Ekonomika
BruceWayne
0
Když v r 2012 stávkovali zaměstnaci u Hyundai v Korei, tak se tady několik hlupáků smálo, proč? Kolik berou ti chudáci peněz a jaký mají podmínky. Ty chudáci v Korei berou kolem 800 000.-Kč (v přepoču won vs koruna). Životní úroveň nesrovnatelně vyšší a podstatně nižší životní náklady. Před několika dny něco podobného ve Francii. Holota v CZ tohle ovšem nikdy nepochopí 😉
vako
0
Jak to asi dopadne?
Xawier
0
>😁 Neber ty drogy...
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
BruceWayne
0
Já si neuvědomil, že jsem v CZ a pro méně chápavé to musím rozepsat. V Korei montér v Hyundai bere kolem 800 000.-Kč po přepočtu-nižší životní náklady a vyšší životní úroveň. Ten článek je velice zavádějící a asi proš?! Protože by Slovákům praskla aorta😃 V Renaultu se rovněž mělo propouštět, ale protože jsou Francouzi trochu jiné mentality a montér po 55 sátce stále ještě může pracovat. Pokud již není pro něj místo, tak jde do předčasný penze. V CZ je to jinak, prostě tě bez náhrady pošlou na pracák a pose.rse. Na drogy mu nezbyde. Nepsal jsem nic o životních nákladech ve F, nebo neumíš rozpoznat konec věty? :-!
alambert
BruceWayne
0
Já to četl no a? [odkaz] ovládáš net určitě dobře, tak hledej >😁
alambert
BruceWayne
0
NA TÉMA STÁVKA V HYUNDAI (KOREA) za lepší plat a podmínky jsme zde diskutovali před půl rokem. Nemám potřebu si vymýšlet, nejsem Kalousek 😉 či jiný lhář s nálepkou politik.cz. Díky za zeptání, již jsem v pořádku, ale bylo na hraně. :no: Snad už žádné příště nebude ....
BruceWayne
0
STÁVKA V HYUNDAI (KOREA) 2012
BeranK
0
zmlkni, *, seš stejně trapnej jako blbej.....
BruceWayne
0
Napsal inteligent z Jedličkova ústavu >😁 Vytáhni si hlavu z *** a dej si Sunar
nomises
0
Odborář promluvil >😁 >😁 >😁
BruceWayne
0
Dej mi pokoj s odborama! A hlavně ty v CZ! Já jsem proti odborům jako takovým, ale když už jsou, tak mají fungovat jako v D či F a ne být provázaný s politiky a vedením firmy :no:
BeranK
0
A já jsem zase proti takovejm užvaněnejm demetům, jako seš ty.
BruceWayne
0
A teď mi napiš, jak ty poznáš demenci, když nemáš na pokoji zrcadlo, Tv a jsi pod uklidňujícími medikamenty. Asi zavolám Nešporovi, aby ti zrušil net. >😁
2x-3x větší, když někdo vyrádí kvalitní výrobek, tak se nedivím, že chce slušnej plat...
U nas je golf levnejsi. Kdyz zprumerujes ceny golfa a octavky v Evrope, tak ti levnejsi vyjde prave ona
každoroční divadýlko, jak pak to "drama" asi letos skončí.....
petrumr