Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Odboráři ve Škodovce začali vyjednávat o mzdách

24 komentářů

BruceWayne
Když v r 2012 stávkovali zaměstnaci u Hyundai v Korei, tak se tady několik hlupáků smálo, proč? Kolik berou ti chudáci peněz a jaký mají podmínky. Ty chudáci v Korei berou kolem 800 000.-Kč (v přepoču won vs koruna). Životní úroveň nesrovnatelně vyšší a podstatně nižší životní náklady. Před několika dny něco podobného ve Francii. Holota v CZ tohle ovšem nikdy nepochopí 😉
vako
Jak to asi dopadne?
Xawier
>😁 Neber ty drogy...
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
BruceWayne
Já si neuvědomil, že jsem v CZ a pro méně chápavé to musím rozepsat. V Korei montér v Hyundai bere kolem 800 000.-Kč po přepočtu-nižší životní náklady a vyšší životní úroveň. Ten článek je velice zavádějící a asi proš?! Protože by Slovákům praskla aorta😃 V Renaultu se rovněž mělo propouštět, ale protože jsou Francouzi trochu jiné mentality a montér po 55 sátce stále ještě může pracovat. Pokud již není pro něj místo, tak jde do předčasný penze. V CZ je to jinak, prostě tě bez náhrady pošlou na pracák a pose.rse. Na drogy mu nezbyde. Nepsal jsem nic o životních nákladech ve F, nebo neumíš rozpoznat konec věty? :-!
alambert
BruceWayne
Já to četl no a? [odkaz] ovládáš net určitě dobře, tak hledej >😁
alambert
BruceWayne
NA TÉMA STÁVKA V HYUNDAI (KOREA) za lepší plat a podmínky jsme zde diskutovali před půl rokem. Nemám potřebu si vymýšlet, nejsem Kalousek 😉 či jiný lhář s nálepkou politik.cz. Díky za zeptání, již jsem v pořádku, ale bylo na hraně. :no: Snad už žádné příště nebude ....
BruceWayne
STÁVKA V HYUNDAI (KOREA) 2012
BeranK
zmlkni, *, seš stejně trapnej jako blbej.....
BruceWayne
Napsal inteligent z Jedličkova ústavu >😁 Vytáhni si hlavu z *** a dej si Sunar
nomises
Odborář promluvil >😁 >😁 >😁
BruceWayne
Dej mi pokoj s odborama! A hlavně ty v CZ! Já jsem proti odborům jako takovým, ale když už jsou, tak mají fungovat jako v D či F a ne být provázaný s politiky a vedením firmy :no:
BeranK
A já jsem zase proti takovejm užvaněnejm demetům, jako seš ty.
BruceWayne
A teď mi napiš, jak ty poznáš demenci, když nemáš na pokoji zrcadlo, Tv a jsi pod uklidňujícími medikamenty. Asi zavolám Nešporovi, aby ti zrušil net. >😁
swifter
2x-3x větší, když někdo vyrádí kvalitní výrobek, tak se nedivím, že chce slušnej plat...
augustin
Taktiez ma to napadlo 8-s
XTad
U nas je golf levnejsi. Kdyz zprumerujes ceny golfa a octavky v Evrope, tak ti levnejsi vyjde prave ona
cerrbion
ano, a stejné nájemné, stejné pojištění a vůbec životní náklady, nesrovnávejte jen platy, ale i celkové výdaje. Kromě toho nikdo tu nikoho nedrží, každý se může za prací do Německa vydat.
BeranK
každoroční divadýlko, jak pak to "drama" asi letos skončí.....
Pacho69
Třeba jsou ceny Rapida a Ochcávky přípravou na novou kolektivní smlouvu...
BruceWayne
Pro tebe určitě dobře, >😁
petrumr