Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Renault Kangoo s novým vzhledem a lepší výbavou

42 komentářů

moreczech
konečně tato nejlepší dodávka své třídy bude i skvěle vypadat :yes:
-------
Tento Renault Kangoo vypadají skvěle, ale to reálném zkopírování od starého rumunského Dacia Logan ;-\
Ada je zase tady
Rapide TSI, muzes se schovavat za jiny nick, ale tva zpotvorena cestina a nazory te stejne prozradi. A pamatuj si: pod kapotu kazdeho osobniho vozu patri diesel! 😉

Mimochodem: asi nejlepsi dodavka teto velikostni kategorie je VW CADDY...s motorem TDI :-!
Klaudius
>😁 >😁 >😁
-------
POZOR Ada je jen alergický na rendlíky ! ! !
-------
>😁 >😁 >😁 Je to Ada je zase tady se zbláznil >😁 >😁 >😁

Ado se znovu neumíš chování slušně v diskusi.
-------
>😁 >😁 >😁 přesně tak >😁 >😁 >😁

PS.- POZOR Ada je jen alergický na rendlíky ! ! !
-------
Ano to já jsem Rapide TSI,
proto jsem pozměňovací a doplňující TSI-BENZÍN patří auto STOP diesel! :-!

Ale to není logické také jsi nacionalismu Ado!!!
Ano samozřejmě že pod kapotu každého užitkového vozu patří diesel, ne do osobního vozu! :-!
:yes: [odkaz] :yes😒br />
PS:- Zapamatovat si: pod kapotu každého osobního vozu patří benzín :-!
pumpkin
Mohli síce na prezentáciu zvoliť civilnú verziu s lakovanými nárazníkmi, ale zas tá pracovná je zrejme v predajoch kľúčová.
Ten multifunkčný R-link sa dá dúfam ovládať aj od volantu lebo je dosť nešťastne umiestnený a hlavne hlboko.
Som ale hlavne zvedavý na civilnú verziu. Ponúkne viac a spolu s novými prvkami výbavy bude Renault opäť o krok vpred v porovnaní s PSA. :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Klaudius
Čo je na civilnej verzii drahé? Keď som kupoval auto, všetci konkurenti boli drahší - Fiat, Ford a VW naozaj výrazne.
😉
petrumr
PeterLuk
Kožené čalúnenie, štvorzónová automatická klíma, masážne sedadlá, pneumatický podvozok, panoramatické otvárateľné strešné okno, navigácia MMI plus, športový kožený multifunkčný volant atď. >😁 >😒]

Nechceš trochu luxus (na túto triedu)? Neviem, možno sa mi to zdá preto že mám staré auto (v iných triedach by som to chcel tiež, ale tu netreba)... 😉

A s cenou BMW 3 sa tiež dostaneš na cenu Audiny A6ky.
petrumr
Klaudius
No a? Natlač výbavu do Octavie, a tiež bude za cenu Superba... ;-\
Podivný argument...
petrumr
Klaudius
Pretože trepeš hovadiny. 😉
kyklop
zrovnanie so scenicom stoji na mizernych zakladoch ak potrebujes uzitkac kvoli prevozu vacsieho mnozstva tovaru, materialu atd...
Bubáq
a je to na tom autě vidět. Je to určitě pdařená modernizace.
Ronault.
>😁 >😁 Ten byl dobrý >😁
woody-alien
>😁 Myško vtipkár a stokorunáčka putuje do Mexica. Olé. 😄
PeterLuk
JJ >😁

Skôr na Citane vidieť Renault (vnútro dverí z Dacie). >😁 😉
Klaudius
Kde?
PeterLuk
Istá podobnosť tam je, majú aj rovnaké klučky😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Klaudius
Ty si vážne jajo...
megacruiser
je i Dacia Dokker, ale kdy ta se objeví u prodejců, to je otázka. U současné generace Kangoo mi vadí jakoby přeseknutá přední kapota bez masky. Tohle bylo u první i druhé generace vyřešeno elegantněji.
Celkově mi připadá, že Renault vždy přijde s perfektním autem a potom ho v dalších generacích mrví a mrví až ho zmrví úplně. Kromě Kangoo budiž příkladem třeba Twingo - současná verze je divná a nepřinesla nic nového, se skvělým designem první generace se rovnat nemůže.
Klaudius
Nesúhlasím celkom, ale tento facelift sa mi veľmi nepáči.
Zadné svetlá - pôvodné veľkoplošné vyzerajú lepšie, ich zmenšenie nechápem. Nie je to ani prínos pre bezpečnosť.
Predná časť - verzia pred fl sa usmievala, táto sa mračí. Zle, celé zle :no:
Interiér - čierno-čierny interiér bude hnusný aj keď bude tvarovo premakaný, pohodlný a ergonomický. Veľká "placka" v strede pôsobí príliš mohutne, akoby tam niekto capol kus plastelíny, horizontálne delenie palubky bolo sympatickejjšie.
Za tento facelift 3x :no😒br />
Na fotkách každú chvíľu vidím predĺženú osobnú verziu, sakra, mohli by ju už aj začať predávať, nie?
petrumr
pumpkin
Nepredáva. Iba ako E😜ress Maxi
petrumr
pumpkin
Svetlá sa nezmenšili. E😜ress ich má tak aj teraz a Z.E. verzia má miesto červeného plastu modrý. To teda nevyzerá pekne ale bezpečnosť to určite neznížilo. Okrem toho cúvacie svetlo pôsobí väčšie, takže skôr zlepšenie.

Ktovie či s uvedením rodinného jazvečíka na náš trh vôbec počítajú, Kangoo Be Bop sa sem tuším oficiálne ani nedostalo.
Klaudius
Tak potom som zvedavý, či aspoň na rodinnej verzii s lakovanými nárazníkmi nechajú veľkoplošné svetlá.
O interiéri a predku platzí, čo som už napísal, počítam to zatiaľ za zmenu k horšiemu.
BeBop sa, myslím, istý čas predával, potom ho pre malý záujem stiahli z ponuky.
pumpkin
No som zvedavý na top civilnú verziu. Pozerám že rodinné Maxi je v slovenskej brožúre, tak asi na objednávku sa dá kúpiť.
Inak už aj teraz Kangoo ponúkajú len s jednofarebnou prístrojovkou (teda jedine stredový panel je čiastočne šedý).
Ty máš ešte tú dvojfarebnú?
Klaudius
Hej, dvojfarebnú svetlú palubku - niečo takéto [odkaz]
pumpkin
:yes:
topan
Dalsi z podarenych faceliftov od Renault-u. :yes:
Len mala otazka - odkial autor vie, ze tam bude R-Link? Zda sa mi to nepravdopodobne, akoze by sa mal potom ovladat? Natahovat sa tak daleko??? Okrem toho, R-Link este stale sa nedodava, kvoli tomu je oneskoreny prichod Clia RS a Zoe, ale novinari si teraz myslia, ze ten R-Link bude teraz v kazdom novom Renaulte. Skor si myslim, ze tam bude lacnejsia varianta, aka je v lacnejsich verziach noveho Clia a v Daciach.
Mala poznamka, stredovy panel sa nezmenil, len je tam nove radio.
pumpkin
Ale zmenil.
Hľadaj rozdiely...
pred [odkaz]
po [odkaz]
topan
Ako pozeram, tak pozeram, rozdiely nevidim 😉 Take iste usporiadanie "gombikov", akurat na jednom je automaticka klima (po), na druhom manualna (pred), ale tak to bolo vzdy. Na fotke "po" nevidiet riesenie rucnej brzdy, ci sa zmenilo, ci zostalo. Je to kvoli perspektive, z akej bola fotka robena a tiez "zavadzia" tam opierka pre loket (alebo ako sa to po slovensky vola 😄 ).
Fakt tam rozdiel nevidim, okrem panelu radia, ktory sa meni v kazdom faceliftovanom renaulte poslednej doby.

Skor by som povedal, ze nove su sedadla alebo aspon ich profilovanie, co je evidentne pri porovnani tych dvoch fotiek.
pumpkin
To fakt nevidíš? Sú to skôr kozmetické zmeny, no stredový panel sa ZMENIL. Od R-linku, cez nové lesklé orámovanie od ventilácie, ovládačov až po začlenenie rádia do tejto lesklej čiernej plochy. A pod stredným ovládačom niečo zmizlo. Takže zmeny tam sú. 😉
biketn
vo všetkých modeloch v podstate popribuda r-link, bude aj facelift laguny aj scenicu atď. ďalšia vec, r-link ide ovládať aj normálne, nedotykovo a úplne bez problémov 😉 vyskusane vlastnoručne.
topan
R-Link je High-end equipment a preto si nemyslim, ze sa bude nachadzat v akomkolvek renaulte. Apropo, zatial este nepribudol nikde, v ziadnom modeli. Avizovany je pre vyssie vybavy v Cliu, pre Zoe a objavil sa na fotkach faceliftovaneho Fluence. To je zatial vsetko.
To by ma fakt zaujimalo, ako sa ovlada ten R-Link nedotykovo a na akom aute si to vlastnorucne skusal. Ako som uz pisal skor, ten R-Link sa este nenachadza v ziadnom seriovom Renaulte kvoli oneskorenemu (software-ove doladovanie) uvedeniu na trh.
Bol som v Parizi a ani tam nebol v ziadnom novom aute. Clia mali lacnejsiu verziu (spominal som uz v prvom komentari), Zoe bolo zamknute. R-Link bol zamontovany "v stene" iba ako demo, funkcne boli iba niektore funkcie.
PeterLuk
...z predku Kangaa Z.E. zmizlo "viečko palivovej nádrže" >😒]

Ale nie, facelift dobrý, ale ten elektromobil vyzeral pekne originálne (a prezmenu Fluence Z.E. má vpredu výfuky >😒] ). 😉