Novinky
Janodzvonu
0
Fiat už přece Dacii konkuruje >😒]
KubikCv
0
podívej se na ceny skladovek..Punto levnější než Sandero..
Janodzvonu
0
však to říkám :yes:
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
první udělat pořádek ve značkách, které teď má a ne vymýšlet další.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
F500 aspon vyzera k svetu; na rozdiel napr. od Rapida, ktory ma rovnaku cenovku a vysledok je zufaly.
500ka sa predava, to je podstatne. Ponuka adekvatny pomer cena/vykon.
500ka sa predava, to je podstatne. Ponuka adekvatny pomer cena/vykon.
500 je geniální marketingovej tah...jaký jsou výrobní náklady? Minimální...Panda se vyráběla roky...pětikilo je na jejím podvozku,takže výrobní náklady jsou minimální a ten zisk.... :yes:
Fiat by pre svoje lacné autá mohol dať osvedčené názvy Lancia či Alfa Romeo >😁 . Zvlášť Lancia by sa celkom dobre hodila.
Nepatrím medzi kritikov značky FIAT ale keď Sergio teraz uvažuje, o 5 rokov bude už pemýšľať, o 10 sľubovať, o 12 odkladať a o 20 povie, že sa to neoplatí lebo je kríza.. >😁
Sergio je hlavne workoholik a vizonar, bohuzial pod nim je uz len velka neobsadena medzera po schopnom managemente, potom nasleduje tucna vrstva odborarov, dobry motorari, ale slabi podvozkari, konstrukteri a elektrikari a na konci je klasicky nepokojny pracovnik juzanskeho typu.
Sergio je kecoholik a halucionář.
Fiaty byla dostatečně schopná auta, Sergiův management zařízl Lancii, pohřbívá Alfu a až na 500/500L i Fiat samotný.
Mně to už pomalu připadá, že Sergio je za tu řízenou likvidaci placený a právě na tu ho najali...
Fiaty byla dostatečně schopná auta, Sergiův management zařízl Lancii, pohřbívá Alfu a až na 500/500L i Fiat samotný.
Mně to už pomalu připadá, že Sergio je za tu řízenou likvidaci placený a právě na tu ho najali...
500ka, nova panda, nove 500L.... coskoro 500X....... vyzera to fajn
este to chce nove punto a bravo.... inak nevidim problem.... fiat je z najhorsieho vonku.. chce to makat aj nadalej.....
podla mna by sa fiat mal zamerat hlavne na nove punto a bravo.... nejaku extra dalsiu lacnu znacku fiatu uz netreba.... ved sam je fiat relativne lacna znacka..... co ale nie je zle.... fiat mal vzdy pekne a zaujimave auta..... dodnes spominam na zlate casy fiatu coupe od poninfariny alebo casy ked prisla barchetta ci prve bravo brava dvojicky... ktore boli auta roku.... alebo stare dobre punto.. tiez auto roku kedysi a celoeuropsky fenomen..... drzim fiatu palce... :yes:
este to chce nove punto a bravo.... inak nevidim problem.... fiat je z najhorsieho vonku.. chce to makat aj nadalej.....
podla mna by sa fiat mal zamerat hlavne na nove punto a bravo.... nejaku extra dalsiu lacnu znacku fiatu uz netreba.... ved sam je fiat relativne lacna znacka..... co ale nie je zle.... fiat mal vzdy pekne a zaujimave auta..... dodnes spominam na zlate casy fiatu coupe od poninfariny alebo casy ked prisla barchetta ci prve bravo brava dvojicky... ktore boli auta roku.... alebo stare dobre punto.. tiez auto roku kedysi a celoeuropsky fenomen..... drzim fiatu palce... :yes:
Topper, madonna mia, Fiat je na hunte a deň, čo deň tu čítam fantas v podaní Sergio Sľubotechna Prášil Marchionne!
Nemá konsolidovaný Fiat a blúzni o Alfe, ako prémiovej značke!!!
Nemá konsolidovaný Fiat a blúzni o Alfe, ako prémiovej značke!!!
pozitivom ale je ze fiat je uz v zisku..... z najhorsieho je hadam uz vonku..... aj ked este samozrejme cakaju fiat tazke casy..... fakt na nove punto som velmi zvedavy... ale nejaky rok dva este musime vydrzat.... ak vydrzi fiat v pozitivne nasliapnutom trende tak my vydrzim urcite tiez... trosku mi je ale luto alfy a lancie... tieto znacky asi padnu za obet pricom k tomu nemuselo dojst ;-\ , alfu som mal kedysi velmi rad,,, aj lanciu napr themu.... to boli vozy boze... zlate roky.... kdeze su tie casy...
alfa ma jeden problem a to je nejasna buducnost.... tazko mozu zvysovat predaje a rast a ziskavat si dalsich zakaznikov a budovat imidz ked zakaznik sam nevie ci tato znacka tu o 10 rokov este vobec bude... s talianmi to je jednoducho raz tak to mas pravdu..... kym svoj chaos daju do poriadku uz moze byt neskoro.... len skoda ze alfa a lancia musia padntu ako obete talianskeho chaosu... podla mna sa to mohlo zaobist aj bez obeti....
alfa ma jeden problem a to je nejasna buducnost.... tazko mozu zvysovat predaje a rast a ziskavat si dalsich zakaznikov a budovat imidz ked zakaznik sam nevie ci tato znacka tu o 10 rokov este vobec bude... s talianmi to je jednoducho raz tak to mas pravdu..... kym svoj chaos daju do poriadku uz moze byt neskoro.... len skoda ze alfa a lancia musia padntu ako obete talianskeho chaosu... podla mna sa to mohlo zaobist aj bez obeti....
Mazda by byla taky dříve v zisku, kdyby nevyvíjela CX5, M6, M3 s technologiemi SKY. Fiat má pouze dochcípavající modely. Viděl jsi test v Autotipu jak M6 zdrtila zbytek? Čuměl jsem jak dobře dopadlo i40. Fiat může do testu poslat 159 z bazaru.
ano mas pravdu 😉 ...chce to jednoznacne uz nove bravo a pripadne aj nieco vacsie... kedysi bol fiat croma... alfa tiez uz nema auto v strednej triede... 159tka skoncila dost neslavne to je fakt.... co sa s fiatom a alfom porobil oje mi zahadou ale fiat sa uz pomaly z toho dostava... otazne je co bude s alfou a lanciou.... 8-s
mazda 6 je urcite vyborne auto uznavam :yes: aj ked ja osobne by som do nej nesiel... moje sympatie ma i40 a aj 508micka napr..... ale mazda 6 je rozhodne jedno z naj aut... to ano :yes: ... mazdu vyvoj nieco stal , nebolo to zadarmo ale teraz moze zbierat urodu.... mazda to ma fajn rozbehnute aj ked nejake velke narasty tejto malej znacky v eu necakam.... predsa len mazda 6 je v segmente strednej triedy a tak nejake super pocty a megauspech necakam.... v eu... vo svete to moze uz byt ine :yes😒br />
fiatu drzim palcee..... za mojich detskych cias som mal rad auta ako uno tipo panda... croma a pod.... vzdy sa mi pacil taliansky dizajn a ich auta so zmyslom zaujiat a rozbusit srdce..... aj alfa sa mi pacil aj lancia... snad tieto znacky preziju aj ked velmi tomu neverim ;-\
mazda 6 je urcite vyborne auto uznavam :yes: aj ked ja osobne by som do nej nesiel... moje sympatie ma i40 a aj 508micka napr..... ale mazda 6 je rozhodne jedno z naj aut... to ano :yes: ... mazdu vyvoj nieco stal , nebolo to zadarmo ale teraz moze zbierat urodu.... mazda to ma fajn rozbehnute aj ked nejake velke narasty tejto malej znacky v eu necakam.... predsa len mazda 6 je v segmente strednej triedy a tak nejake super pocty a megauspech necakam.... v eu... vo svete to moze uz byt ine :yes😒br />
fiatu drzim palcee..... za mojich detskych cias som mal rad auta ako uno tipo panda... croma a pod.... vzdy sa mi pacil taliansky dizajn a ich auta so zmyslom zaujiat a rozbusit srdce..... aj alfa sa mi pacil aj lancia... snad tieto znacky preziju aj ked velmi tomu neverim ;-\
"co sa s fiatom a ALFOM porobilo je mi zahadou" >😁
Alf ti zožral mačku >😒]
Už by si si mohol zarobiť na tú i40 a dať s tým konečne pokoj 😉
Alf ti zožral mačku >😒]
Už by si si mohol zarobiť na tú i40 a dať s tým konečne pokoj 😉
lowcostové značky se přeci zakládají proto, aby jejich výrobky jakoby nekazily pověst hlavní značce ne? Fiat je přitom ve světě známý jako výrobce levných aut pro masy a to nemyslím nijak zle. Naprosto mi není jasné, proč zakládat nebo oživovat levnou značku, když laciná auta klidně může dělat jako Fiaty a nikomu to nepříjde divné, zavádějící, dehonestující nebo cokoliv. Prostě když bude nový malý fiat do 200 tisíc, tak se značka jenom vrátí tam, kam patří. Klidně brazilské Uno. Nevím na co si Sergio hraje. A jsem přiznivec fiatu.
Ja to vidim podobne. Na druhou stranu Rendlik je taky levna znacka, co prodava svoje modely pod 200000, a presto ma s jeste levnejsi Dacii uspech.
jiný mě nezajímá, čekám, kdy se konečně probudí ŠKODA/VW a předvedou se v tomto segmentu !
Fiat je sám o sobě konkurence Dacie, tak by se neměl pouštět do low-costu, ale spíš udělat něco s Lancií, aby ji vrátil do pozice prémiové značky (aspoň na úroveň Volva, když už nemá na německou trojku Audi,BMW,M-B), aby měl taky pár modelů, který budou vydělávat. Navrhoval bych třeba big Deltu 4x4 jako SUV na platformě Jeepu, nebo new Themu v edici Abarth... Fiat je tradiční výrobce malých aut, kde nejsou bůhvíjaké marže, takže potřebuje rozšíření hlavně do ziskových segmentů trhu, po kterých je poptávka i v USA a v Číně (SUV, prémiové sedany, atd.), což je možný jen pod značkami Lancia, Maserati, AlfaRomeo - tam by měly směřovat všechny zdroje do vývoje nových modelů
Práve teraz túto tvoju radu preložila tlmočníčka veľkému Sergiovi a on si bije hlavu o múr prečo ho to nenapadlo ako prvého... >😁 Toto tvoje rozdelenie majú dávno, hold chýbajú financie nato aby mohli Lancii ponúknuť viac ako preznačkovaný Chrysler. A financie chýbajú v celom koncerne, vývoj viazne v každej značke, veď poslednými "novými" autami sú 500L, Panda a Delta (postavené na základoch staršieho modelu). Nosné (kategórie) modely Punto a Bravo sú beznádejne zastaralé, nasledovníci ešte ani nepredstavený, SUV žiadne... skrátka mizéria z ktorej ťahá Fiat americký Chrysler nakoľko sa USA trh v poslednej dobe slušne nakopol.
co je to beznadějně zastaralé?
Bravo je v podstatě facelift Stila s x facelifty.Vyrábí se od roku 2006.Letos má být ještě jeden větší facelift.Punto už mělo dostat nástupce.Udajně v roce 2015,ale kdo ví jestli to bude pravda...
Bravo = 2007+ 😉 A rozhodně je bravo ze stila větší facelift než třeba G6 z G5. BTW pochybuju, že nějaký větší facelift brava samotného letos přijde, a být ve vedení značky, tak bych se na to i vykašlal - prodeje to nerozjede a výraznější facelifty jim ani moc nejdou obecně. Bravo se mi líbí, jak je, a pořád ho považuju za dobré auto (i po těch letech je lepší než nová i30) - proto jsem si ho taky koupil, že. 😄
Aj Punto aj Bravo vychádza (technicky - podvozok, platforma) z predchodcov, ďalej je tu absencia dnešných asistenčných systémov ktoré konkurencia ponúka, ďalej bezpečnosť, podľa dnešnej metodiky by zrejme dopadli oba modely dosť zle (možno priemerne)... Zákazníci to vedia a tomu odpovedajú aj mizerné predajné čísla dokonca aj doma. Samozrejme, že v Taliansku má na predaje vplyv aj kríza ktorá zmieta nielen Taliansko no ostatným značkám tak predaje nespadli. Nechápem to, veď je logické, že predaje nakopnú len nové modely. Golf pokiaľ sa predáva Bravo už vystriedal tri (!) generácie (ja viem, šestka nebola až tak úplne nový model ale aj tak...) a to predaje šestky neboli vôbec zlé, sedmičku mohli pustiť na trh kľudne aj o rok neskôr. ;-\
Zákazníky Fiatu a lidi co by chtěli Punto,žádné zbytečné esistentční systémy nezajímají,ani stáři auta. Zajímá je pouze cena. A Punto je cenově konkurenceschopné pouze se základním motorem 1,2 Fire. Jinak je brutálně drahé
Ale co to meleš... Současné punto má podvozkovou platformu z GP (pokud teda GP/evo bereš jako předchozí model, tak OK, ale tím pádem je současné "punto" vlastně loňský model), a ta byla vyvinuta jako nová ve spolupráci s GM (corsa má totéž a taky dodnes), rozhodně není z punta II. Už grande punto (a současné "punto" to má samozřejmě taky) mělo (samozřejmě ne v základu) vedle ABS i ASR, ESP + asistenty rozjezdu do kopce (hill holder), brzdový asistent (BAS), regulaci točivého momentu apod. (to vše má samořejmě i bravo a dnes už v základu). Dneska máš v puntu i start-stop. 😄 A co se bezpečnosti týče, zkus se podívat, jak vypadá takové bravo poté, co se ve 130 otluče na dálnici z obou stran. To máš lepší jako crashtest. Se budeš asi divit, že se tomu autu až tak moc nestalo (samozřejmě skončilo v bazaru jako nehavarované) a řidiči vůbec nic.
Víš, němcům šlo vždycky dobře oblbnout davy. To je právě ta jejich genialita, že ti každý tři roky udělají nový auto, který je ale jinak pořád stejný a stačí jim mediální masáž a ovce to běží kupovat. Řekněte mi, co za pokrok udělala auta za posledních 15 let? Tady se všichni ohánějí tím, že je něco nové, ale je to pořád stejné. Motory jsou stejné (pouze papírově mají nižší spotřebu), zavěšení kol je stejné, pneumatiky jsou stejné, má to volant, pedály a klimu.
Nové na nových VW je jedině nová platforma, která ale pro řidiče nepřináší vůbec nic, přínos je to pro výrobce, protože má nižší náklady, takže víc vydělá.
A to je také problém celého automobilového průmyslu. Prodeje klesají, protože nikdo nepotřebuje kupovat nové auto, které není lepší než to předchozí. Současné Bravo a Punto jsou auta, která bych si klidně koupil. Po pravdě, moje 14 let starý auto mi bohatě postačuje a nepotřebuji nové. Dokud se nerozpadne, tak ho budu jezdit. Nebo až udělají auto, které přinese něco navíc, bude jezdit za reálných 3l a ne papírových nebo bude jezdit na elektřinu, ale bude stát stejně jako to předchozí. Jinak ať si ho strčí celý Fiat i VW někam, oblbovat se nenechám.
A je mi smutno když vidím, jak se tu lidi hádají o blbostech a jediný indikátor nákupu není rozum, ale image. Je to jako s tou prezidentskou volbou. To jsme dopadli...
Nové na nových VW je jedině nová platforma, která ale pro řidiče nepřináší vůbec nic, přínos je to pro výrobce, protože má nižší náklady, takže víc vydělá.
A to je také problém celého automobilového průmyslu. Prodeje klesají, protože nikdo nepotřebuje kupovat nové auto, které není lepší než to předchozí. Současné Bravo a Punto jsou auta, která bych si klidně koupil. Po pravdě, moje 14 let starý auto mi bohatě postačuje a nepotřebuji nové. Dokud se nerozpadne, tak ho budu jezdit. Nebo až udělají auto, které přinese něco navíc, bude jezdit za reálných 3l a ne papírových nebo bude jezdit na elektřinu, ale bude stát stejně jako to předchozí. Jinak ať si ho strčí celý Fiat i VW někam, oblbovat se nenechám.
A je mi smutno když vidím, jak se tu lidi hádají o blbostech a jediný indikátor nákupu není rozum, ale image. Je to jako s tou prezidentskou volbou. To jsme dopadli...
To jsou příběhy jak s Fantozzim. Mě by se líbíla značka Autobianchi.
Akosi neovlada historiu Innocenti. Bez britov a Mini by ziadne Innocenti nebolo!
Mam dojem, ze teraz je pre Marchionneho top manazersky uspech, ze Fiat a AR este neskrachovali.
Mam dojem, ze teraz je pre Marchionneho top manazersky uspech, ze Fiat a AR este neskrachovali.