Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
CHerokee
Nechápu, jak může stát CLA 220 CDI v základě 943 000, když nové Éčko 220 CDI Entry vyjde na 992.200. Je to moderní zadokolka a velké auto. 0 - 100 za 8,7 je pěkné a spotřeba 4,7 u takového auta famózní... Za mně má MB :yes: vylepšení, nabíka i startovací ceny...
U CLA bude muset MB použít velmi rychle "cenového jemnocitu", jinak to auto bude prodejní průšvih, zvlášť až přijde nové céčko. ;-)
Souhlasím. Už "snížili" i ceny klasického Áčka po mercedesovsku - modelem Style u všech motorizací. Sice stojí stejně, ale má výbavu za 50 000 v ceně.
CLA ma premrstene ceny to sme si uz viaceri vsimli .... po vzore rapida to bude asi dalsi predajny trapas.... kupit si Acko s batohom v diesli za milion to je skutocne zaujimava uchylka.... ;-) brrrr az ma striaslo
Ja som si zas vsimol tie tvoje uchylne kecy. Si skutocne tak blby, alebo to len tak dobre predstieras? Co tu vyplakavas nad cenou nejakeho Mercedesu, ktory je cenovo mimo tvoj obzor - bez ohladu na to ci ho zlacnia alebo nie. Ked ta striasa, tak si dokup do feldy nezavisle kurenie....skus navrat do reality, ked raz budes mat zarobene a pojdes si kupovat MB, tak ci bude nieco stat X alebo Y a rozdiel bude par tisic €, to ta zaujimat nebude. Bud na to mas, alebo nie, je to velmi jednoduche. Lenze niektore simply individuality si aspon oplakavanim cien upokoja vnutorny hlas....
Tak tohle je diskuze a protože u nás i na Slovensku je svoboda slova, tak nevím proč se tady o tom nebavit. Pokud vás diskuze o autech nezajímá, nikdo vás nenutí se účastnit.
Pozor, to nie je debata o aute, myslim ty a toper, to je debata o prazdnej penazenke. Netreba si to mylit a zvalovat vinu na cenu auta. ;-)
Tato reakce svědčí o hlouposti. Mimochodem v mém případě se hodně mýlíte, Mercedesů jsem několik měl a mám. To byla debata nad nepochopitelnou cenovou politikou.
Ak nemas nic k autu konkretneho, teda okrem toho, ze nevies prehltnut cenovku - je to tvoj problem. Tolko k hluposti, nie vsak mojej, ze ano. Ak nejaky MB mas, o to nepochopitelnejsia reakcia. Samozrejme, s vynimkou toho obligatneho oplakavania cien, len to by clovek necakal u niekoho, kto uz MB mal prip. ma.....Alebo ta mozno bavi. Mna by napr. nebavilo oplakavat nejaky Rolls Royce alebo Bentley, a to len kvoli tomu, ze na to nemam - to je tu obvykle ako vidim najcastejsi problem, bez ohladu na znacku.
Když na to auto člověk musí tvrdě pracovat, ať už je za milion nebo za čtyři, tak pak velmi zvažuje, do čeho investovat. CLA se mi líbí, akorát jeho cenovka sahá skoro až k faceliftované E-Klasse. Pouze jsem se pozastavoval nad zvláštní cenovou politikou. Kázání nepotřebuju.
happy_driver
Rychlo prec od ufnukancov....
Niet pochyb,ze facelift sa vcelku vydaril a za necele dva roky ho rad u seba zaparkujem (akonahle sa odpise sucasne E). Mozno sa medzicasom dockame aj silnejsieho diesloveho sestvalca, ale pre pohodovu jazdu s viac ako dostatocnou vykonovou rezervou staci aj tych 185kW. Nesmie chybat 4Matic,v zime jeden nevie a radsej hrabat styrmi ako dvomi >:D
Velke ody netreba, proste E-Klasse :yes:
Niet pochyb,ze facelift sa vcelku vydaril a za necele dva roky ho rad u seba zaparkujem (akonahle sa odpise sucasne E). Mozno sa medzicasom dockame aj silnejsieho diesloveho sestvalca, ale pre pohodovu jazdu s viac ako dostatocnou vykonovou rezervou staci aj tych 185kW. Nesmie chybat 4Matic,v zime jeden nevie a radsej hrabat styrmi ako dvomi >:D
Velke ody netreba, proste E-Klasse :yes:
E klasse je paradne auto a mne sa mercedesy pacia ... bohuzial CLA sa cenovo ani dizajnom podla mna nepodarilo... dat na Acko s kufrom napis CLA a zdvihnut cenu o 100 litrov to mi je torsku divny tah od mercedesu ;-)
Ecko je dokonale auto.... kral v tejto triede ostava kralom :yes:
Ecko je dokonale auto.... kral v tejto triede ostava kralom :yes:
Aladeen
tie oblé natiahnuté svetlomety k hranatému zvyšku auta ;-\ Dizajnom sa veľmi nezaoberali , proste tam buchli nové svetlá načančané LEDkami a je hotovo ! :no:
Toto [odkaz] Bol Mercedes ! Tie nové ako keby nevedeli nájsť svoj štýl ! Podľa mňa Mercedes robí chybu keď chce dať všetkým modelom Agresívny Charakter . MB by mal byť podľa mňa stále Elegán a kto chce agresora nech ide k BMW ;-)
Toto [odkaz] Bol Mercedes ! Tie nové ako keby nevedeli nájsť svoj štýl ! Podľa mňa Mercedes robí chybu keď chce dať všetkým modelom Agresívny Charakter . MB by mal byť podľa mňa stále Elegán a kto chce agresora nech ide k BMW ;-)
Naopak zvenku beru céčko a éčko (před fl) za designově velmi zdařilé, u éčka si možná mohli odpustit tu retro vlnu zadního nárazníku, a to je jediné, v čem faceliftu tleskám. Ale ta štíhlá hranatost v kombinaci s klasickou siluetou MB jako designový základ těchto dvou modelů, byla dle mého trefa, změna designové řeči směrem k lístečkovému a boubelatě oteklému stylu evokujícímu spíše Asii...? No, uvidíme, zda s tím Mercedes u zákazníků trefí desítku, u mně střílí zcela mimo terč. ;-)
Interiery konkurence nejsou pohodlné a funkční?
edit: když jsem si tak prohlížel fota, tady by jistě byla příjemná spolujízda [odkaz]
Co se amg paketu týká, w211 byla jízdně docela vláčná, a právě amg paket jí dodal špetku ostrosti dle mého gusta. Pořád nejezdila jako E60, ale bylo to velmi dobré auto, a ten motor je lahůdka.