Novinky
cjoctavian
0
Vime prvni! - bulvar, bulvar...
geroc I.
0
Tohle mně taky napadlo. Proč proboha ten bulvární nadpis, co je na tom tak senzačního? Vůbec nic. Ale když někdo v partě s Bleskem a Aha! tak musí s nimi výt. :yes:
A? >😁
+1
😄 Jo, je to šaškárna, Škodovka v roce 2013 nabídne ve střední třídě čtyřkolku s automatem a oni z toho hned dělaj vědu. Pořádné značky mají tuhle kombinaci roky. Namátkou, taková Honda... >😁 😉
Nemyslíš, že kdyby se, namátkou, takové Hondě vyplatilo tuto kombinaci nabízet, tak by ji nabízela?
To by musela nejdříve nabízet Accord 9g i v Evropě. Pak by do ně musela zabudovat 4x4 což v US verze nemá. Pak by musela ze stejného důvodu zabudovat diesel. A zase ze stejného důvodu by musela vyvinout karoserii kombi. To je fakt lepší na to hodit bobek. 😄
Škodovce se zjevně vyplatí a z hlediska autofandy mi přijde fakt nabídky nejsilněší dýzlové motorizace ve spojení se čtyřkolkou a špičkovým automatem spíše na pochvalu. Pak se ptám, proč z tvé strany je to na posměch?
Z hlediska (opravdového) auto-fandy mi nabídka lehce zaostalého 4válcového dieslu (asi víte proč mu říkáte dÝzl) příjde tak nějak "přesně OPAČNĚ nežli vám" 😉
Ale ŽERTík o "špičkovém automatu" (když je řeč o DSG) byl "ještě lepší" - UZNÁVÁM :yes: 😄
PS: Až vw-audi (zde v provedení škoda) dožene generační ztrátu a konkurenci a bude mít naftový 4váleček o výkonu nějakých 145-160 kW jako konkurence od Francie po Koreu - dejte vědět, pak se "o pochvale" třeba můžeme začít bavit 😉
PPS: (opravdu) trošičku "bulvární" titulek raději komentovat nebudu 😄
Pěkný den (raději s něčím "vrcholnějším" než je 125 naftových kW 😉
Ale ŽERTík o "špičkovém automatu" (když je řeč o DSG) byl "ještě lepší" - UZNÁVÁM :yes: 😄
PS: Až vw-audi (zde v provedení škoda) dožene generační ztrátu a konkurenci a bude mít naftový 4váleček o výkonu nějakých 145-160 kW jako konkurence od Francie po Koreu - dejte vědět, pak se "o pochvale" třeba můžeme začít bavit 😉
PPS: (opravdu) trošičku "bulvární" titulek raději komentovat nebudu 😄
Pěkný den (raději s něčím "vrcholnějším" než je 125 naftových kW 😉
Co je to zase za blabol, clovece? Poradne znacky? Kristova noho, to snad neni ani mozny tohle.. Honda je znama po celem Svete, Honda stavi letadla, Honda stavi motorky, Honda umi supersporty, Honda umi motory, Honda ma za sebou skvostnou minulost. Faktem je, ze co se aut tyce, tak uz hezkych par let pomerne stagnuje, ale tvoje dementni narazka na "poradnou znacku" je naprosto zcestna. Skoda je oproti Honde naprosto bezvyznamny NIC. Asi jako ten tvuj malomestacky blabol.
Ty a tobe podobni proste nechapou, ze Honda vznikla jen ze snu jednoho velkeho vizionare v povalecnem obdobi, ze ma na konte velke mnozstvi titulu vcetne tech z Formule 1 a ze ma celosvetove uznani. Hlavne neni soucasti zadneho koncernu! Jsi s to, tohle pochopit?
Nejezdim jen Hondy a nejsem zaslepenej blazen do nich, to jen tak na okraj.
Ty a tobe podobni proste nechapou, ze Honda vznikla jen ze snu jednoho velkeho vizionare v povalecnem obdobi, ze ma na konte velke mnozstvi titulu vcetne tech z Formule 1 a ze ma celosvetove uznani. Hlavne neni soucasti zadneho koncernu! Jsi s to, tohle pochopit?
Nejezdim jen Hondy a nejsem zaslepenej blazen do nich, to jen tak na okraj.
Pokud by tu místo Kinga posměšně panáčkoval třeba wolff, pak bych místo Honda napsal Fiat. Jinými slovy, má ironie vždy směřuje na "značkové bojovníky", sama značka je věc podružná. Tedy, své ódy na motorové čluny Honda směruj spíš na Hond klub, v souvislost s mou reakcí na Kinga jsou o ničem. 😉
Pardon, že do toho vstupuji, ale já upřímně řečeno vidím jen to, že příspěvkem ve znění "+1" ocenil cizí příspěvek sdělující to, že to nepovažuje za žádnou bombu, která by si zasloužila takový senzaci budící nadpis. Posměšné panáčkování si představuji trochu jinak. Naopak spíš nechápu, proč v reakci na takový příspěvek, který nemá s Hondou nic společného, dochází bez jakékoliv souvislosti k trefování této značky. Tady ujel, obávám se, někdo jiný...
= A1
A1 nabízí kombinaci 2,0 TDI/125 kW - 4x4 - DSG? >😁
a bouchám šáňo, zpráva roku :yes:
On se vám vypečený Pečenka zapomněl pochválit že se snaží s korumpovanci ze státu zavést další daň. Nekoupit Škodovku je teď důkaz nejen zdravého rozumu ale i morálky!
No jo, ale když teď na Šumavě napadlo zrovna tolik sněhu a hoši od Fordu s tím Mondeem 4x4 nějak stále nejsou hotoví, tak nic jiného než ten Superb našinci nezbývá >😁
Řekl bych že při trochu chtění se v ČR najde 4x4 i něco jiného než Škoda či VW.
Najde, najde, to se lehko napíše, ale kde??? Neprémiové kombi střední třídy 4x4, samozřejmě diesel a jako bonus automat (to aby na tu Šumavu bez stresu dojela i vaše drahá polovička s dětmi), cena okolo 3/4 mega...
Insignia (nevím, jestli umí 4x4 s automatem), Peugeot RXH, v dieslu a s automatem bude legacy/outback. Kolem 3/4 mega není ale ani superb.
co treba mitsubishi outlander s 2,2DI-D s 6st.automatem a 4x4 stoji 890 cenikovych takze 800 v praxi bych rekl a k tomu vybava o jake se ti muze v koncernovych autech jen zdat za tu cenu
jinak dalsi vyrobci 4x4 co me tak napada volvo, subaru ale ja bych cekal na mondeo
jinak dalsi vyrobci 4x4 co me tak napada volvo, subaru ale ja bych cekal na mondeo
To by ses možná divil, co všechno Mondeo dokáže vyjet i s předokolkou 😄 Až sem byl sám překvapen, kde sem s VW a Renaultem musel dávat řetězy, Mondeo jelo dál 😄 Na stejné místo se za stejných podmínek dostal jen ten Superb 4x4 a Stará Navara 😄 A když to nejde, dáš řetězy a s prstem v nose jedeš.. >😁
To dokáže hodně aut, co má jen přední náhon. Víte, proč má má žena má 4x4? Protože nemusí znát žádné řidičské finesy, nemusí být řidičské guru, jen pod kopcem zmáčkne plyn (automat) a zatím vyjela bez problémů cokoliv, co dosud chtěla. I tam, kde já s dvoukolkou jsem se musel hodně trápit (je jedno s jakou značkou, spíše záleželo na gumách). Ale taky vyjel! Ale přesto bych 4x4 neshazoval, význam má, i když dvoukolka to vyjede třeba taky.
Jakou daň máte na mysli?
Právděpodobně z vlastnictví auta. Kdo bude mít auto bude platit daň. Kdo si koupí nové tak asi bude na nějakou dobu osvobozen. Pana Pečenku mrazí v zádech když vidí ty mrtvé ve starých autech. Asi mrtví v novém nebo ještě lépe v nové Škodě mu asi způsobují příjemné šimrání protože prachy jsou už doma.
Prý dlouho očekávaná verze😄, chci to vidět po roce na koláčovém grafu kolik z něj tahle "úžasná" verze ukrojí.
Třeba já přímo znám člověka co si superba nekoupil jen proto, že chtěl 4x4 DSG 125kw a to superb nenabízel. Pro mě je tohle spojení (v provedení combi) další dobrý krok k ukrojení kusu koláče ale od konkurence!
Este clanok o Citigo, Fabii a na co som este zabudol?
Mám tip, na slovenských serverech se o škodovkách tak nepíše.... Ahoj
Asi na pětimiliontý oslavný článek na Ochcávku, jak válcuje konkurenci a v SM vše v testech proráží. 😄 :yes:
...že faceliftovaný Superb bude mít 2,0TDI/130 kW a 125kW verze již nebude v nabídce... 😄
Po R10 mezi MB a Turnovem už jezdí bez maskování. Jeden detail, dva svislé diodové proužky po stranách předního světla.
Škoda, že nedělají takovou Octavii sedan. ;-\
A jak by jsi v takovém sedanu chtěl převézt řeba pračku ;-\
Jako v každém jiném sedanu...jednou za 10 let si tu pračku nechat zadarmo dovézt.
Přesně, ale to poježdění, kdyby dělali i se silným dieselem 4x4 a ještě v kvalitním DSG. To by byla dobrá vrcholná verze...
Proč DSG? Co raději POŘÁDNÝ automat (hydrodynamickou převodovku s hydrodynamickým měničem - které se převodovky typu DSG stále snaží jen přiblížit... 😉
PS: K čemuž "došli" již i koncernoVWí odborníci a pro lepší modeli Audi začali používat ZF 8HP :yes: 😄
PPS: Silný (4válcový) diesel bude jednou mít i vw-audi (a třeba i škoda) - snad do roka či 2 slibují dohnat konkurenci a také nabídnout verzi s nějakými ca 150ti kW 😉
PS: K čemuž "došli" již i koncernoVWí odborníci a pro lepší modeli Audi začali používat ZF 8HP :yes: 😄
PPS: Silný (4válcový) diesel bude jednou mít i vw-audi (a třeba i škoda) - snad do roka či 2 slibují dohnat konkurenci a také nabídnout verzi s nějakými ca 150ti kW 😉
Nemáš tam té hydrodynamiky nějak hodně?
Hele - a co kdybych se tě zeptal, jak ta POŘÁDNÁ automatická převodovka vlastně funguje a kde je ten rozdíl proti DSG?
Nedopadla bys jako ta pipka Jacques s biomasou?
Hele - a co kdybych se tě zeptal, jak ta POŘÁDNÁ automatická převodovka vlastně funguje a kde je ten rozdíl proti DSG?
Nedopadla bys jako ta pipka Jacques s biomasou?
Něco NEvědět/neznat NENí problém - to je myšleno na VÁS, milý "pipine" (to máte za to že ženám říkáte "pipka"!) - ta ona "běžná" (zdaleka nejrozšířenější) automatická převodovka se opravdu správně nazývá HYDRODYNAMICKÁ převodovka (neb má HYDRODYNAMICKÝ měnič) = té hydrodynamiky tam mám "přesně akorát" 😉
Nu a 2spojkové řešení MĚLO (má) smysl tam kde ho inženýři Porsche kdysi vymysleli, "cpát" ho do všech aut je takové "kompromisní" (typicky VOLKSWAGENovské) řešení - "mánie" okolo DSG ale (naštěstí) již pomalu končí, náročnější zákazníci přece jen chtějí víc =´do vyšších modelů koncernu VW dnes již místo DSG směřu "opravdový" automat, konkrétně ZF8HP :yes: 😄
PS: Co kdybych se já zeptala VÁS, proč si myslíte že tam rozdíl není, nedopadl byste jak ředitelka kabinetu a ředitelka sekce a tak vůbec, prostě STÁTní úřednice Jacques? (náhodou znám její sestru 😉
Pěkný den (raději s HYDRODYNAMICKOU převodovkou s hydrodynamickým měničem - jak v kompletním srovnání včetně servisních nákladů PODRTILA dsg asi možná VÍTE 😄
Nu a 2spojkové řešení MĚLO (má) smysl tam kde ho inženýři Porsche kdysi vymysleli, "cpát" ho do všech aut je takové "kompromisní" (typicky VOLKSWAGENovské) řešení - "mánie" okolo DSG ale (naštěstí) již pomalu končí, náročnější zákazníci přece jen chtějí víc =´do vyšších modelů koncernu VW dnes již místo DSG směřu "opravdový" automat, konkrétně ZF8HP :yes: 😄
PS: Co kdybych se já zeptala VÁS, proč si myslíte že tam rozdíl není, nedopadl byste jak ředitelka kabinetu a ředitelka sekce a tak vůbec, prostě STÁTní úřednice Jacques? (náhodou znám její sestru 😉
Pěkný den (raději s HYDRODYNAMICKOU převodovkou s hydrodynamickým měničem - jak v kompletním srovnání včetně servisních nákladů PODRTILA dsg asi možná VÍTE 😄
Něco nevědět / neznat JE megaproblém, pokud za to beru prachy, stavím na tom kariéru a dělám v TV chytrého.
Můžu se ještě dovědět, kde píšu, že mezi dvojspojkou a HDM není rozdíl?
Můžu se ještě dovědět, kde píšu, že mezi dvojspojkou a HDM není rozdíl?
Ok, sorry (oba víme že tam JE rozdíl 😄
Já mám KRAUSe docela RÁDA - smutné mi příjde že si lidé pamatují takovouhle "bubost" (a za to že ví/neví co to je biomasa peníze rozhodně NEbrala 😉 ) a ne opravdové "špatnosti" politiků..
Její sestra (Monika Pajerová, dnes MacDonagh) by se takhle nachytat NEdala..
..aktivně se podílela na pádu komunismu v roce 89 a velmi Velmi se snažila a organizovala protesty při paktu Klaus-Zeman (který jsem "aktivně" podpořila i já), že to je (BOHUŽEL) trochu "marná snaha" ukála aktuální prezidentská volba (že jsou v nejvyšších politických funkcích stále titíž lidé patří tak na Kubu, už se to nelíbí ani v PUTINovské Rusku - no nic, PROMIŇTE za "odobočení" 😐
PS: Jen jsem chtěla říct že Kateřina (a Monika obzvlášť) patří mezi politiky v reálu do jednoznačného NADprůměru
Pěkný den 😄
Já mám KRAUSe docela RÁDA - smutné mi příjde že si lidé pamatují takovouhle "bubost" (a za to že ví/neví co to je biomasa peníze rozhodně NEbrala 😉 ) a ne opravdové "špatnosti" politiků..
Její sestra (Monika Pajerová, dnes MacDonagh) by se takhle nachytat NEdala..
..aktivně se podílela na pádu komunismu v roce 89 a velmi Velmi se snažila a organizovala protesty při paktu Klaus-Zeman (který jsem "aktivně" podpořila i já), že to je (BOHUŽEL) trochu "marná snaha" ukála aktuální prezidentská volba (že jsou v nejvyšších politických funkcích stále titíž lidé patří tak na Kubu, už se to nelíbí ani v PUTINovské Rusku - no nic, PROMIŇTE za "odobočení" 😐
PS: Jen jsem chtěla říct že Kateřina (a Monika obzvlášť) patří mezi politiky v reálu do jednoznačného NADprůměru
Pěkný den 😄
Nechme Jacqes a Krause, o tom jsem psát nechtěl.
Osobně by mně zajímalo, jaký by byl progres DSG, kdyby se ZF nepovedl ten osmikvalt tak, jak se povedl...
Osobně by mně zajímalo, jaký by byl progres DSG, kdyby se ZF nepovedl ten osmikvalt tak, jak se povedl...
Už jsem se omluvila za to "odobočení" 😉
NEjde jen o ZF, zrovna tak povedený (no "maličko malilinko" horší) je starší 8mistupňový Aisin (který dnes používá i Porsche). VW se "klasicky" povedlo ze zavedení 2spojkového řešení udělat "UDÁLOST" a (hlavně) v "představách" lidí šlo o FENOMENÁLNí převodovku..
Jak jsem již řekla "vše tam kam patří" = IDEÁLně k tématu převodovka přistoupili u BMW, kde 2spojkové řešení používají "tam kam patří" (u modelů M) a "klasický automat" všude jinde.
Koncern by DSG jistě dál používal všude, především v "lepších" modelech je použití "klasiky" opravdu "vhodnější"
PS: Uvidíme co udělá (a jaká bude) s trhem nová 9ti stupňová převodovka od ZF (a s 9ti stupni by v brzku měl přijít i Mercedes a na 8mi stupňové 2spojce pracují u BMW - myslím že současné (2 verze - není-li jich víc? 😉 ) DSG zůstanou v nabídce spíš pro "low-end(ové)" modely typu škoda apod., pro audi (a top modely koncernu vůbec) bude nutné jiné řešení - "plné" pokrytí ála BMW mi příjde momentálně "maximálně maximální" řešení :yes: 😄
NEjde jen o ZF, zrovna tak povedený (no "maličko malilinko" horší) je starší 8mistupňový Aisin (který dnes používá i Porsche). VW se "klasicky" povedlo ze zavedení 2spojkového řešení udělat "UDÁLOST" a (hlavně) v "představách" lidí šlo o FENOMENÁLNí převodovku..
Jak jsem již řekla "vše tam kam patří" = IDEÁLně k tématu převodovka přistoupili u BMW, kde 2spojkové řešení používají "tam kam patří" (u modelů M) a "klasický automat" všude jinde.
Koncern by DSG jistě dál používal všude, především v "lepších" modelech je použití "klasiky" opravdu "vhodnější"
PS: Uvidíme co udělá (a jaká bude) s trhem nová 9ti stupňová převodovka od ZF (a s 9ti stupni by v brzku měl přijít i Mercedes a na 8mi stupňové 2spojce pracují u BMW - myslím že současné (2 verze - není-li jich víc? 😉 ) DSG zůstanou v nabídce spíš pro "low-end(ové)" modely typu škoda apod., pro audi (a top modely koncernu vůbec) bude nutné jiné řešení - "plné" pokrytí ála BMW mi příjde momentálně "maximálně maximální" řešení :yes: 😄
Je třeba oddělit BMW a části koncernu.
Škoda a VW bych po bok BMW nedával, Audi ano.
Takže pro mně je dvojspojka OK řešením pro modely ála VW GTi / Škoda RS, případně "levnější" Audi.
Dále už je logické dvojspojku odpískat (stejně jako Multitronic) a dávat třeba ten ZF osmikvalt.
U BMW se nedivím, že dává osmikvalt všude, jejich auta jsou konstrukčně hodně podobná a je hloupost ztrácet kredit kvůli levnějšímu řešení...
U VW šlo o fenomenální převodovku - nabídli ji prakticky ke každému motoru a pohonu dvou, nebo všech kol. To nemělo a, pokud se nepletu pořád nemá, obdobu. Navíc jako první automat nabídla lepší dynamiku a nižší spotřebu, to bylo do té doby rovněž něco nevídaného. DSG každopádně změnilo pohled evropských řidičů na automatické převodovky a to je událost.
DSG (či TCT, nebo jiné více spojkové mechanismy) bych tedy rozhodně nezatracoval.
Škoda a VW bych po bok BMW nedával, Audi ano.
Takže pro mně je dvojspojka OK řešením pro modely ála VW GTi / Škoda RS, případně "levnější" Audi.
Dále už je logické dvojspojku odpískat (stejně jako Multitronic) a dávat třeba ten ZF osmikvalt.
U BMW se nedivím, že dává osmikvalt všude, jejich auta jsou konstrukčně hodně podobná a je hloupost ztrácet kredit kvůli levnějšímu řešení...
U VW šlo o fenomenální převodovku - nabídli ji prakticky ke každému motoru a pohonu dvou, nebo všech kol. To nemělo a, pokud se nepletu pořád nemá, obdobu. Navíc jako první automat nabídla lepší dynamiku a nižší spotřebu, to bylo do té doby rovněž něco nevídaného. DSG každopádně změnilo pohled evropských řidičů na automatické převodovky a to je událost.
DSG (či TCT, nebo jiné více spojkové mechanismy) bych tedy rozhodně nezatracoval.
Konstrukce ZF 8° a běžných HDM automatů je natolik vzdálená, že ji nikdo ve střední třídě nenabídne a to jak kvůli cenně, tak kvůli slabým motorům, kde je ZF úplně zbytečná. DSG nabízí za nízkou cenu perfektní funkčnost, funkce a vlastnosti, o které si běžné HDM automaty mohou nechat jen snít.
Konstrukce ZF8HP nijak extrémně "vzdálená" NEní a dnes jí můžete mít dokonce už i ve vozech NIŽŠÍ střední třídy (BMW jí používá - tedy 2 její různé verze, nemýlím-li se - od BMW 1 po Rolls Royce = lépe to už NEJde :yes: 😄
A nyní k vaší druhé (závěrečné) větě 😄 >😁 😉 >😒] 😄 >😁 😉 >😒] 😄 - tolik ze srovnávacích testů automatických převodovek 😉
PS: Toto "nadšení" pro 2spojková řešení se dalo pochopit tak někdy v roce 2005, domnívala jsem se že mezi autofandy je dnes jíž ZNÁMO že šlo spíš o "kompromisní" řešení (ne přímo špatné!), které MÁ smysl (jak píši tady kousek vedle mariachi-mu - ve 13:03) ve vozech pro které bylo původně vymyšleno - v "ostrých" sportovních vozech (kde jej také používá např. BMW - které jinak ... viz úvod tohoto příspěvku) a PROTO od něj (pochopitelně jen ve "vyšších modelech" ustupuje i koncern VW.
Pěkný den 😄
A nyní k vaší druhé (závěrečné) větě 😄 >😁 😉 >😒] 😄 >😁 😉 >😒] 😄 - tolik ze srovnávacích testů automatických převodovek 😉
PS: Toto "nadšení" pro 2spojková řešení se dalo pochopit tak někdy v roce 2005, domnívala jsem se že mezi autofandy je dnes jíž ZNÁMO že šlo spíš o "kompromisní" řešení (ne přímo špatné!), které MÁ smysl (jak píši tady kousek vedle mariachi-mu - ve 13:03) ve vozech pro které bylo původně vymyšleno - v "ostrých" sportovních vozech (kde jej také používá např. BMW - které jinak ... viz úvod tohoto příspěvku) a PROTO od něj (pochopitelně jen ve "vyšších modelech" ustupuje i koncern VW.
Pěkný den 😄
toto je velmi žádaná kombinace do fleetů pro nižší management. Zatím muselo být řešeno kompromisem v podobě 103kW verze, která je na takto velké a těžké auto již podměrečná. A alternativní řešení je jen Passat nebo prémie. Ještě by to chtělo implementaci Haldexu 5, ten se v testech ukazuje jako bezkonkurenční.
Vy jste z REKLAMNÍHO (odd.) koncernu, nebo to je "domácí šílenství" (aneb pVWopagace zadarmo? 😄
😄 ale jo, viděno očima českého trhu se s tímto tvrzením zřejmě nedá nesouhlasit, až na ten haldex samozřejmě
Nejen domácího, minimálně trhy jako CH, D, AT to vidí úplně stejně.
Haldex 5 samozřejmě nedosahuje kvalit quattra, nicméně s "běžnou" konkurencí si poradí levou zadní, tady třeba s novinkami posledního roku😒br /> [odkaz]
Haldex 5 samozřejmě nedosahuje kvalit quattra, nicméně s "běžnou" konkurencí si poradí levou zadní, tady třeba s novinkami posledního roku😒br /> [odkaz]
Že nedáte odkaz na test AutoBild(u - myslím) kde vyhrál (díky ceně) Opel Mokka (před RANGE ROVERem) a před skoroposledním Audi R8 byl i Citroën DS5? 😄
PS: Už jsem "pár kilometrů" najezdila, pár (opravdových) fanoušků do aut znám a co si myslím(e) o masovém šíření pohonu všech kol jistě VÍTE 😉
Jako "doplnění" nabídky pro ty kdo ho POTŘEBUJÍ jistě ano - ať systémy ála HYbrid4 či nové 4x4 ve vozech Jaguar - kde je vůz stále výborně řiditelná ZADOkolka a 2há náprava se připojeje jen... jako ve Ferrari FF - to snad BUDIŽ, jsou místa a situace kde to může mít smysl. Jinak je to (trochu hloupá) "móda", naprostá VĚTŠINA lidí kteří si ho kupují ho nikdy nevyužije (snad jen mají lepší "pocit" neb si myslí že tak je jejich vůz "bezpečnější" 😐
Howgh 😄
PS: Už jsem "pár kilometrů" najezdila, pár (opravdových) fanoušků do aut znám a co si myslím(e) o masovém šíření pohonu všech kol jistě VÍTE 😉
Jako "doplnění" nabídky pro ty kdo ho POTŘEBUJÍ jistě ano - ať systémy ála HYbrid4 či nové 4x4 ve vozech Jaguar - kde je vůz stále výborně řiditelná ZADOkolka a 2há náprava se připojeje jen... jako ve Ferrari FF - to snad BUDIŽ, jsou místa a situace kde to může mít smysl. Jinak je to (trochu hloupá) "móda", naprostá VĚTŠINA lidí kteří si ho kupují ho nikdy nevyužije (snad jen mají lepší "pocit" neb si myslí že tak je jejich vůz "bezpečnější" 😐
Howgh 😄
Je to trapas,!
Ked otvorite stranky auto.cz, tak na ploche je 3 x Skoda a 1 x Audi!
To si nedovoli ani autobild.de!
Ked otvorite stranky auto.cz, tak na ploche je 3 x Skoda a 1 x Audi!
To si nedovoli ani autobild.de!
Na úvodní stránce Autobild.de je Audi R8, Porsche Cayenne, MB CLA, MB C-klasse, MB E-klasse, Audi A3 Cabrio BMW 3GT...němci nemají jen jednu automobilku jako my, ale jsou tam hlavně jenom německé, takže nevim co tady pláčeš...
Isteze, ale musis si na ne, bud pockat alebo otvorit.
Na auto.cz su v prvej linii a natvrdo!!!
Na auto.cz su v prvej linii a natvrdo!!!
Tak si pořiď pořádný monitor a budeš tam mít Santa Fe, B Max, Merivu, Sandero, C5, BMW 4, Toyotu, Pandu Kiu, Tundru a Subaru
A nebo je tu možnost se a auto.cz nedívat. Octavia je u nás jedno z nejpopulárnějších aut, tak se není co divit, že se jí věnuje více pozornosti. Asi by bylo naprd, kdyby se každý den věnoval příspěvek třeba novému Bentley.
A já myslel že tahle diskuze je o Superbu - nojo ono je těžký rozeznat Rapid od OIII natož OIII od Superba viď >😁 :no:
Kvôli úzkemu interiéru , širokému panelu a pedálom ktoré sú posunuté až niekde na spolujazdcove miesto sa s tým autom nedá normálne jazdiť . To mám jazdiť v superbe so spojenými nohami ako žena v Miniaute ? Predsa človek očakáva už nejaký komfort od strednej triedy , ten komfort tam je, lenže ten komfort je len vzadu a šofér sa cíti ako keby sedel na nezbrúsenej drevenej lavici medzi dvoma Sumo zápasníkmi :no: Fuj Škoda :no:
Nove velke kolesa a novy motor su dovod na akutnu radost, ci som nieco este prehliadol?
Co jim zbývá?
Prodeje padají..tak se tonoucí stébla chytá..
Dobrá zpráva pro Škodovku. :yes:
Prodeje padají..tak se tonoucí stébla chytá..
Dobrá zpráva pro Škodovku. :yes:
A nemal by tam už byť náhodou 135 KW? 125 KW motor sa nahrádza novým motorom 135 KW vo VW, Seate a Audi.
Třeba bude 135 kW vyhrazeno "pVWémiOOOOvějším" vozů a "obyčejnější" jako je škoda budou mít o pár kW méně (krom "titulkových" 125 kW tu v diskuzi padlo i 130 kW 😉
Passat přešel na 130 kW. Poslední generace 2,0 TDI má i 140 kW verzi, dostane ji možná Golf GTD, určitě by ji měl mít příští Passat. Audi mívá trochu jiné naladění a Seat to po Audi občas dědí.
VW tyhle motory vyrábí na několika místech v tolika variantách, že přechody bývají... zajímavé. 😄
VW tyhle motory vyrábí na několika místech v tolika variantách, že přechody bývají... zajímavé. 😄
Váše informace bývají (jsou) seriozní - "běžně" tedy bude (nejspíš) 130 kW a "sportovní" naladění dokonce 140 kW = (konkurence je již "nadohled" 😄
Na rozdíl od slabších verzí ta 140 kW zatím nemá Euro6 mutaci, takže je otázka, co budou dělat do budoucna. Jinak by to mělo být tak, že 110 kW je nástupce 103/ 105 kW a 140 kW je nástupce 125/ 130 kW. Tyhle nové motory by neměly jít zastavět do stávajících modelů (bez úprav), takže je uvidíš až v nových generacích (tedy zatím je mohou mít jen Golf/ A3/ Leon/ Octavia).
co je tohle?
[odkaz]
[odkaz]
blbost ?
Koupeno ve Francii, takže teoreticky to možné je. Nebylo by to poprvé, kdy by Škoda doma nenabízela něco, co v zahraničí nabízí.
V bazarových nabídkách jsou často nesmysly, už často jsem narazil, že superb má třeba adaptivní tempomat..... [odkaz] nevím jak ty ale já tam možnost 125kW TDi + DSG +4x4 nevidim....
Tohle je informace jak 4. Mě by spíš zajímalo jestli se nová Oktávka bude vyrábět ve 4x4 taky v liftbacku. U O2 mě absence 4x4 v liftbacku dost překvapila a vlastně jsem nepochopil proč se nevyráběla. Každý nechce kombi.