Ekonomika
Futurista
0
Ať si co chce kdo chce říká, ať si mamka slzy utírá, Francouzi MPV uměj, a co se týče ceny a výbavy, nemaj konkurenci. Rodinné MPV v naftě v parádní výbavě do 450t Kč? Je z čeho vybírat...
nasua23
0
:yes:
augustin
0
:yes:
Je smutné sledovat chování PSA na trhu. Jistě, konto zákazníka plesá radostí a bouchá bohemia sekt jak o silvestrovské noci, jenže Peugeot? Prodává vozy za tvrdě dumpingové ceny, prostě prodat za každou cenu... Zatím zřejmě není pod výrobními (a režijními) náklady, ale co bude dál, až konkurence přistoupí na tuto cenovou úroveň?
I ten pes časem pochopí, že svůj ocásek může honit stále dokola a stejně jej nedohoní... P308 za 230, P5008 za 390 v HDi... P107 s takovou budou dávat jako bonus k objednané testovací jízdě?
Přitom vyrábí Peugeot TAK tragické modely? Ne, rozhodně MÁ co nabídnout. Jistě, konkurence přezbrojuje na novější modely, ale HDi, THP... To vše jsou stále silné prodejní argumenty. K tomu opravdu pohodlné interiéry, jaké Peugeot umí... Ne, v ceně to tedy nebude.
Mám zkrátka pocit, že Peugeot u nás zvolil mramorem dlážděnou cestu do pekel. Proč raději nenabídnout nadstandartní služby a záruky, proč nepodpořit prodeje bezúročným financováním? Proč nevyzdvihnout klady modelů v podobě pohodlí, zacílení na rodinu? Kde je povedená reklama, vždyť co oko nevidí, to srdce nebolí... Každý ví, že chtít může zákazník pouze to, co vidí! Proto máme Hyundai tuhle, Hyundai támhle...
Kde je nějaké zacílení na firemní klientelu? Otázka ale zřejmě zní - má vůbec Peugeot nějaký tah na branku? Nenechal v tom Peugeot místní maloměstské dealery topit? Peugeotu pod sukni nevidím, ale mám pocit, že vzhledem k vlastním problémům Peugeotu samotného jsou mu jeho dealeři v ČR ... tak nějak u paty 8-s
Radost zákazníka na úkor prodejnce není správný tah, stejně jako opak. Já jen doufám, že PSA se podaří přecijen neutratit :-!
I ten pes časem pochopí, že svůj ocásek může honit stále dokola a stejně jej nedohoní... P308 za 230, P5008 za 390 v HDi... P107 s takovou budou dávat jako bonus k objednané testovací jízdě?
Přitom vyrábí Peugeot TAK tragické modely? Ne, rozhodně MÁ co nabídnout. Jistě, konkurence přezbrojuje na novější modely, ale HDi, THP... To vše jsou stále silné prodejní argumenty. K tomu opravdu pohodlné interiéry, jaké Peugeot umí... Ne, v ceně to tedy nebude.
Mám zkrátka pocit, že Peugeot u nás zvolil mramorem dlážděnou cestu do pekel. Proč raději nenabídnout nadstandartní služby a záruky, proč nepodpořit prodeje bezúročným financováním? Proč nevyzdvihnout klady modelů v podobě pohodlí, zacílení na rodinu? Kde je povedená reklama, vždyť co oko nevidí, to srdce nebolí... Každý ví, že chtít může zákazník pouze to, co vidí! Proto máme Hyundai tuhle, Hyundai támhle...
Kde je nějaké zacílení na firemní klientelu? Otázka ale zřejmě zní - má vůbec Peugeot nějaký tah na branku? Nenechal v tom Peugeot místní maloměstské dealery topit? Peugeotu pod sukni nevidím, ale mám pocit, že vzhledem k vlastním problémům Peugeotu samotného jsou mu jeho dealeři v ČR ... tak nějak u paty 8-s
Radost zákazníka na úkor prodejnce není správný tah, stejně jako opak. Já jen doufám, že PSA se podaří přecijen neutratit :-!
Bohužel kompletně souhlasím 😒 Kromě 7 dní Peugeot a reklam na 208, Peugeot a jeho tradiční výhody nejsou nikde vidět. 5008 mám a jsem s ní velmi spokojen. Když se podívám na cenu 308 z pohledu někoho, kdo rychle potřebuje nějaké auto, tak si musím spokojeně pomlaskávat. Když se na ní zamyslím reálně, tak musí být na hraně nákladů. Přitom je to vůz z doby, kdy se ještě na vozech tolik nešetřilo, což v současnosti beru jako velkou výhodu...a je v cenové hladině Dacie, kde se pohybuje 301, která je z úplně jiného světa a pro úplně jiný svět...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
me se naopak 5008 libi asi nejvic, padz ma klasicke budiky an displeje, ala hvezdne valky 😄
Keďže koncern PSA je v hlbokej strate, tak potrebuje predávať za každú cenu. Lenže ako vidieť, pre veľkú časť zákazníkov (a možno väčšinu) nie je cena tým najdôležitejším faktorom pri výbere nového auta. Ak by to tak bolo, tak by sa u nás predávali len francúzske autá. A nemecké by ostávali na sklade. Ale situácia je úplne odlišná.
Bolo by veľmi zaujímavé vedieť, pri akom rozdiele ceny by priemerný zákazník volkswagenu dal prednosť napr. Peugeotu. Bol by to rozdiel 20, 30 či 50 % z ceny?
Bolo by veľmi zaujímavé vedieť, pri akom rozdiele ceny by priemerný zákazník volkswagenu dal prednosť napr. Peugeotu. Bol by to rozdiel 20, 30 či 50 % z ceny?
TO sa tu budeme stazovat,ze tie auta su lacnejsie? 😐
Inak super cena za super auto...ved za to ide este len Rapid 1,2TSI :-!
Inak super cena za super auto...ved za to ide este len Rapid 1,2TSI :-!
Peugeot ma v poslednom case dobre auta za nizke ceny. Dalsia bezkonkurencna ponuka.
Hlavne, ze v TV reklame mame neustale vyplachy o tom ake su Hjondei a KIA naozaj Cesko-Slovenske auta a potom to dopadne, ze bezcolne importy z Korei ako Kia Rio a Picanto tu maju vysoku predajnost kym Europske automobilky krachuju.
Zaviest 25% clo na Korejske auta by bolo treba. Este viac nam treba nezamestnanych v Europe. :no:
Hlavne, ze v TV reklame mame neustale vyplachy o tom ake su Hjondei a KIA naozaj Cesko-Slovenske auta a potom to dopadne, ze bezcolne importy z Korei ako Kia Rio a Picanto tu maju vysoku predajnost kym Europske automobilky krachuju.
Zaviest 25% clo na Korejske auta by bolo treba. Este viac nam treba nezamestnanych v Europe. :no: