Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat 500 bude exkluzivně Made in Poland

22 komentářů

JayDeeSq
fiat plánuje to je jediný co od něj lze očekávat..
sendador
a uvede to na pravou miru 😄
Anonym
Co bych uváděl, já sem o tomhle psal už včera, že od 2015 to budou dělat jen v Polsku...
nalimer
Kvalita MADE IN POLAND si zaslúži aj Fiat. Nejak sa to k sebe proste hodí.
Anonym
Jestli je ta kvalita jak u polských potravin, tak potěš koště.
Ty jak vidím v regále tak dělám velký oblouk >😁 >😁 >😁 >😁
Gilgit
Milý pane B., v Polsku existuje mnoho velice kvalitních potravin. Zároven se tam najdou firmy, které vyrábejí spatnou kvalitu, tak jak v Ceské republice. O tom, jaké potraviny se dostávají z Polska na ceský a slovenský trh, rozhodují ty firmy, co je dovázejí.

Ted uz k veci. Pokud rozumíte automobilovému prumyslu a máte o nem dostatek informací, tak mozná víte, ze nejlepsí celkovou kvalitu ze vsech evropských továren na automobily Fiatu (krome Ferrari a Maserati) má Fiat Auto Poland v Tychách. Na druhém míste se v Evrope umístuje automobilka Tofas v Burse v Turecku. Potom následují italské továrny.

Fiat krome toho pouzívá metodiku WCM (World Class Manufacturing) pro merení kvality práce svých továren a v poslední dobe i továren Chrysler. Jedinou továrnou v koncernech Fiat a Chrysler - k tomu patrí nejen továrny na auta, ale treba i motory a prevodovky - která zatím dosáhla nejvyssí úrovne hodnocení WCM, je továrna na motory Fiat v polském meste Bielsko-Biala.

Takze tolik o polské kvalite.
Anonym
Na muj vkus maj polské potrviny příliš mnoho skandálů v samotném polsku, nemam nejmenší chut zkoumat které jsou Ok a které ne.
To si má pohlídat polsko, ale stylem jakým informuje o těch závadných, tedy taktické mlčení........tomu aby měl spotřebitel důvěru příliš nenapomáhá.

to je asi tak vše, co bych ti k tomu dodal.

WCM je super, kaorát že pokud byl někdo v J.D.Power v roce 2009 10.tý v oblíbenosti zančky a za 3 roky je 16tý, tak asi ta kvalita není vidět.

A žebříčky přímo reálných závad dopadli ještě hůře než ty žebříčky co jsou čistě na spokojenosti zákazníků...

Takže nevím, no.
Nicco
Z Polska je dnes vsetko - Mars, Snickers, Twix, Kinder, Wrigleys, Dr.Oetker pizza,.....
Anonym
JO a co teda vyrábí v tý továrně Mars v Poříčí nad Sázavou??? >😁 >😁 >😁
Nicco
Asi nieco ine, Teraz mam na stole Twix (a dokonca sa to chystam zjest 😄 ) a je to z Mars Polska spzo. EAN kod je 5 900...
KubikCv
Orion Delissa je z Polska...Bohemia tyčinky z Maďar....ale hlavně že poláci dělají šunt >😁
Gilgit
Já jsem neporovnával kvalitu Fiatu s jinými znackami. Já jsem napsal, ze v rámci Fiatu je kvalita polských továren spicková.
Nicco
Mas odkaz na clanok o tej kvalite tovarni?
Gilgit
Nemám ted narychlo konkrétní odkaz na text o kvalite vozu z Fiat Auto Poland, ale lidé pohybující se v automobilovém prumyslu vedí, ze pokud se jedná o nejlepsí kvalitu vyrábených automobilu v evropských továrnách Fiatu, tak spolu v posledních letech souperí Fiat Auto Poland (Tychy, Polsko) a Tofas (Bursa, Turecko). Zduraznuji, ze do toho nepocítám Ferrari a Maserati.

O tom, ze polská továrna na motory Fiat ve meste Bielsko-Biala dosáhla v rámci koncernu Fiat/Chrysler jako jediná nejvyssí úroven hodnocení WCM, Fiat pred nekolika mesíci zverejnil tiskovou zprávu, která se dá dohledat na stránce Fiatu.
esenbe
To, že polské potraviny jsou nic moc je přežitek. Doporučuji navštívit jakýkoliv obchodní řetězec například Billa v česku a v polsku. Doporučuji navštívit polské řeznictví a zelinářství. Kvalita tamnějších potravin je tak na úrovni německa zatímco u nás je prostě ,,česká kvalita,, . Navíc mají lepšího obchodního ducha a tak na tržišti lze běžně smlouvat a nejlépe je pokud nahodíte kontakt s polským obchodníkem, tak si vás velmi hýčká a považuje. .... V polsku se také vyrábí spousta nekvalitních potravin ... to je pravda ... nicméně s e😜ortním záměrem ... hádej kam ?
Futurista
Koninu maj stejně nejlepší v Británii... >😁 >😁 >😁
dal
Kvalita potravin a Billa by jsem se docela bál napsat ať už se jedná o Polsko nebo jakýkoliv jiný stát. Potraviny v Polsku kvalitativně stejné s Německem nejsou a nebudou. Němci nepodnikají tak krátkozrace, chtějí fungovat na trhu dlouhodobě a proto tak nešidí a dbají na kvalitu. Německé firmy se nejvíce bojí špatné publicity což je Polským firmám ve většině případů šumafuk. Poláci jsou obchodníci srovnatelní s Vietnamci tzn. jdou do všeho co nese za jakoukoliv cenu a např. zdraví zákazníků je absolutně nezajímá.
Gilgit
Nevím, jestli to myslís vázne. Pokud ano, viz níze moje odpoved Barykovi.
Pekelná Micinka
Aha, takže jasný důvod, proč nekupovat. :yes: >😒]
Pekelná Micinka
em.tom
Maluch se vrací! Lidi, třeste se 😄
KubikCv
Lidi ne...ale Maluch se třásl jako ratlík >😁