Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Co je na tom divne, ved aj 20-rocny nasinec, ak mu nekupia novu 'premiu' rodicia, radsej kupi 15 rocne BMW ako nieco lepsie, novsie a kvalitnejsie...
TonyL
No řekl bych, že německý žebříček je podobný jako u nás. Akorát mi tam trochu hapruje ten Mercedes. Já mám nejradši Japonce, nejvíc asi Mazdu. Nikdy mě nechala na holičkách. A kdyžtak asistenčka od UAMK to jistí.
Těmhle průzkumům přestávám věřit, zvlášť v DE je mezi mladými dost lidí, kteří považují turbo, spojku a elektromotorky za spotřebák. Hlavně, že to má správné logo na kapotě.
Sám přemýšlím, co bych odpověděl...
Taky by mne zajímalo, kolik z těch řidičů si to auto skutečně kupovalo a jeho provoz hradí samo. Protože kdybych dostal od rodičků Pandu a kamarád M5, asi bych úplně spokojený nebyl. 😄
Čekal bych, že Škoda, Dacia, Kia, Hyundai atd. budou ještě výše - většinou se tahle auta kupují v důsledku racionálního kalkulu a majitele nic moc nepřekvapí -> zákonitě by tedy měli být spokojeni.
Jestli ale mělo v hodnocení velkou váhu image, nedivím se, že vyhrála D3. Protože on se obvykle takovej dvaadvacetiletej mamlas v olítaný trojce vidí náramně prémiově.
zaujimava je pozicia opla ... ten akosi v ankete relativne pohorel zvlast ked si vezmeme ze ide o domacu znacku.... ze budu francuzi v nemecku pozadu to prekvapeny nie som..... az teraz som si vsimol ze ceed je 4ty :yes: parada :yes: tak to je gol >😁
Druhá možnosť je, že bohatý ocko kúpi hračku synáčikovi.
Aj ADAC doporučuje výrobcom, aby ich základné modely boli lacnejšie. To sa asi nestane, niekde som čítal, že BMW radšej ako znížiť ceny v Európe sa zameria na iné trhy, pretože znížením ceny by utrpel ich imidž a ťažko by potom obhájili opätovné navýšenie ceny modelov po skončení krízy. Korunu tomu dávajú neakceptovateľnou 2-ročnou zárukou. Slabé, na prémiu veľká ostuda ...
Zkust tam zajít, uvidíš, že pozdrav je zadarmo, a půjč si tu 114i na hoďku, na dvě, ať vidíš, jaký blábol jsi vypotil...
On nástupní plat vysokoškoláka, který má praxi a pár stáží za sebou není ani u nás nijak špatný. A když pár má po škole dva platy a živí jen sebe a nájem, zbývá těch peněz relativně dost. Tak proč si neudělat radost?
Tím samozřejmě neříkám, že to je obvyklá situace, častější je auto od rodičů - buď poděděné nebo lacino koupené.
Chápu, že někdo může mít ty náklady ještě řádově vyšší a že někomu tyhle položky naopak mohou přijít zanedbatelné...mně bohužel ne.
Stačí zajít za makléřem. A pokud nevěříš těmhle "prostředníkům", nenech se odbýt první nabídkou přímo na pobočce. Pojišťovny se chovají stejně jako operátoři, dokud na ně netlačíš, nechají tě cálovat co to dá.
PS: opakuji auto mám pojištěný na 250.000 a i s povinym je to za 7700Kč. Né 10-15 tKč.
taketo ankety su vacsinou nejlepsie .... aspon sa clovek zasmeje :yes:
podla mna je uplne normalne, ze svoje vysnivane auticko budes vychvalovat do nebies aj ked su i lepsie auta za podobny peniaz... tiez som bol spokojny s Fiestou, kym som nekupil lepsie.
preto beriem tento prieskum s rezervou.
Spolehlivější motor u korejského auta, než jsou motory z německa? To snad ne....viděl jsi motor korejce po 250 tis. km, jak vypadá a jak vypadá německý motor od VW...
Jednoducho hnus :no:
Upieraš nádej k mladšej generácii, ale nebol by som taký optimista. Mladí sú znudení, len facebook, počítačové hry a veľké oči. Robiť sa chce málokomu. Nie som pesimista, skôr realista ...
Člověk se musí umět prosadit, ale pořád mu musí zůstat nějaká fundamentální slušnost. Mám pocit, že to se už úplně vytratilo.