Novinky
Víte, proč má Indie tak málo prodaných aut na 1000 lidí? Mimo jiné proto, neboť většinu obyvatelstva tvoří děti do 15 let. Do roku 2050 se bude jednat o nejlidnatější zemi na světě, pokud to teda všichni přežijeme.
Drviva vacsina Indie zije v extremnej chudobe - casto vo vacsej chudobe ako v 26 najchudobnejsich statoch Afriky.
[odkaz]
Jasne, 20% Indov s nejakou kupnou silou je stale 200 milionov ludi, ale ratat v projekcii predaja s miliardou by bolo dost scestne. Okrem toho - India je mimo velkych miest nestabilna divocina...
[odkaz]
Jasne, 20% Indov s nejakou kupnou silou je stale 200 milionov ludi, ale ratat v projekcii predaja s miliardou by bolo dost scestne. Okrem toho - India je mimo velkych miest nestabilna divocina...
Ešte pred pár rokmi v číne vedeli maximálne pestovať ryžu a teraz sú jedničkou takmer vo všetkom .
Vyzerá to tak že čína bude prosperovať a EU pôjde dole vodou , to bude ale len dovtedy pokiaľ bude mať kto tie ich výrobky kupovať ....
Vyzerá to tak že čína bude prosperovať a EU pôjde dole vodou , to bude ale len dovtedy pokiaľ bude mať kto tie ich výrobky kupovať ....
Europska unia je jeden trh, takze predaje v EU by sa mali pocitat spolu - minimalne v ramci Eurozony. Koniec koncov, co sa tyka automobilovej legislativy, pravidiel atd. ide o trh, ktory je harmonizovany rovnako ako USA.
4 krajiny EU z top 20 maju na konte cca 8.5 miliona aut - aj pri vyluceni statov mimo Eurozonu sa dostaneme na celkom slusne cislo.
4 krajiny EU z top 20 maju na konte cca 8.5 miliona aut - aj pri vyluceni statov mimo Eurozonu sa dostaneme na celkom slusne cislo.
Gilgit
Nesouhlasím. Toto je statistika zemí, a tak se to pocítá podle zemí. To by se potom muselo uvazovat o scítání regionu NAFTA atd. Trh EU je jen cástecne harmonizovaný - v danovém zatízení pri koupi nového automobilu jsou v zemích EU nadále podstatné rozdíly.
urcite pojde hore aj India... je len otazkou casu kedy pojde cez nemcov rusov.... a skonci niekde hned za USA... chvilku to potrva ale India ma najvacsi potencial co sa tyka blizkej buducnosti.... auta v eu uz budu len klesat... trh je presyteny uz par rokov..... zaujimavy je prepad spanielska ktore vypadlo z TOP 20...
pozitivne prekvapilo thajsko, saudska arabia 😉 naopak iran sa brutalne prepadol
zaujimave je ze v prvej 20tke su len 4 europske staty.... tu je jasne vidiet aka je europa voci svetu malicka.... 😉 len si pozrime kde je USA a CINA a je jasne kde sa to melie.... a aj india a rusko budu casom velmi velmi silne.... casy europy su prec.... taliani uz vypadli z top 10 .... casom porastie aj vietnam pakistan a filipiny ... stale silnejsia bude afrika ( egypt nigeria ) europa je na ustupe
v prvom rade ja nikoho nepodporujem.... a ani som zatial este nikdy nevlastnil korejske auto 😉
v druhom rade sa nauc citat co pisem.... zhodnotil som situaciu aka je..... v mojom prispevku nikoho nepodporujem len realne pisem ako to je a ako to vyzera v najblizsich rokoch 😉 tak skus trosku zapnut gebulu a nepisat mi tieto hovadiny ok? 😉
no a v tretom rade ti odporucam psychiatricke vysetrenie ktore ti uz odporucil aj kolega Gilgit.... :yes😒br />
skus nas pocuvnut :yes:
Jednotlive europske krajiny v buducnosti nemaju sanci ale to nacionalisti okolo klausa alebo ako na SK okolo meciara, nikdy nepochopia.
Ale Europska unia je jeden jednotny trh a predaje v EU su stale pre vacsinu globalnych automobiliek velmi dolezite. O lokalnych hracoch typu PSA ci Renault nehovoriac.
Navyse, EU trh je celkovo vyspely a rozvinuty, co sa o BRICS krajinach povedat neda - je rozdiel, ci predas v Brazilii barebone auto za 5000 dolarov, lebo trh viac neutiahne, alebo v EU za 15K. Na predaj auta mas dalej viazane sekundarne trhy, popredajne sluzby, prislusenstvo atd, a tu sa BRICS z EU, USA a Japonskom nemozu porovnavat.
Tvrdit, ze Europa je na ustupe je prehnane.