Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet SS: Sedan s pohonem zadních kol a 6,2 V8 z Corvette

16 komentářů

CHerokee
Zatraceně pěkný sedan s pořádným motorem... Asi jsem měl žít v Americe. Jezdit denně ve V8 a občas pozávodit v kanále nebo na městských okruzích 😄. Přitom tohle jsou tam dostupná auta. Americký Chevrolet palec nahoru.
chrudoš
Přesně tak, kdo by to do něj podle vzhledu řekl, úžasný počin. Pokud je jizdně poladěn a výkon dovede zvládat, pak to musí být paráda, já bych ho bral hned 😄
Anonym
:yes: :yes: :yes: :yes:
Pacho69
Vzpoměl jsem si na Need For Speed... Jojo...
IPace
s tim do Evropy, ale za rozumnej peniz, ne ze v US to bude za $35k a v EU za 2 mega
4bytelnýkola
zvykej si 😄 třeba ho chevrolet evropa bude nabízet, ale za milionek máš třeba tohle😒br /> [odkaz]
PeterLuk
:yes: :yes😒br />
Ale môžeš si ho dať doviesť.😄
Aladeen
Hrubí a suroví zabijak , takže názov SS si právom zaslúži >😁 a navyše vyzerá perfektne , nepochybne bude mať úspech ...
igorvrazic
alee kdee...neema škrapku! 😄
Aladeen
No na Rapid 1,2MPI Chevy proste nemá >😒] :yes:
igorvrazic
zrejme emisie nepustia... :no:
Aladeen
Svine Európske , oni vo voľnom čase asi premýšľajú ako skomplikovať ľuďom život a vymýšľajú všelijaké stupidity , ale na krivé Priusy dotácie nedajú :no: ;-\ Mali by sa zaoberať aktuálnou Ekonomickou situáciou a nie zbytočnosťami :-!
twistedTSD
Aspoň v něčem se celkem shodneme...
Anonym
Neboj, emise to splní v pohodě, když je splní evropské V8 a V12, splní je i tohle, nevidím jedinej důvod proč by je neměl splnit
Vehiculum
Tady je animace obou Holdenich variant, civilni "luxury sport" a sportovni "sport luxury".
[odkaz]
Anonym
a s pořádným motorem, takhle se to má dělat. Chevy rulezz :yes: :yes: :yes: