Novinky
Emel
0
Viper je sice bestie, ale podle všeho na Corvette výrazně ztrácí. Právě Corvette měla vždy nejblíže k evropskému pojetí sportovního auta... ku prospěchu věci.
Přejít do diskuze
Jak mě nový Viper nenadchnul, tak z nové Corvetty jsem docela nadšený. Už se těším na první pořádné testy a na verze Z06 a ZR1. To budou pořádné bestie! 😊) :yes:
ja som uz zacal setrit. zakladna verzia z US ako import nemusi byt az tak velmi nakladna. auto sa mi strasne lubi, len neviem ci nie je zbytcne siroke (do mesta v EU). hlavne ked sa pozriem na stredovy tunel
..i já :yes: 😄
PS: 7 příspěvků k mimořádnému 7mi set koňovému autu stále není nic moc, ale.. 😉
PS: 7 příspěvků k mimořádnému 7mi set koňovému autu stále není nic moc, ale.. 😉
Já to "musela" napsat, mně bylo té Corvette skoro LÍTO - "visí" tady celý den a ani jediný příspěvek, jediná zmínka - a vedle u kombíku Octavia STOVKY příspěvků... 😄
PS: Souhlasím s vámi - My fffšichni co autům rozumíme přece "víme" že ameriky jsou šrot.. 😉
..kdo by chtěl vůz s pořádným V8, když může "vyspěle" jezdit se 4válcovou naftou 😄
PS: Souhlasím s vámi - My fffšichni co autům rozumíme přece "víme" že ameriky jsou šrot.. 😉
..kdo by chtěl vůz s pořádným V8, když může "vyspěle" jezdit se 4válcovou naftou 😄
Ja uz na to tady taky rezignoval, o sportovnich autech se clovek vic pobavi na autofunu kde tato sprava stejne uz je nebo brzo bude v duchu hesla copypaste >😁
Kazdopadne nova vette se mi libi od zacatku, design je proste super, techniku mela na spici uz C6... Jen doufam ze jednou konecne americani zvladnou to auto v interieru. V evrope to levne svezeni nebude a kdyz clovek plati jako za Porsche rad by tam videl podobnou preciznost.
Kazdopadne nova vette se mi libi od zacatku, design je proste super, techniku mela na spici uz C6... Jen doufam ze jednou konecne americani zvladnou to auto v interieru. V evrope to levne svezeni nebude a kdyz clovek plati jako za Porsche rad by tam videl podobnou preciznost.
Ano, bestie. Tohle je společně s Viperem parádní alternativa a protiváha evropské produkce. To, že nemají evropský charakter vnímám jako obrovské +. :yes:
To víš, nikdo v tom nejel, většina na to nemá....navíc nějaká amerika je přece šrot.
Takže se diskutuje jen pod národním snem, oktávkou
Takže se diskutuje jen pod národním snem, oktávkou