Novinky
pepem
0
[odkaz] jinak to bude asi podařenej nástupce mclarenu F1.
makaX69
0
Trošku škoda, že hybrid (hmotnost), ale jinak je parádní, z horního pohledu vypadá jak F1... :yes: Již moc se těším na srovnávání s novým Enzem. Pro pracháče drahý rok, Pagani, P1, Enzo...😄
figurka
0
Co je za letošní novinku u Pagani ? Enzo ? Máš v tom trochu chaos.
sargis
0
Pagani - Pagani Huayra roadster/spider, Enzo - nastupca. Nemusis chytat diskutujucich za slovicka.
figurka
0
OK 😉 Jenže ono to tady potom vypadá jak to vypadá, když možná polovina lidí ani neví o čem píše.
Naprosto úchvatná záležitost. Tohle auto má našlápnuto stát se další legendou. A ještě v té žluté, to je prostě balada. 😄 :yes:
Někde jsem četl, že P1 má 7 rychlostí. Tady píšete 6. Jak to je ve skutečnosti ??
Bohužel, všichni milionáři světa si budou muset vystačit jen s 375 kusy. McLaren "prý" chce pro P1 větší exkluzivitu ;-\ [odkaz] (předposlední odstavec)
nemozem si pomoct, to auto mi pride po vzhladovej stranke strasne prekombinovane, technicky bude urcite na spici ale design ma podla mna dost korejsky (tie vlny apod) ;-\
Je to sice krásné auto,ale je to naprosto zbytečné auto,když se člověk podívá na české silnice,tak pochopí proč si lidi kupujou SUV,člověk by se musel přestěhovat někde kde jsou lepší silnice,takže jezdit s ním v ČR je hloupé,někdo může namítnout,tak sním můžu na okruh,na okruh se ale dají koupit lepší a mnohem levnější rakety,já bych si koupil na jízdu po českých silnicích Hummera H1,nebo novýho Range rovera a na okruh caterham lola ,za zbylý prachy bych si koupil barák a za další zbylý bych něco investoval někam,24 miliónů jde mnohem lépe investovat
>😁 >😁 >😁 >😁 Jo. S 24 mil. jako rozpočtem na život je P1 nesmysl.