Novinky
0
spredu samej diodovej piercing >😒] :yes:
BRAVO AUDI, BRAVO QUASIMODO. 😉
Akorát bacha, až budeš přešlapovat na zastávce, tyhle autobusy jen tak nestaví. 😄 😉
budu mávat jak na prvního máje. Přece bys mě tam nenechal na pospas sockám... 😉 😢
Jak se můj vztah k audinám postupně zlepšuje, tak Q7 sice respektuju, ale nekoupil bych si ji, páč se mi nelíbí. Zatím můžeš mávat na touaregy, příští rok na X6ky, pak je možné, že zastavím, a z toho houfu socek tě vytáhnu. 😄 😉
Souhlasím..., ale jinak kdyby se mě lidi od Audi "zeptali" už před představením Q7, mohla si Q7 např. ty velké oranžové plochy na zadních "lampách", odpustit už od začátku... :-! >😒]
mě kdyby se lidičky od Audi zeptali zdali tuhle potvoru vyrábět, upřímně bych jim řekl, že ne. Ani mě se tohle auto nelíbí (jako jediné Audi) ale musím uznat že něco do sebe má. Ostatně stejně jako Cayenne, které je ještě mnohem ošklivější... Ale dinare, tak co tedy vlastně stopovat na cestě z marastu?? Touaregy anebo X6?? Já jen aby mi nezastavil nějakej přiteplalej podvazkovej kovboj v ML a nechtěl na mě testovat lůžkovou úpravu... 😲
...že už po tobě jdou i důchodci ve svých "Brumíkách"... 😉
No jednou jsem šel takhle z diskošky vedle ve vsi, lehce naváto, krok jak generál Malinovský a najednou vedle mě přibrzdilo auto. C5. Šestiválec. V něm seděla jedna blonďatá pani a lákala mne abych přisedl k ní do auta, že prý mne hodí domů.
Ale mě maminka povídala abych nejezdil s cizími lidmi v autě. Paní mne lákala, nejprve na medvídky Haribo, pak na čokoládu Toblerone a nakonec na Lindta. Odolal jsem a řekl že s cizími bych se neměl bavit. Pak paní vytáhla placatku ruma, cigarety a jakýsi modrý bonbónek. Jágra nebo jak se jmenoval.
Tak jsem si teda sednul napil se a dal si bonbón. A co mi ta paní potom ukázala, tomu ani nebudete věřit. Tak fantastický vrchol kroutivého momentu, tak lineární křivku, to zrychlení za minimální spotřeby (z placatky jsem ucucával jen já) téměř bez splodin (opět jsem kouřil jen já, i když... >😒] ) To vám byla jízda, jaké se mi doposud nedostalo. Samým vzrušením jsem se chvěl jako prvnička na stohu. Ale paní měla všechno pevně ve svých rukách. Zajela se mnou až před naší stodolu, dala mi velikou pusu a řekla že až dozraju a vyjezdím se, bude ze mne kovboj. No já nevím, mi doma kravičky máme a já se jich docela bojím... 😒 moc se na kovboje necítím, ale ty modré bonbónky mi chutnaly a paní na mne byla hodná... >😒]
Ale mě maminka povídala abych nejezdil s cizími lidmi v autě. Paní mne lákala, nejprve na medvídky Haribo, pak na čokoládu Toblerone a nakonec na Lindta. Odolal jsem a řekl že s cizími bych se neměl bavit. Pak paní vytáhla placatku ruma, cigarety a jakýsi modrý bonbónek. Jágra nebo jak se jmenoval.
Tak jsem si teda sednul napil se a dal si bonbón. A co mi ta paní potom ukázala, tomu ani nebudete věřit. Tak fantastický vrchol kroutivého momentu, tak lineární křivku, to zrychlení za minimální spotřeby (z placatky jsem ucucával jen já) téměř bez splodin (opět jsem kouřil jen já, i když... >😒] ) To vám byla jízda, jaké se mi doposud nedostalo. Samým vzrušením jsem se chvěl jako prvnička na stohu. Ale paní měla všechno pevně ve svých rukách. Zajela se mnou až před naší stodolu, dala mi velikou pusu a řekla že až dozraju a vyjezdím se, bude ze mne kovboj. No já nevím, mi doma kravičky máme a já se jich docela bojím... 😒 moc se na kovboje necítím, ale ty modré bonbónky mi chutnaly a paní na mne byla hodná... >😒]
Ty máš ale úchylný sny..., ty "skoronekrofile"... >😁
teda Pierro, tohle je Tvůj TÝDEN!!!!
už to asi ani nebudu číst, protože zase houby udělám v práci a při tom jsem vysmátej jakobych právě dokončil projekt aspoň za 100mega >😒]
už to asi ani nebudu číst, protože zase houby udělám v práci a při tom jsem vysmátej jakobych právě dokončil projekt aspoň za 100mega >😒]