Novinky
cerrbion
0
tak to už je solidní snobárna
dave19
0
Nevim co je na podsvícenné hvězdě snobáckého.
ještě bych k tomu povinně přidával svítící jmenovky za přední sklo, nejdřív uvidím svítit hvězdu a pak hned budu vědět, že proti mně v Mercedesu jede třeba "Detlef", když kolotoče, tak kolotoče. :-!
Uz se nemuzu dockat, az S klada bude nasvicena jak Actros polskeho kamionaka. Ty "jmenovky" za sklem bych zakazal, to je nehoraznost nejvetsiho kalibru. Hlavne "Martina" za sklem Scenicu. >😒]
já bych se s tím vůbec nes*al a věšel na auto i rozsvícenou cenovku (samozřejmě, tu ceníkovou, před slevou.... 😉 )
no jo, když si někdo koupí blbost za 8t v hodnotě stovky, tak proč mu to neprodat. Za 3t se to jěště čipne, aby to svítilo furt.
Za rok si budou topeři kupovat na tuzingových webech svítící loga Kia, výběr ze tří barev, made in China, cena 5 EUR plus poštovné.
tak tak, proc za rok? klidne hned, a da se koupit i jen podsvetlene "kolecko" co se nalepi pod original znak, treba i premie VW >😒]
Actros už nějaký čas svítí, tak bylo jen otázkou času, než to dostanou i PKW. Když už se u hodně modelů stěhuje klasická hvězda z kapoty jen na masku (aerodynamika, chodci, vandalové ...) tak bylo třeba přidat nějaký prvek. Na samostatný vypínač nebo po zapnutí klíčku, proč ne. Já mám na haubně, tak u mě už to je pasé. Kolotočáře bych do toho netahal, byť ta moderní produkce většiny automobilek k tomu svádět může.
Z clanku jsem pochopil, ze podsvicene logo bude dostupne jen pro vozy se sportovni Avantgarde maskou chladice bez radaru. S-klasse sedan ma mit tu klasickou masku, tudiz kolotocarsky priplatek se tyka jen eSkoveho kupe a pripadne kabrioletu.
...a budou svitit loga na vsech autech, a potom prijdou svitici kola, svitici laky a kdo vi co jeste ...a pokazde se budou staromilci vztekat, jako pri prechodu z analogove na digitalni pristrojovku, jako pri prechodu z plechacu na lite disky, jako pri prechodu z autoatlasu na navigaci, nebo z trakare do auta a tak by se dalo pokracovat...
A až bude konečně všechno blikat a svítit, tak budou "pokrokáři" spokojení, a přitom by stačilo takto postižené poslat na Matějskou.
Vezmi to tak, že až budou svítit odznáčky na kapotě a kola, nebudeme potřebovat denní svícení a spousta lidí si ty mlhovky nebude muset zapínat >😁
Aj vám sa zdá, že MB 300SL je jedno z najkrajíších áut? Celej histórie automobilizmu. :yes:
Keď si spočítam, koľkokrát manželke odtrhli to obyčajné logo, tak si viem predstaviť, že za výmenu tých nasvietených by sa po 3-4 rokoch dalo kúpiť niečo z autobazáru 😄
Mercedes je jedna z mála značek, která si tuto image může dovolit.
Vidíš, já si právě myslím, že tohle pro image Mercedesu není vhodné. Svítící skleněná Spirit of Ectasy se dá chápat jako jistá výstřednost, ale MB je pořád minimálně o patro níže než RR, dělá i užitková auta, náklaďáky, jeho image je mnohem více plebejská, tam takové svítící logo bude mnohem více chápáno jako nevhodný tuzing než výstřednost. 😉
Vazena redakcia, kedy sa uz konecne chystate testovat novu generaciu modelu GL? Ci vam ho nikto nechce pozicat? :😉