Novinky
Janodzvonu
0
A pomáhat a chránit? >😒]
petrumr
doufám, že zítra je budeš potřebovat a budeš nasranéj na ty tvoje řeči.
BaracudaJ
0
Potřebovat měšťáky? Asi těžko...
petrumr
nevím jak ty, ale jak mně ukradli tři panely elektrárny, tak sem je volal a za dvě hodiny mně je přivezli a žádný výslech se nekonal narozdíl od pčr,kteří mně řekli, že jsou na výjezdu a přijedou tak za 4hodiny a bylo by lepší, kdybych se k nim dostavil k výslechu. :-!
positivemind
0
No jo, panely patřej na střechu a ne na dvorek :-!
petrumr
já to mám na střeše
MariAchi
0
:yes:
Kdyby za vlády Tuneláka Béma nekupovali zbytečný Hummery, možná by teď nějaký peníze na normální auta zbyly... >😁
Na co jim ty Hummery jsou,pro armádu bych to ještě pochopil,ale pro "měšťáky" >😒]
Proč by ne hummery? Měštáci koupili hummery za velice solidní cenu. Tytu humerry byly přestavěny na LPG takže tyto vozy žrali stejně jako upocené fobie a další zmetci s motorem 1.4. Hummery kolikrát pomáhali v zimě sanitkám, když v praze nemohli zdolat nějaký převis.
petrumr
taky přemýšlím, proč ne?Čím budou tahat lodě, nebo převážet koně, nějakým čmoudícím naftákem?
Maj Transportéry 😄 Ale to sou "čmoudící nafťáky" 😄
A neni to tak neobvyklý... v Novém městě nad Metují jezdej měštští šerifové v Dodge Chargeru😁 A takových měst je tu více, co jezdí na Ameriky 😊
A neni to tak neobvyklý... v Novém městě nad Metují jezdej měštští šerifové v Dodge Chargeru😁 A takových měst je tu více, co jezdí na Ameriky 😊
Pokud vím, tak jen bohdaneč a Opatovice nad Labem, Nové město toho chargera už prodalo, právě do Bohdanče.
A pak jezdí ještě párr Jeepů u hasičů
A pak jezdí ještě párr Jeepů u hasičů
Aha.. já ho viděl v Novym městě tak před 2ma rokama naposledy, proto jsem si na to vzpoměl 😄
Asi ne dost, tak si k tomu ještě pořídili vznášedlo.
petrumr
jÁ jsem zvědavej, co by se stalo, kdyby ti měštáci měsíc se hodili všichni marod, ti radní a spousta tady internetových kovbojů by si chránilo majetek jak? At si sobotka uvědomí, že bez MP by mohl spadnout do prvního kanálu bez poklopu a město bez popelnic není taky košér. >😁
petrumr,
už jsem Vás před měsícem žádal, ať se prosím zdržíte vyjadřování. Je to výhodné pro obě strany, my si zachováme duševní zdraví, vy pro změnu čest, tvář a úroveň.
Díky
už jsem Vás před měsícem žádal, ať se prosím zdržíte vyjadřování. Je to výhodné pro obě strany, my si zachováme duševní zdraví, vy pro změnu čest, tvář a úroveň.
Díky
petrumr
nemáš na to odkaz?, mně nemusíš vykat, já nejsem policajt ani komunista a nechcu hrotit, ale ten co mně vyká, je podle mně odpad společnosti a tuším, že tvůj nick je toho příkladem
odkaz samozřejmě mám, děkuji za optání. A vykat před vyzváním k tykání je ceněnou a žádoucí slušností, pokud to však ze mě ve vašich očích dělá odpad společnosti, pak k tomu nemám co dodat.
No to by byla hotová apokalipsa >😒] Těch nerozdanejch lístečlů za stěračema, těch nenazutejch botiček... Jéje, no svět by se zhroutil 😉
petrumr
u vás MP dává lístečky? >😁 To tedy musej ti radní býti v lihu.
u nás a u vás asi tiež je v ústave niečo v zmysle, štát zabezpečuje verejný poriadok a ochranu svojich občanov, obranu a iné veci a občania ( tí slušní a naivní ) mu za to platia dane. O samospráve tam nie je ani písmeno. Štátni policajti merajú rýchlosť, a pomáhajú a chránia. Koho ? Mali by aj tie tvoje kolektory. Začo platíš dane ? A platíš ? 😉
Já zase neschválil ve volbách zastupitele. Ale to je fuk, protože reklama se udělá tak jako tak a lidi si to stejně koupěj.
lůžkovou úpravu. Je trapné sledovat, jak si při spaní křiví MP krk v Oktávkách. Btw. nevím jak v jiných městech, ale tady v Brně už vím o 3 místech, kde se policie pravidelně zašívá ;-\
A co takový návrh, pánko generál, že by se vopičáci vrátili k prvotnímu smyslu své existence a šlapali by pešo... nebo ještě lépe, co kdybychom celou tuhle suspektní složku terminovali tak nějak globálně...
Podívejte se ale i do jiných měst!
petrumr
v jiných městech to funguje k dobru občanů města, třeba u nás psovodi MP vyhnali fetáky z města. A lidi, narozdíl od tady té spodiny jim děkují a nosí psům pytle granulí. :yes: