Novinky
Janodzvonu
0
A pomáhat a chránit? >😒]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
BaracudaJ
0
Potřebovat měšťáky? Asi těžko...
petrumr
positivemind
0
No jo, panely patřej na střechu a ne na dvorek :-!
petrumr
MariAchi
0
:yes:
Kdyby za vlády Tuneláka Béma nekupovali zbytečný Hummery, možná by teď nějaký peníze na normální auta zbyly... >😁
Na co jim ty Hummery jsou,pro armádu bych to ještě pochopil,ale pro "měšťáky" >😒]
Proč by ne hummery? Měštáci koupili hummery za velice solidní cenu. Tytu humerry byly přestavěny na LPG takže tyto vozy žrali stejně jako upocené fobie a další zmetci s motorem 1.4. Hummery kolikrát pomáhali v zimě sanitkám, když v praze nemohli zdolat nějaký převis.
petrumr
Maj Transportéry 😄 Ale to sou "čmoudící nafťáky" 😄
A neni to tak neobvyklý... v Novém městě nad Metují jezdej měštští šerifové v Dodge Chargeru😁 A takových měst je tu více, co jezdí na Ameriky 😊
A neni to tak neobvyklý... v Novém městě nad Metují jezdej měštští šerifové v Dodge Chargeru😁 A takových měst je tu více, co jezdí na Ameriky 😊
Pokud vím, tak jen bohdaneč a Opatovice nad Labem, Nové město toho chargera už prodalo, právě do Bohdanče.
A pak jezdí ještě párr Jeepů u hasičů
A pak jezdí ještě párr Jeepů u hasičů
Aha.. já ho viděl v Novym městě tak před 2ma rokama naposledy, proto jsem si na to vzpoměl 😄
Asi ne dost, tak si k tomu ještě pořídili vznášedlo.
petrumr
petrumr,
už jsem Vás před měsícem žádal, ať se prosím zdržíte vyjadřování. Je to výhodné pro obě strany, my si zachováme duševní zdraví, vy pro změnu čest, tvář a úroveň.
Díky
už jsem Vás před měsícem žádal, ať se prosím zdržíte vyjadřování. Je to výhodné pro obě strany, my si zachováme duševní zdraví, vy pro změnu čest, tvář a úroveň.
Díky
petrumr
odkaz samozřejmě mám, děkuji za optání. A vykat před vyzváním k tykání je ceněnou a žádoucí slušností, pokud to však ze mě ve vašich očích dělá odpad společnosti, pak k tomu nemám co dodat.
No to by byla hotová apokalipsa >😒] Těch nerozdanejch lístečlů za stěračema, těch nenazutejch botiček... Jéje, no svět by se zhroutil 😉
petrumr
u nás a u vás asi tiež je v ústave niečo v zmysle, štát zabezpečuje verejný poriadok a ochranu svojich občanov, obranu a iné veci a občania ( tí slušní a naivní ) mu za to platia dane. O samospráve tam nie je ani písmeno. Štátni policajti merajú rýchlosť, a pomáhajú a chránia. Koho ? Mali by aj tie tvoje kolektory. Začo platíš dane ? A platíš ? 😉
Já zase neschválil ve volbách zastupitele. Ale to je fuk, protože reklama se udělá tak jako tak a lidi si to stejně koupěj.
lůžkovou úpravu. Je trapné sledovat, jak si při spaní křiví MP krk v Oktávkách. Btw. nevím jak v jiných městech, ale tady v Brně už vím o 3 místech, kde se policie pravidelně zašívá ;-\
A co takový návrh, pánko generál, že by se vopičáci vrátili k prvotnímu smyslu své existence a šlapali by pešo... nebo ještě lépe, co kdybychom celou tuhle suspektní složku terminovali tak nějak globálně...
Podívejte se ale i do jiných měst!
petrumr