Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pražští zastupitelé neschválili nákup 158 aut pro strážníky

38 komentářů

Janodzvonu
A pomáhat a chránit? >😒]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
BaracudaJ
Potřebovat měšťáky? Asi těžko...
petrumr
positivemind
No jo, panely patřej na střechu a ne na dvorek :-!
petrumr
MariAchi
:yes:
honzanun
Kdyby za vlády Tuneláka Béma nekupovali zbytečný Hummery, možná by teď nějaký peníze na normální auta zbyly... >😁
qwert88
Na co jim ty Hummery jsou,pro armádu bych to ještě pochopil,ale pro "měšťáky" >😒]
Starfighter
Logiku v tom nehledej, jen káď plnou kapříků >😒]
Ozzman
Já bych to pochopil když už, že by s tim jezdili policajti někde v Krkonoších,nebo v horách... Ale když sem je vídal jak s nima hlídkujou po Uhříněvsi... >😁 ( pro neznalé přímestká část Prahy, Praha 22). >😁
Kneblis
Proč by ne hummery? Měštáci koupili hummery za velice solidní cenu. Tytu humerry byly přestavěny na LPG takže tyto vozy žrali stejně jako upocené fobie a další zmetci s motorem 1.4. Hummery kolikrát pomáhali v zimě sanitkám, když v praze nemohli zdolat nějaký převis.
petrumr
Ozzman
Maj Transportéry 😄 Ale to sou "čmoudící nafťáky" 😄

A neni to tak neobvyklý... v Novém městě nad Metují jezdej měštští šerifové v Dodge Chargeru😁 A takových měst je tu více, co jezdí na Ameriky 😊
Anonym
Pokud vím, tak jen bohdaneč a Opatovice nad Labem, Nové město toho chargera už prodalo, právě do Bohdanče.

A pak jezdí ještě párr Jeepů u hasičů
Ozzman
Aha.. já ho viděl v Novym městě tak před 2ma rokama naposledy, proto jsem si na to vzpoměl 😄
Anonym
Ale už ho neamj, od lonska jezdí v Bohdanči
Dundee_cz
Souhlas, je prodanej, ale byla to kára. Jen vevnitř příšerny plasty a to v týhle generaci bylo. (Jsem z NM) 😄
Ozzman
Já to pochopil z tvého předchozího příspěvku😊 Říkam, kdy sem ho tam naposledy viděl >😁
WinDiesel
Asi ne dost, tak si k tomu ještě pořídili vznášedlo.
MariAchi
Však se ho chtějí zbavit, asi je zbytečné >😁
petrumr
šulinátor
petrumr,
už jsem Vás před měsícem žádal, ať se prosím zdržíte vyjadřování. Je to výhodné pro obě strany, my si zachováme duševní zdraví, vy pro změnu čest, tvář a úroveň.
Díky
petrumr
šulinátor
odkaz samozřejmě mám, děkuji za optání. A vykat před vyzváním k tykání je ceněnou a žádoucí slušností, pokud to však ze mě ve vašich očích dělá odpad společnosti, pak k tomu nemám co dodat.
petrumr
šulinátor
Až do teď mě nikdo nepožádal, abych ho sem dal. I tak není moc složité se podívat mezi těma asi šesti kometáři, které jsem na Acz napsal.
Ale budiž😒br /> [odkaz]

Btw, proč mi říkáte soudruhu?
sumy
No to by byla hotová apokalipsa >😒] Těch nerozdanejch lístečlů za stěračema, těch nenazutejch botiček... Jéje, no svět by se zhroutil 😉
petrumr
sumy
Ani nic jinýho nedělaj, jen otravujou a ještě jsou tak "tupý" že se s nima ani člověk nemusí hádat, páč maj takovej hokej ve vyhlášce, že po druhém argumentu končí a jdou si pro snažší oběť. Ne, zrušení MP by mi fakt žíly nervalo 😉
jamp
u nás a u vás asi tiež je v ústave niečo v zmysle, štát zabezpečuje verejný poriadok a ochranu svojich občanov, obranu a iné veci a občania ( tí slušní a naivní ) mu za to platia dane. O samospráve tam nie je ani písmeno. Štátni policajti merajú rýchlosť, a pomáhajú a chránia. Koho ? Mali by aj tie tvoje kolektory. Začo platíš dane ? A platíš ? 😉
Pekelná Micinka
Já zase neschválil ve volbách zastupitele. Ale to je fuk, protože reklama se udělá tak jako tak a lidi si to stejně koupěj.
megacruiser
lůžkovou úpravu. Je trapné sledovat, jak si při spaní křiví MP krk v Oktávkách. Btw. nevím jak v jiných městech, ale tady v Brně už vím o 3 místech, kde se policie pravidelně zašívá ;-\
Ozzman
V Praze se ulejavaj třeba u nás u školy >😁 Je tam špatný signál GPS, takže je neviděj >😁 Na katedře geoinformatiky je uváděj jako příklad, že sou tam ve "stínu" >😁
petrumr
Jan Gutbayer
A co takový návrh, pánko generál, že by se vopičáci vrátili k prvotnímu smyslu své existence a šlapali by pešo... nebo ještě lépe, co kdybychom celou tuhle suspektní složku terminovali tak nějak globálně...
Johny.Rico
Podívejte se ale i do jiných měst!
petrumr