Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

První statické dojmy: SUV Renault Captur nabídne dvoubarevnou karoserii (+video)

5 komentářů

vabis
Jsem negativistia, začnu středovým panelem. Omg ten je jak televize z 80 let, kterou si dávali řidiči kamionů za sklo na svých Jelczech a Rábách >😁 Už jen čekám, kdy na tom začne běhat Vlk a Zajíc z populárního Jen počkej 😉 Teď už ale vážně, designově a proporčně se mi to auto líbí :-! Takový menší, ale robustnější Kaškaj. Je to moderní, cool, trendy, nadruhou stranu ne ulítlé. Všechny detajly auta k sobě pasují, působí tedy jako jeden celek. Dokud to nezabije Renault svou technikou a kvalitou výroby (což se dá očekávat) tak by to jako 2-3 auto do rodiny do města nepůsobilo špatně. Alespoň půjde snáze zapomenout, na nepodarek jménem Koleos. Za mě tedy palec nahoru :yes:
Ozzman
Mě to spíše evokuje menší Kugu předchozí generace. Ale tvé předsudky ke kvalitě Rencku jsou zbytečné.. už je na tom automobilka lépe, než na přelomu století.. Techniku má solidní a kvalita je už na úrovni ostatních značek ( Jistojistě i tím, že ostatní značky kvalitou spadly). Takže to nebude o nic moc horší než VW/Ford či jiný Francouz...
pogo26
Trochu Renault podceňuješ, když ho srovnáváš s PSA, VW nebo Fordem. To by se za těch 10 let moc daleko nedostali. 😄
KANKUNEN
Zamyslím se nad Koleosem, který má design jako by ho ani prodávat nechtěli. Přece museli vědět, že se netrefili do vkusu. Teď když teče opravdu do bot se začínají snažit a Captur bude úspěšný. Doufám, že jednou udělají i pořádnou Lagunu.
aproximus
oproti tomuhle byl koleos designovou perlou. pochybuju, že captur mimo francii výrazněji zaboduje.