Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

První statické dojmy: Nové Quattroporte je největší Maserati všech dob (+video)

12 komentářů

zlysoused
není to náhodou 6.?
euro89
Je, ale počty a historie evidentně nejsou silné stránky pana Vaverky. :-!
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Moje chyba pánové, omlouvám se. Původně jsem napsal pátá, pak si uvědomil chybu a nevím proč, opravil jsem to na čtvrtou.
vabis
Octavia je taky 4 a ne 3, to máte jedno 😉 Spíš by mne zajímalo, zda bude jejich tváří i nadále Taťána Kuchařová 😄
guze
Proč hned tak nepřátelsky?
Johny.Rico
Chyby dělá každý, uznávám a je třeba tohle mít na paměti. Ale tady se to děje zcela běžně, proto někteří čtenáři mohou reagovat podrážděně.
cri-cri
Zatím se mi více libý minulá generace. Tahle nová je trochu jak jezevčík, ne že bych měl něco proto dlouhým krávam, ale když už tak ad je to pořádne jak zde [odkaz]
Pekelná Micinka
Nevím, něco mi tam chybí, nebo přebývá, prostě nějak mě nebere, zadní světla horizontální mi k italovi nesedí, je to moc chladný. Líbí se mi ta fialová barva a ten typ plnějších kol na stříbrném modelu je super. Se znakem Infiniti bych to sežral i s navijákem, jako Maserati mě to nejede.
_MT_
Infiniti má totiž podobná přední světla a také dělá dramatičtější boky. A ten zadek na mne působí prostě německy (díky světlům).
Pekelná Micinka
:yes:
125S
V některých směrech se auto zlepšilo, například interiér. Ale to co dělalo Quattroporte Quattroportem byl podvozek a rozložení váhy. Já vím, že tu nemáme ještě podrobnější údaje o technice, ale podle fotek motorového prostoru se bojím, že jenom upravili chassis od Chlyseru a udělali s toho přerostlej sedan jako je Panamera 😒 .

No chce to počkat na další informace a první testy, ale zatím se bojím, že už to nebude ono :-! .
beibej
Když chtěli udělat největší sedan s trojzubcem tak proč ho nepojmenovali v souladu s tradicí? ROYALE
To je jako kdyby se příští Phaeton měl jmenovat Passat. :no: