Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Ženeva 2013: Středa 6. března, velká autosalonová fotogalerie

10 komentářů

Pacho69
to vypadá na návrat Peugeotu do WRC. Potěšující. Jsem zvědavý, zda zůstane i Citroen.
3_diamanty
vsade fotia len pro ceed GT a na 5dverak sa akosi nezabuda, zatial aspon co som nasiel: [odkaz] [odkaz]
Wendover
Presne toto som chcel napísať ze kde zmizol Cee´d GT 5 dv. ???
myslel som si ze tam neni na výstave ale tvoje foto svedčia o inom.
Inak 5dv. sa mi pááči viac ! :yes:
3_diamanty
ved prave... aj mne 5dverak pride krajsi a hlavne bude asi predavanejsie a praktickejsi ale najst nejake foto na nete je umenie..... ;-\ trosku nerozumiem tomu

nejake fotky 5dveraka si mozes pozriet aj tu😒br /> [odkaz] aspon nieco
Wendover
konecne normálna stránka kde su fotky a kde fotkly aj idu !!! díík nadhera auticko.
auto CZ uz ide do sračiek sa mi tak vidí. HLavne ze je reklama na tlustu * O III ...
3_diamanty
asi si este musime pockat na viac fotiek.... ani na inych serveroch nic moc.. marne som hladal... najst 5dv ceed GT na fotkach je zatial celkom problem... ;-\

nejake tie videjka uz su... ale zvacsa su tocene zblizka alebo v interieri.... cele auto vidiet je problem... asi treba ist do zenevy 😉 a bolo by po probleme :yes😒br />
auticko je to nadherne.... ceed GT aj pro ceed GT sa vydarili.... niet pochyb ze maloktory hatch vyvola tolko emocii ako tato kia... srsi z toho sportovy duch a elegancia zaroven... je to parada.... o takejto kii sa mi pred par rokmi ani nesnivalo.... :yes:
lancer24
emocie,nadsenie oslavne ody? ;-\ Hothatch ?heh myslim ze najrychlejsi ceed by bolo ferovejsie oznacenie pre auto ,ktore ma o 20k viac ako normalny vrchol v 3kovej octavii.recaro sedadla sportak z auta nerobia ci sa milim?tuhsie tlmice su skor samozrejmost pri tom vykone...a seriove brzdy s brzdicmi v cervenej farbe su len vysmechom ...recaro si mohli odpustit a radsej spravit silnejsie brzdy...uznavam podareny vzhlad a neodpustim si tu cervenu linku okopirovanu z golfu gti hoci klesla nizsie trosku invencie by nezaskodilo
3_diamanty
kazdopadne to vyzera byt podarene auto 😉 ... nech si kazdy vravi co chce.... v teste dufam nesklame a ukaze sportove kvality .... tato kia na to ma, ceed je podareny :yes:
lancer24
nech si kazdy vravi co chce?ziadne obhajovnie nic? >😁 sportove kvality mat nebude ,ale ako sviznejsie zvezenie to bude okej
3_diamanty
ja si pockam na nejaky testik a porovnanie a jazdne dojmy 😉 .... snad ma ceed GT nesklame :yes: