Novinky
Ten 4válcovej dýzl 150 kW má ale ukrutnej krouťák! :yes: Nechci se nikoho dotknout ale kdo z vás to má >😁
Předchozí příspěvky jsou podle mě volovina .....
Já nejsem fanda kombíků, ale E-čková a C-čková kombi jsou podle mě klasika mezi kombi - a zdají se mi jedny z nejhezčích.
Mají obrovský zavazadlový prostor a jsou praktická. A že se lidem líbí dokládají počty prodaných aut v západních zemích Evropy. Rozhodně vypadají lépe než nějaká obludná SUV.
:yes: 😉
Já nejsem fanda kombíků, ale E-čková a C-čková kombi jsou podle mě klasika mezi kombi - a zdají se mi jedny z nejhezčích.
Mají obrovský zavazadlový prostor a jsou praktická. A že se lidem líbí dokládají počty prodaných aut v západních zemích Evropy. Rozhodně vypadají lépe než nějaká obludná SUV.
:yes: 😉
suhlasim. :yes:
Predosle prispevky, len naznacuju postoj tychto diskutujucich k znacke ako takej.Terajsi E klasse kombik je jeden najelegantnejsi kombik vobec, Cckovy taktiez.
Od pohrebaku maju velmi daleko, cisty pohrebak bola predchadzajuca C5 kombi a predosle mondeo kombi.
Predosle prispevky, len naznacuju postoj tychto diskutujucich k znacke ako takej.Terajsi E klasse kombik je jeden najelegantnejsi kombik vobec, Cckovy taktiez.
Od pohrebaku maju velmi daleko, cisty pohrebak bola predchadzajuca C5 kombi a predosle mondeo kombi.
co to tady blijete oba dva za nesmysly... :no: co ty víš co o mém vztahu k mercedesu.. leda tak houby víš... prostě jsem napsal můj subjektivní názor, který zní, že na mně působí jako pohřebák.. nenapsal jsem, že je kombi škaredé, hoď si ho do černé a sám uvidíš že to je funus kára jak vyšitá.. a předcházející generace? to snad nemyslíš vážně? postav si vedle toho audinu nebo 5ku v touringu a méďa odejde jak zpráskanej pes... trochu střízlivosti, nadhledu, humoru a ne hned plivat na ty s opačným názorem hoši.. :no:
clovece je zvlastne, ze ake percento sa preda kombikov u MB pri porovnani so sedanmi, ze by to bolo, len preto, ze ludia potrebuju fufor a je im ukradnuty design? To si nemyslim.
Ja Ti tvoj subjektivny nazor neberiem a mas na neho pravo, ale ozval som sa, lebo je silne a prehnano subjektivny.
Predchadzajucu generaciu som myslel vlastne tu co je este aktualna, lebo novu uz beriem tu co este len pride.
Ja Ti tvoj subjektivny nazor neberiem a mas na neho pravo, ale ozval som sa, lebo je silne a prehnano subjektivny.
Predchadzajucu generaciu som myslel vlastne tu co je este aktualna, lebo novu uz beriem tu co este len pride.
Kombi od éčka by mělo mít vlastní označení "A" jako "Agnes" >😁
[odkaz]