Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
CHerokee
0
Krásné auto. Jaguaru fandím. Nicméně 250 kW V 6 za 2 miliony...vždyť za to je C coupé 63 AMG nebo SLK 55 AMG. A to je úpe jiná třída. Asi jim ..... to jsem zvědavý, kolik toho prodají. Škoda.
webpaja
0
C coupé je trochu něco jinýho, s SLK se dá souhlasit. Řeknu ti zejtra co si myslím o šancích...dnes večer mě čeká Lounge F-Type.
iudex
0
Nespravíš si večer malý výlet na západné Slovensko? 😉
3_diamanty
vyzera aj carrera akosi nudne okukane a tuctovo.... bravo F type :yes😒br />
momentalne sportove auto c 1 u mna :yes: :yes: :yes:
momentalne sportove auto c 1 u mna :yes: :yes: :yes:
iudex
V časoch, keď som mal oveľa viac času ako peňazí (rozumej počas školy, t.j. žiadne peniaze) som si kreslil ideálne auto: bol to dvojmiestny roadster a vyzeral... presne ako tento Jaguar! Skrátka F-Type sa dokonale trafil do ideálnej predstavy krásneho dizajnovo dokonalého auta, ktorú mám v hlave už od teenagerských čias.
Nemám čo dodať, som unesený.
😄
Nemám čo dodať, som unesený.
😄
rivon
Nádherný auto po všech směrech. Hrozně ho ale kazí ten zadek, hlavně ten tvar světel. Výfuk uprostřed tomu taky moc nepřidává.
jimmbo205
chtěl bych řešit dilema, jestli koupit tohle nebo boxter S :-!
boxer S je pre nemecke slecny do kaufu alebo nejakych metrosexualov urcite dobra volba kazdopadne jaguar je myslim uz uplne ine kafe 😉 :yes:
A já bych si stejně vzal to SLK 55 AMG - s atmosférickou V8 😄
tak vykonom mozno na jaguar ma... ale ta charizma noblesa a imidz ktory vyzaruje z jaguaru na to sa ani medak nechyta a to mam mercedesy vazne rad 😉
a co tak SLS amg? to uz by bola riadna sleha
a co tak SLS amg? to uz by bola riadna sleha
To jo, nebo ještě lépe SL 63 AMG, ale to je jinde cenově. Ale pevná skládací střecha u Mercedesu.... ta by u mě vyhrála.
Tohle není auto, které můžeš stavět proti SLku, úplně jinak pojaté, na SLko má Jaguar XK. 😉
>😁 >😁 Tvoje komenty na toto téma, to je fakt hlína, úplně stejně "zasvěceně" můžeš diskutovat o tom jestli je lepší raketa Apollo nebo Sojuz.
Pokud bude F-type jezdit alespoň přibližně stejně jako boxster, bude to pro Jaguar fantastická zpráva, totiž boxster je z hlediska řidičskosti aktuální špičkou napříč třídami, milý tatrysexuále. 😉
Pokud bude F-type jezdit alespoň přibližně stejně jako boxster, bude to pro Jaguar fantastická zpráva, totiž boxster je z hlediska řidičskosti aktuální špičkou napříč třídami, milý tatrysexuále. 😉
Asi tak, zatiaľ všetci môžeme len teoretizovať nad obrázkami. Jedine webpaja by k tomu mohol povedať niečo zasvätenejšie (a možno to hodí i na blog). 😉
>😁 >😁 Když jsi u mainstreamové produkce (H/K), tak je to úsměvné. Když ale zabrousíš o nějaké to patro nahoru, tak ti to pekelně ujíždí. >😁 >😁
Pekelná Micinka
No je to dost peněz a vzhledem k tomu, že design je mi bližší u XK, tak bych raději volil to. A ano, je to spíše GT a já taky nejsem závodník, kdyby byly silnice jen rovné a dlouhé, ale rychlost by se počítala v Machových číslech a vzdálenosti v tisících kilometrů, nevadilo by mi to.
:yes😒br />
Souhlas. Podle mě je to neprodejné. Optimální cena vzhledem ke konkurenci je tak o půl milionu níže.
GTI
To víš, tady se na sklápění sedadel karakuri nehraje, tohle je jinej opus. A přesně to, co ti tak trochu možná vadí na prvoplánovějším designu italských hřebečků, tak přesně tohle tady je nahrazeno staletými mravy, tuženými na bitevních polích, kde se za královnu nepokládaly jen cizí životy... Dokonalé vyvážení všech designových esencí. Vizuální mistrovská kotva v čase, aristokracie jako přirozený stav věcí, jistota tahu a neměnnost těch správných... garážových pořádků. Věrnost jako touha, jedinečnost jako dar a výjimečnost jako osud.
No... vypadá to, že tu máme adepta na garážového oscara za trefu roku. Je vidět, že u Jaguaru za to ještě někdo umí pořádně vzít.
BRAVO JAGUAR :yes: :-!
No... vypadá to, že tu máme adepta na garážového oscara za trefu roku. Je vidět, že u Jaguaru za to ještě někdo umí pořádně vzít.
BRAVO JAGUAR :yes: :-!
Jo. F-Type se mi začíná usazovat v oku. Stará dobrá Anglie. A velmi, velmi se těším, jestli Jaguar časem připraví i nějakou R, či R-S verzi. To co předvedli u XKR-S prostě miluji. Přidrsnění klasicky britsky uhlazených tvarů s lehkým nádechem do teatrálnosti. Přesně to, co nyní postrádám u Astonu. Adaptace na novou dobu tak, jak to předvedl jistý p. Craig se svou postavou.
Ten Aston, dobrá poznámka, mně přijde, že trochu ztrácí dech, při srovnání s aktuálním zátahem Jaguaru je to docela vidět.
Ja to vnímam tak, že Jag sa vydal dizajnovou cestou Astonu (čo hodnotím len pozitívne).
Anonym
za mě rozhodně XK, nejlépe XKR.
Tohle me vůbec neuchvátilo a upřednsotil bych taky ten mercedes, když už bych vybíral něco v týhle kategorii.
Tohle me vůbec neuchvátilo a upřednsotil bych taky ten mercedes, když už bych vybíral něco v týhle kategorii.