Novinky
flyboyeda
0
Konečně v sedanu
Lubosss1
0
videl som ju (na skoleni audi) a mate sa naco tesit 😉
WalterWhite
0
Modlím* sa za svojbytnejši dizajd (mimimum zmien oproti štúdii) sedanu oproti hatchbacku keď bude určený najmä pre Aziu a USA . Sportback sa mi veľmi nepáči .
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pro Evropu Györ. V Mexiku by měli vyrábět jen SUV, takže do USA je nejspíš budou vozit z Evropy. (Teď jsem se koukal a čínská produkce by měla být jen pro blíže nespecifikované asijské trhy.)
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nad titulkem jsem se celkem pozastavil. Takže mu to asi není známo. Že se Audi pro Čínu vyrábí v Číně, není nic nového.
Dovolim si malu opravu: Audi Hungaria Motor bola, aj zatial zostava najvacsiou - hlavne - motorarnou na svete s rocnou produkcio ca.1,9mil motorov.
Odporucamj malu prehliadku zavodu (napr. v nemcine, prihlasit sa da cez internet). Urcite sa da porovnavat k VW Bratislava, oba su moderne zavody s najnovsimi technologiami a procesmi, nemaju sa za co hambit...
Odporucamj malu prehliadku zavodu (napr. v nemcine, prihlasit sa da cez internet). Urcite sa da porovnavat k VW Bratislava, oba su moderne zavody s najnovsimi technologiami a procesmi, nemaju sa za co hambit...