Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi A3 sedan se představí za měsíc v Šanghaji, vyrábět se bude v Číně

8 komentářů

flyboyeda
Konečně v sedanu
Lubosss1
videl som ju (na skoleni audi) a mate sa naco tesit 😉
WalterWhite
Modlím* sa za svojbytnejši dizajd (mimimum zmien oproti štúdii) sedanu oproti hatchbacku keď bude určený najmä pre Aziu a USA . Sportback sa mi veľmi nepáči .
Gilgit
Pane Vaverko, prosím o vysvetlení vety "Podobné bude angažmá A3 sedan i v USA", které nerozumím. Krome toho bych se rád zeptal, proc ctenárum neprozradíte, kde se bude vyrábet Audi A3 Sedan pro USA a dalsí trhy?
_MT_
Pro Evropu Györ. V Mexiku by měli vyrábět jen SUV, takže do USA je nejspíš budou vozit z Evropy. (Teď jsem se koukal a čínská produkce by měla být jen pro blíže nespecifikované asijské trhy.)
Gilgit
Díky za poznámku. Más pravdu, pro trhy jako Evropa a USA se bude A3 Sedan vyrábet v Györu. Kvuli tomu byla drívejsí montovna Audi Hungaria Motor (která vyrábí také motory) rozsírena na normální automobilku plného cyklu výroby. Já jsem chtel jen vyprovokovat Vaverku, protoze tato informace rozhodne mela být v clánku.
_MT_
Nad titulkem jsem se celkem pozastavil. Takže mu to asi není známo. Že se Audi pro Čínu vyrábí v Číně, není nic nového.
Gabo77
Dovolim si malu opravu: Audi Hungaria Motor bola, aj zatial zostava najvacsiou - hlavne - motorarnou na svete s rocnou produkcio ca.1,9mil motorov.
Odporucamj malu prehliadku zavodu (napr. v nemcine, prihlasit sa da cez internet). Urcite sa da porovnavat k VW Bratislava, oba su moderne zavody s najnovsimi technologiami a procesmi, nemaju sa za co hambit...