Tak pokud je Golf dnes nabizen snad jen s 2,5l atmo 170emerickych koni a 140hp diesel tak si moc nedokazu predstavit prodeje s 1,2 63kW nebo 1,6D s 77kW
Ham.
0
2,5 atmo je právě nahrazován 1.8 TSI a clean diesel je 2.0 TDI. Takže G7 bude ve čtyřech verzích tří motorů 1.8 TSI, 2.0 TDI a 2.0 TSI (GTI a R).
Choochoo
0
Narazel jsem jen na to, ze bude nabidka jiste odpovidat stavajici G6, tedy 2,0TDI zustane a k tomu 1,8 TSI nebo 2,0TSI 132kW. Jiste neprichazi v uvahu zadna sekacka, ale nechme se prekvapit 😉
Dinar
0
Sekačky, tím myslíš vydechlou 1,4 v civicu? Nebo nový óbr dýzl 1,6? >😁 😉
Choochoo
0
Tim myslim vykon pod 100kW a slusnej objem, kor v USA 😉
Dinar
0
Tak on se ten tvůj koment trošku změnil n'est-ce pas?! Jinak pořád nevím, proč drbeš specielně golf, když tvůj klub jezdí civica v Evropě na dynamicky podprůměrných 1,4 a 1,8 v USA jen tu 1,8 a SI na obstarožní 2,3, která reálně nestačí ani na tu 1,8tsi o dvoulitrovém GTI nemluvě. :-!
dal
0
1,8 honda 8,7s/100 není dynamika?, VW měl s 1,8 atmo zrychlení za 9,9s. Neporovnávej jablka s hruškama. Co se týká motorů, tak by VW měl sedět v rohu a mít sklopené uši.
Dinar
0
Srovnávám dnešní motory, že honda nepoužívá turbo, její věc, na objem se odkazuje čůčo, mě je celkem lhostejný. Podstatné je, že 1,4 v civicu je pro to auto motorizace bídná, a 1,8 jako jediná použitelná a zároveň nejsilnější motorizace je v reálu srovnatelná se zavřenýma očima max. s 1,4tsi 90kW. Je mi jedno, kde by měl vw sedět, ovšem nabídka hondy v benzinu je bída, máš-li problém se s tím srovnat, já ti nepomůžu, stěžuj si v Tokiu.
Choochoo
0
Nejde jen o objem, ale aby to taky neco vydrzelo, s cimz ma vw ocividne problem, ikdyz s cim nema?
Kdyz se podivam kdo co nabizi v nizsi stredni v zakladu a to treba 3hrnky s objemem 1,2 nechapu, proc by konkurence v zakladu nemohla nabizet 100konovou 1,4l 😉
A s otevrenyma to srovnas s koncernovymi 63kW, ne? 😉
Dinar
0
Problém je, že já jsem si civica s 1,4kou zkusil, ty evidentně nic s 1,2 tsi ne. Zbytečná debata.
Dinar
0
Ať si každý nabízí, co chce, pindat o nedostatečnosti motorů golfu pro us. trh jsi tu začal ty, toho civica ber jako návrat bumerangu. 😉
beibej
0
a kdo nabízí nižší střední s 3hrnkem 1,2?
SCHROJF
0
Dalsi pseudoodbornik co videl TSI iba v katalogu,ze?Vyskusaj a potom mozes hodnotit,a 100 koni v 1.4 v UFE...dik...radsej kosacku!!!
Kdyz se podivam kdo co nabizi v nizsi stredni v zakladu a to treba 3hrnky s objemem 1,2 nechapu, proc by konkurence v zakladu nemohla nabizet 100konovou 1,4l 😉
A s otevrenyma to srovnas s koncernovymi 63kW, ne? 😉