Novinky
flyboyeda
0
No ze zadu to vypadá jako audi a audi má quattro podle mě lepší,audi má taky lepší interiér,takže bych šel do audi,není co řešit
eXp10it
0
A navíc oproti koncernu hodně malý kufr, viz. co už jsem psal níže.
4bytelnýkola
0
jasně, kdo řeší audi nebo maserati sáhně jistě po audi :yes:
jossalito
0
>😁
webpaja
0
Ty vypadáš i zepředu jako znalec 😄 :yes:
s500
0
Ty zadni svetla jsou tak hrozna jako na audi. Ale na druhou stranu, kdo by chtel audi s tdi? A interie ma maserati podstatne lepsi nez Audi
Pro mě má tohle auto nepoužitelně malý kufr, na octávii combi ztrácí 90 litrů!
Pro tobě podobné se používá výraz troll, mně přijde lepší trotl, blb.
ze všech stran, snad jenom boční profil je trochu násilně natažený v partiích za B sloupkem, možná měli zůstat u délky starého QP které má boční profil tak akorát.
Tomuhle autu by slušel i 12ti válec, třeba ten z Ferrari FF.
No slušel, ale kdo by to koupil?
12 V jsou mrtvé a pomalu umírají i 8V. V této třídě určitě.
12 V jsou mrtvé a pomalu umírají i 8V. V této třídě určitě.
jj, k luxusní třídě by se to slušelo
12 V už čekejme pouze u RR, Ferrari... a možná ještě u Bentley... Nikde jinde už asi nebudou...
Souhlasím s wolffem, V12 by slušelo spoustě aut, ale podívej na ne/prodeje Rapide, má-li mít qporte úspěch, musí být pořiditelné kolem tří mega, do 3,5 s osmihrnkem. V12 jsou už bohužel historie.
Tahle třída už je mi hodně vzdálená, takže dost teoretizuju, ale jak píše Ham. V12 má D3 a další. Kromě toho už těmihle motory disponuje koncernové Ferrari, takže by se snížily náklady na vývoj. Otázka je, jestli náhodou podobné auto neplánuje samotné Ferrari.
D3 o V12 s další generací lux. sedanů přijde taky, na to klidně vsadím, V12 se možná udrží jako vrcholná motorizace top značek, tj. Ferrari, Lambo, Bentley, Rols možná Aston. Mase je o patro níže, Porsche level, potřebuje naopak větší masovost, nižší ceny, V12 pro ně nedává smysl, oturbené V8 z Ferrari je dostatečné lákadlo pro motorové fajnšmekry.
Nedělal bych paniku a už vůbec bych se nesázel, to dřív bude jezdit Barik ve foukaným šestihrnku. Nová S-kláda už je ohlášená s biturbem V12. A až budou nové generace A8/A9 nebo 7-er tak sdílení nákladů s Bentley a RR dává také jasný výsledek.
Myslím si, že nejohroženější je Audi/ Bentley. U Bentley nemají dvanáctiválce tradici, pokud vím. A vlajková loď dvanáctiválec nemá. Rolls Royce je celkem sázka na jistotu, takže je tu šance, že i BMW si ho ponechá (ostatně s nimi z D3 přišlo). A Mercedes bude e😜andovat nahoru, aby zaplnil díru po Maybachu, takže u něj nejspíš zůstane nějaký dvanáctiválec i v budoucnu.
Jednak pro takové auto nejsou moc zákazníci a pak pochybuji, že by nechali Maserati lézt Ferrari do zelí. Jak říkáš, patří o patro níže.
Jednak pro takové auto nejsou moc zákazníci a pak pochybuji, že by nechali Maserati lézt Ferrari do zelí. Jak říkáš, patří o patro níže.
Pokud si je budou držet, tak budou prakticky dotované. Jen pro image. Lidi to nekupují. Měl jsem třeba celkem rád 600 u Mercedesu, ale většina zákazníků za ty peníze dala přednost 63 AMG. Takže 600 zmizí a zůstane jen 65. Je to vidět na SL a u S tomu podle mne nebude jinak.
No byly informace, že letos má přijít SL 600... A také tu byly i na ACZ z zveřejněny fotky zakamuflované V222, která měla koncovky výfuku ne nepodobné těm ze stávající S 600. 😄
Možná je to z pohladu většiny hloupost, ale půjde tam dokoupit skibag? Protože Sklád a A8 vídám v lyžařských střediscích dost 😄
A když už to má tu čtyřkolku...
A když už to má tu čtyřkolku...
No.. nevím jak u tohodle, ale co vím, tak třeba FF ho má... >😁
A určitě časem bude v nabídce i zahrádka... >😁
Řešíte pikačoviny...
A určitě časem bude v nabídce i zahrádka... >😁
Řešíte pikačoviny...
:yes: stvorkolka bude peknym spestrenim ponuky 😉
zaujimave je ze audine vadilo oznacenie GQ3 v pripade qorosa ale SQ4 v pripade maserati im nevadi.... nechcem nejako na nic poukazovat 😉 len konstatujem 😉 zahada 😉
zaujimave je ze audine vadilo oznacenie GQ3 v pripade qorosa ale SQ4 v pripade maserati im nevadi.... nechcem nejako na nic poukazovat 😉 len konstatujem 😉 zahada 😉
To je proto, že zaprvé to bude S_Q4, zadruhé model Q4 Audi vůbec nemá a zatřetí označení Q4 koncern Fiat používá někdy od roku '92. 😄