Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Spy Photos: Nový malý Chevrolet jako konkurent pro Fabii?

S novým modelem Cruze ukázal Chevrolet své možnosti v nižší střední třídě. Co čekat o kategorii níž?
Zpět na článek
13. 6. 2009 14:42
neregistrovaný "STI"
14. 6. 2009 20:26
neregistrovaný "STI"
13. 6. 2009 14:42
Čínská kopie Fordu Fiesta?!
Tohle je hodně nepovedená variace na téma Ford Fiesta!Jak kastle tak i interier byl silně ovlivněn tínto vozem.Bohužel pro jeho uživatele bude toto auto dost po technické stránce pozadu za Fordem!Tohle si může při ceně Fordu Fiesta koupit jen blbec stejně jako Škodu Fabia!I když se někomu zamlouvá paskvil jménem Fabia tak bude z Chevroletu nadšen.Normální člověk půjde raději do F Fiesta,F Punto,R Clio,VW Polo,P 207 atd!
Rozbalit vlákno
7
13. 6. 2009 15:04
Re: Čínská kopie Fordu Fiesta?!
suhlasim nechutne auto ,bodovať to bude maximalne tak cenou...do fabie by som išiel ale len do kombika keby tam dali 1.2Tsi
13. 6. 2009 18:04
Re: Čínská kopie Fordu Fiesta?!
Kromě toho plácání v druhé polovině textu souhlasim.
Ta domněnka jak bude ve finále vypadat je až po B sloupek slušná, pro mě lepé vypadající než třeba zmíněná Fiesta, ale za B sloupkem dozadu, je to tragikomedie.
13. 6. 2009 20:42
Re: Čínská kopie Fordu Fiesta?!
"lepé vypadající než třeba zmíněná Fiesta" to muze rici jen clovak bez spetky dobreho vkusu.
Tragikomedie je to cele, do soucasne Fiesty to ma tak daleko asi jako pisoar u Vas v hospode do Michelangelova Davida.

Kdyby Fiesta nebyla jeden z "etalonu" soucaneho moderniho designu, taky by ji nikdo takto uboze nekopiroval.
13. 6. 2009 20:52
Re: Čínská kopie Fordu Fiesta?!
Někdo holky, někdo vdolky etalone. >:D

Nikomu kochání z Fiesty neberu, ale ten tvůj SOUČASNÝ moderní design Fiesta/Corsa/i20 bude možná zítra okoukaný a nemoderní a někomu se zkrátka nelíbí i kdyby ses na hlavu stavěl ;-)
13. 6. 2009 21:09
Re: Čínská kopie Fordu Fiesta?!
Promin, ale jak si muzes dovolit soudit neci vkus jen proto, ze se mu libi neco jineho? To mi neprijde moc rozumne. Mne se napr. auto, ktere vidime na "fotomontazich" (nevim, jak to spravne nazvat) take docela libi. Chevrolet konecne zacina delat libiva auta, po Cruzu to vypada na dalsi vuz s povedenym designem (ale uvidime, jaka bude seriova podoba). Ja osobne tam s Fiestou vidim nejakou podobnost, ale nijak zavratnou. A takovych podobnosti se da, dle meho nazoru, najit v dnesnim globalnim svete automobilu mezi jednotlivymi modely opravdu znacne mnozstvi.
14. 6. 2009 10:12
Re: Čínská kopie Fordu Fiesta?!
Já tam například vidím ty fordovské poklice. :-) Ale jinak ten grafik musel být zhulený, ta záď vypadá šíleně, předek naopak opravdu ujde, i když mi přijde podobný VW. Kdyby ale zůstaly 4 kruhové světlomety bez překrytí, byl by to podle mě odvážný počin (byť na úkor aerodynamiky), dobrý rozpoznávací prvek a zajímavý detail.
13. 6. 2009 21:30
Re: Čínská kopie Fordu Fiesta?!
Mozna by to chtelo trosku uznani, ne jen takove nesmyslne vykriky. Mne osobne se treba nelibi, ze Fabia zustala na stare platforme a vypada tak, jak vypada (nepomer sirka/vyska), ale jiste to neni zadny krap a urcite ji nekupuji "jen blbci". Nejenze tim urazis kazdeho, kdo si Fabii koupi, ale i lidi, kteri na vyvoji celeho auta pracovali. Jak dokazuji vysledky v testech ruznych automagazinu/serveru, Fabia rozhodne neni zadny outsider ve sve tride, dokaze, myslim si, nabidnout velmi vyvazene vlastnosti. A jak ukazuji prodeje, lide si jich zrejme ceni. Ja netvrdim, ze je to lepsi vuz nez Fiesta, Punto, Clio, Polo, P 207, ..., ale je pro ne, dle meho, rovnocennym konkurentem. ;-)
13. 6. 2009 20:12
Zadní světla
jsou tam namontovaný z novýho Sparku, to jde jasně poznat. Takže jsou tam buď na zmatení, nebo je to maskovanej novej Spark a žádná novinka... I umístění zadních klik by odpovídalo.
Rozbalit vlákno
0
14. 6. 2009 20:26
Hm...
...že sa nad tým vzrušujete...
Zamaskované autá sú zamaskované dosť dôkladne, čo je pod kamufláou, sa dá len hádať. Maľovánky od Lehmanna sa ťažko dajú brať vážne, vypustil už do sveta toľko blbostí...
Ja by som počkal, unáhlené závery nemajú zmysel...
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Pierro
15. 6. 2009 10:28
další krasavec do party
No jestli se hošani od Lehmanů alespoň trochu trefili, moc krásy tahle malá potvora nepobere. Z boku trochu Fiesta, zepředu liftovaný Colt, no moc originality v tom nevidím... uvidíme jak naživo ale zatím... :no: ;-\
Rozbalit vlákno
2
Avatar - Johnny_P
18. 6. 2009 21:30
Re: další krasavec do party
je to přímo hrůza :no:
Chevrolety to mají stejné. Lacině vypadající interiér, divný design ;-\
19. 6. 2009 12:34
Re: další krasavec do party
A viděl si Cruze? Ono by to celkem s tim interiérem sedělo. Ale ne na Epicu,Captivu a už vůbec ne Cruze