Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Když kámen rozbije čelní okno: Čeká vás hodně tvrdý boj s pojišťovnou

8 komentářů

ivanka74
Asi tak, jak říkáte.. s rozbitým čelním sklem jsem se musela potýkat zrovna před Vánoci, řidiče auta přede mnou se mi samozřejmě zastavit nepodařilo, takže jsem si musela náklady na opravu zaplatit sama. Bohužel, jak už to okolo svátků bývá, jsem na to nebyla finančně připravená, takže jsem to musela vyřešit nebankovní půjčkou. Pokud vás něco podobného potkalo, tak když tak mrkněte na tento [odkaz] 😄
srovnator.cz
Připravili jsme pro Vás krátký rozhodovací strom, pomocí kterého zjistíte, které připojištění skel je pro Vás nejvhodnější. Stáhnout si ho můžete zde: [odkaz]

Srovnator.cz
Jan_123
toto se mi stalo nedávno na dálnici, neumím si představit, jak bych zastavoval auto přede mnou v 130km rychlosti. měl jsem sklo pripoistené, ale na nižší částku než byla jeho hodnota, tak mi pojišťovna vrátila jen 50%. jinak docela užitečné informace jsem našel zde: [odkaz]
Biologist
Možná jde i o to, u jaké je člověk vlastně pojišťovny. Rozhodně bych netvrdil, že to platí obecně. Já např. jsem u Slávie a o nic jsem "bojovat" nikdy nemusel. I když všude se samozřejmě najdou výjimky potvrzující pravidlo.
Choochoo
Taky si to moc nedokazu predstavit, ze nekoho tak nejak rozumne zastavuju, vybrzduju 8-s
peV
Myslel jsem, že pojištění předního skla je už samozřejmost. Většina malých prasklin se dá zalepit tak, že nelze poznat, kde byly, pak je spoluúčast minimální. Když se musí sklo měnit, holt to stojí víc.
Nedovedu si představit, že zastavuju předemnou jedoucí auto a vysvětluju řidiči, že si myslím, že kamínek odletěl od jeho auta. Snažit se mě někdo zastavit, volám policii a rozhodně nezastavím (budu si myslet, že jde o nějakého obzvlášť agresivního lubinu, nebo rovnou zloděje).
vikomt.de.frou.frou
S týmto začala na Slovensku šaškovať Kooperativa (mal som v nej poistených 38 firemných a 3 súkromné autá, ale nie len kvôli tomu, už s ňou nechcem mať nič spoločné) a teraz už to +/- autobus praktikuje vačšina poisťovní.
radaumacher
Mít připojištění čelního skla a ideálně v rámci havarijka.