Novinky
zlysoused
0
Je to rebel. :yes:
Přejít do diskuze
No, pokud to "jednou" bude za takovou cenu, tak mam vybrane druhe auto do rodiny 😄
Nez jit pro olitanou jebku z Acek, tak radsi novou Dacii :yes:
Nez jit pro olitanou jebku z Acek, tak radsi novou Dacii :yes:
Cemu se divis?
Holt je to normalni clovek. Normalni clovek totiz nepotrebuje delat ubohe pozy na anonymni diskusi a mit "problem" s presedlavanim na lowend, byt jen pracovne... :-!
Holt je to normalni clovek. Normalni clovek totiz nepotrebuje delat ubohe pozy na anonymni diskusi a mit "problem" s presedlavanim na lowend, byt jen pracovne... :-!
vzhladom k zameraniu je otazny pocet predanych silnejsich motorizacii 😉 a tym samozrejme aj naklady na vyvoj, atd....
Švihák je prostě renesanční osobnost. Maluje, fotí, surfuje, usmívá se, jezdí na dortíky do Beskyd a sedlá Porsche, Prius i Logana. 😉 :yes:
To si tu Carreru dal pryč, nebo je Logan jako pracovní doplněk? Ještě jsem neslyšel o tom, že by někdo měl park s takovýmhle rozpětím, většina lidí by asi měla problém přesedlat do Logana, natož si ho pořídit i jen do role pracovního nástroje.
Koupil jsem Dacii Logan Van 1,5 dCi. Není to dodávka pro spěchající kurýry, ale když nepotřebujete rychlost větší než 130, tak úplně stačí. I s nákladem je spotřeba do 5 litrů a ručení mi spočítali 1905 Kč na rok. To nemá chybu. Dobré auto do zlé doby. :yes:
Dacia robí dobré autá , akurát je trošku škoda že v ponuke Sandera a Logana nemá silenejšie motory . ;-\