Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Čínský sedan Qoros 3 bude v Evropě stát v přepočtu 410.000 Kč

24 komentářů

sargis
bal by som sa takejto investicie 😢
zlysoused
Tímhle způsobem v Evropě neprorazíte.
puko
vdakabohu
dal
Ještě, že na to nedali cenu 200tis., to by si možná někdo koupil. Číňani Evropě asi chtějí oplácet stejnou mincí za ty šroty co jim tam nabízí VW.
twistedTSD
:yes: Snad od nich bude ještě chvíli pokoj.
jsi.dement?
spojeni kteremu nikdo neodola >😁 >😁
deliqent4
přesně tak >😁 okopírovaný čumák od KIe a zadek od VW kdyby přišli alespoň s nějakým osobitým vzhledem, navíc o technice si taky iluze nedělám, nemají za sebou to co jiné automobilky takže jim tady v evropě pšenka určitě nepokvete >😁
Aladeen
Tak to si vystihol >😁 :yes:
Starfighter
S nulovou servisní sítí to je silná myšlenka. I když za ty peníze možná budou měnit kus za kus >😒]
Anonym
Servisní sít nebude problém, on si to zas přibere někdo ze soušmenů co prodávaj 6 různejch značek, většinou asijské provenience.
CHerokee
Přesně.
strýček BOB
Nepřestává mě fascinovat kolik prostoru tahle čínská jebka dostává. Články v časopisech, v novinách, reportáže v televizi a přitom jde o tuctový bakelitový vozík, po kterém by normálně neštěkl čokl. Asi se mohutně sypalo... >😁
Ozzman
Ty už si ho viděl? nebo si v něm jel že tak soudíš?😁
Gangrel
Nediv se, xenofóbní pohrobek kněžny Libuše - ten ví :-!
Ozzman
>😒]
Ji/Ri
:yes:
cri-cri
Tak je to tu, dobrá zpráva činan bude stát min 400 což znamená jistý neuspech v EU a za to jsem rád. Sám jsem čekla max 300 ale ideál na uspech by byl 200 ale 400 překvapilo i mě. No pochubuji že by za 410 někdo koupil tohle před skladovkou C5,i40 a mnohých dalších renomovaných značek
Ji/Ri
...tohle mi někdo dát na narozeniny tak ho vyhodím z oslavy... i kdyby tohle stálo koruny dvě /dvěkorunyčeské/ tak řeknu: nech si, Mao ... >😁 :no:
Gabo1
Takéto auto bude mať obrovskú stratu hodnoty. Predpokladám, že ešte väčšiu, ako ju má Dacia...
Ham.
Tak to jsi napsal pěknou blbost, Dacia má jednu z nejpomalejších ztrát hodnoty, obecně levná auta mají ztrátu hodnoty malou, největší ztrátu hodnoty v čase mají drahá luxusní auta, když hodíš na značky nabušenou S kládu nebo A8 a ujedeš kilometr tak je klidně půl mega v čoudu. Vůbec nejvyšší ztrátu hodnoty podle eurotaxu mají tuším Volva.
Aladeen
Qoros chce všetko naraz a za čo najkratší čas ... Asi si myslí ako sa nevieme dočkať na Čínske autá , mal by zvoľniť tempo a urobiť auto do ktorého sa zmestí aj niekto iný ako číňan , pretože sa všade hovorí že je tam trošička tesno , taktiež sa hovorí o Zapáchajúcich plastoch , no som zvedaví kto dá za prvé Nové auto od neskúsenej , novej čínskej značky 400 000 kč . >😁
dohc vtec
nekvalitné, čínske a toto je najväčší fail 😒br />
[odkaz]

kto by nevedel o čo ide, tak na aute nebolo tlačítko na otváranie batožinového priestoru, bolo len dodatočne prirobené provizórne, a to dokonca až na 2hý pokus, na nete sú obrázky...
mozgog
japonci mají standartně otevírání kufru tlačítkem z kabiny anebo klíčkem, je to lepší, nemusiš se bát, že ti při stání na křižovatce někdo otevře kufr a ukradne notebook nebo tašku, jestli to číňané okopírovali, tak je to další plus

jinak auto vypadá naprosto super, jsem zvědavý na specifikace a ceny v ČR
dohc vtec
nepochopil si to , to auto ešte pred autosalonom nemalo žiaden spôsob otvárania batožinového priestoru...