Novinky
než abych jel za svým kamarádem autem a pořádně si s ním popovídal,tak mu napíšu zprávu.To je ubohost.
Proč bysme někam chodili? Máme Fejsbůky, internetovy televize, webkamery... všechno na obrazovku počítače. Od luxusní *** po koncert oblíbený kapely... vše z tepla domova! >😁
Cestování kurzorem po gůglmapě a k tomu nějaké strítvjů (nejlíp třidé) a nemusíš zvednout tlustej americkej zadek... Přímo dokonalý vyžití pro omladinu...
Jojo 😄 Nejvíc mě dostává, že někteří moji známí místo aby šli jako dřív na pokec do hospody, tak preferují Fbchat >😁
No mě se stalo, že jsem se sešel s jednou chat komunitou v kavárně na pokec. ty lidi si do očí neměli co říct, museli si sednout za compy (ta kavárna byla počítačová) a pak se "rozjela" konverzace. Musím poznamenat, že to bylo v roce 1997. Je to úplně ujetý a od té doby to řádně pokročilo. A nejhorší na tom je, že ti gůgl cestovatelé mají pocit, že tam byli. A když tam (omylem) dorazí, tak zkonstatují, že na fotkách to vypadá líp... Dělám co mohu, abych dětem vštípil vnímání reality, protože tohle fakt nechci. Nakonec si i řidičáky si budou dělat v NFS...
Já bych teda řízení auta nevyměnil za nějakou chytrou placku do kapsy.
Trendu smartphonů jsem nepropadl, mám hloupej outdoorovej telefon a stačí mi to >😁 Třeba chytrej telefon bez internetu je k ničemu, takže dalších pár stovek měsíčně navíc. Ty rač utratím za benzín :yes:
Trendu smartphonů jsem nepropadl, mám hloupej outdoorovej telefon a stačí mi to >😁 Třeba chytrej telefon bez internetu je k ničemu, takže dalších pár stovek měsíčně navíc. Ty rač utratím za benzín :yes:
Pazourky už také nejsou nástroj nutný k přežití. Svět se prostě mění. Kam by všichni jezdili, když se spojí elektronicky pár kliknutími??? V rodině máme 2 vozy , já sedan paní suv. Přesto ani jeden primárně neplní fci dopravního prostředku.
"Výrobce automobilů tento trend znepokojuje, někteří už tvrdí, že potřebují „jakýsi iPhone na kolech.“"
A naco by im take auto bolo? Aby si mohli facebookovat z garaza namiesto z detskej izby?
Nech je, ako je, cim menej bude Amarican jazdit, nizsie CO2 vyprodukuje a hlavne klesne cena ropy :yes: 😉
Všechno je to začaravanej kruh. Auta se neprodávaj, ale těch faktorů proč je strašně moc... No já bych si třeba nový v životě nekoupil a proč? Protože prostě s minimální mzdou si to člověk nemůže v životě dovolit jestli se nechce zadlužit.
Jojo.. zlatá studentská sleva >😁