Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škodovka zvažuje zkrácení týdenní pracovní doby z 37,5 na 35 hodin

20 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
911moby
co se vám nezdá? proč to jsou paraziti? platí je snad stát, že nad tím remcáte?
petrumr
tichypozorovatel
přejdu z vykání na tykání. jsem jeden z těch parazitů, kteří jsou ve škoda auto zaměstnáni. to případné zkrácení pracovní doby, to pro zaměstnance není žádné terno. pokud nebude odbyt, zkrátí se pracovní doba a na tzv. flexikontu začne vznikat mínus. pokud přijde období zvýšené poptávky, firma si to od zaměstnanců vybere, třeba i o sobotách. ty, primitive (to máš za toho parazita), ty mě rozhodně neplatíš! ty jsi udělal obchod s firmou škoda a.s. ona ti dodala zboží, ty jí na oplátku svoje peníze. s tou samou firmou jsem v jistém obchodním vztahu i já. já dodávám svoji pracovní sílu, ona mě za to peníze. strašný zvyk z dob totality do všeho strkat rypák...
FireX
>😁 jasně. A když si koupíš rohlík, tak platíš celou pekárnu..... >😁
Petrko
A nebo jich pár propustíme a uděláme z nich příživníky na sociálním systému.
tichypozorovatel
a co je vám, s prominutím, po tom? :no:
DidierA
No lol, Škodovky jsou pro tebe super auta, nic nemá na Fabii HTP f plný palbě, ale ti, co ji vyrobili jsou paraziti. ty máš člověče zajímavě srovnáno v tý hlavě >😁
petrumr
Choochoo
A jak? Ze by snad chodili do prace a tam se nudili a Skoda je platila? 8-s
Ty si za svoje penize dostal co sis zaslouzil >😁
Ozzman
To si fakt nezasloužil >😒]
Petrko
On ano. 😄
Kvasiny
Bych řekl že má v hlavě něco jiného než srovnáno... 😉
guze
To je tvůj mínus že makáš 8,5 hodiny, měl ses líp učit, protože podle tvých tupých poznámek ke všemu, ti to zřejmě moc nešlo....
figurka
Tak nekupuj škodovku a nebo jdi do té bolky makat.
Futurista
... aneb jak zabalit snížení produkce do krásných řečí...
Misanick
Všechny evropské automobilky začínají být docela v pr*, brzy nás všechny sežere Čína 8-s .
Gilgit
michalpneu
Je to pořád lepší, než aby je poslali na UP a stát z nich neviděl nic a ještě jim vyplácel.

Jinak automobilový průmysl bude letos v Evropě v pytli a prodeje všech aut budou klesat....jenže jestli se tento průmysl dostane do avizovaných problémů, tak to pocítí každý, i ten, který v automotive nepracuje.
andre0007
krizy maju plne huby hlavne ti ktori ju vyvolali...vsetok manazment....politici....bankari...