Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Facelift Nissanu Micra znamená novou příď

15 komentářů

alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
CHerokee
Pořád škaredé, pryč s tím. No u nás to moc člověk nepotká, jestli to oslovuje v Asii, nevím. Tam design vnímají úplně jinak.
RadisGT
Ještě horší než před faceliftem :no:
3_diamanty
boze ved predosla generacia vyzera stale lepsie ako tieto nove pokusy 8-s

tato nova micra je krok dozadu ;-\
Hombre_71
Ne, je to spíš úkrok stranou. Vykašlali se na přecpaný a zmlsaný evropský trh. V Anglii místo Micry montují prudce ziskové Qasqaie a tohle vozítko za pár šupů montují a prodávají v Asii. Carlos Ghosn to má dobře spočítané :yes:
WinDiesel
Redakce auto.cz si plete ČR s Evropou. V Evropě se samozřejmě Micrad dodává is dieselovým motorem a to 65 koňovým K9K422 neboli 1,5 dCi od RSA.
Že se neprodává v ČR, neznamená, že se neprodává v Evropě.
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Můžu se zeptat, na jakém evropském trhu se dieselová Micra prodává? Při psaní článku jsem totiž koukal také na stránky německého a britského zastoupení Nissanu a info o 1,5 dCi jsem tam nenašel...
pelikoš
mám pocit,že micra s dieselem se prodává jen v asii,tedy K13
Dan0044
Předtim byla Micra taková nevýrazná, nic moc, bez čehokoliv zajímavýho. Dobrej na ní byl akorát ten motor. A tohle je jeden z mála povedených faceliftů. Dává jí tvář. Výraznější design. Jasně, nemusí se líbit každému, ale je to krok dopředu oproti absolutně k smrti nudnýmu designu před f/l.
pelikoš
není to nějak supr kára,já jako zarytý nissaňák z něj nejsem nadšený,ale švagrová ho má a takový propadák to není a docela slušně se s ní jezdí a je tam docela dost místa i v zadu oproti např.fóbii...
alambert
pelikoš
ve všech 😉
alambert
pumpkin
V poslednej dobe stretávam nové Micry v uliciach Bratislavy pomerne často. Je to typ auta, ktoré muselo trochu dozrieť. Áno predchádzajúca generácia bola odvážna, ale nedalo sa na ňu nadviazať. Súčasná Micra sa svojím uhľadeným vzhľadom akoby vracala k populárnemu predchodcovi z 90. rokov, no s dnešnou sviežosťou a dobrým spracovaním.
Facelift sa mi ale nepáči, ešte by som nič nasilu nemenil. [odkaz]
Oproti novému Mistubishi Space Star je Micra stále o krok vpred...
[odkaz]
chetoos
Podle mého názoru, je Micra jedno z nejlépe jezdících miniautomobilů. facelift tomuto modelu velice prospěl. Moc se mi líbí. Veliká škoda je jen ta, že se Japonci nepoučí ohledně interiéru. Materiály jsou sice kvalitní, ale plasty jsou tvrdé a interiér je fádný a nudný. jinak je to super autíčko.