Novinky
Cayman je jediná auto z produkce Porsche,které se výborně ovládá a zároveň i dobře vypadá. Ostatním modelům jedna z těchto dvou vlastností chybí
Měl jsem Boxstra 1 generace a tak fajnově říditelné auto jsem doposud nezažil, motor uprostřed beru jako velké plus. Oproti předchozímu Porsche 944 S2 (motor vepředu a přes kardan poháněný zadek a váha 50:50) je Boxster o třídu lépe ovladatelný a i moje současné vozítko Mini Cooper R50 má do fun jízdy k Boxstru dost daleko
U 911 čím starší tím horší, myslím tím jízdní vlastnosti, od 996 řady s asistencí a lepší 4x4 je to už vcelku ok, ale stará 911 SC a 964 je pekelný auto viz nedávná nehoda u nás s řidičkou v staré 911...
U 911 čím starší tím horší, myslím tím jízdní vlastnosti, od 996 řady s asistencí a lepší 4x4 je to už vcelku ok, ale stará 911 SC a 964 je pekelný auto viz nedávná nehoda u nás s řidičkou v staré 911...
ten pristup k motoru je nenormalne genialne vyrieseny [odkaz] .. pan boh chran ked sa nieco potentuje
dik pekne... ja radsej MB SLK, Z4ku alebo Nissan Z370 :yes:
(Len taký príklad...... >😒] taký ťukes alebo menší náraz) >😒]
..ovšem nikoli auto, ale "přepravník" 😉
No a nej- AUTA (co se řízení/ovládání vozu týče) jsou přesně TAK(jako Porsche Cayman-ek)hle stavěná - nic lepšího NEexistuje...
PS: Myslím že "průměrný" majitel CAYMANu (LOTUSů apod.) by ne a Ne a (za nic) NEměnil.. 😄
Pro běžného člověka je na zábavu nejlepší FR. Nejméně zrádná koncepce a krásně si lze hrát s těžištěm. MR a RR jsou pro pokročilé až profíky. V syrové podobě také takové auto v showroomu nepotkáš, protože by majitelé strávili více času zády k cíli než pohybem vpřed. 😉 Možná by se zase něco naučili.
S motory uprostřed moc zkušeností nemám (nejlepší byla stejně Previa), ale všechna ta auta mají společné jedno - jak to urveš, nic s tím nenaděláš. Na druhou stranu, 911 je těžká na zadek vždy a všude, takže v konečném důsledku je mnohem čitelnější.
Ale tady vařím z vody, jediná 911, s kterou jsem měl čest, má už devět let a se supersporty jsem se mohl projet jen velmi opatrně v rámci různých akcí na okruzích. Tak jako tak, ostrá jízda v Cliu V6 předface ve mně zanechala nesmazatelný dojem >😁
Nevím, jestli si v něm jel, ale dá se to popsat jako nedotáčivost, dobrý, dobrý, kolotoč. 😄
Řídil, skvěle praštěné autíčko, ale neřekl bych, že je úplně nejtypičtěji naladěné.
Vyzkoušel jsi tahle auta? Nic proti nim, mám je rád, ale Cayman je jen jeden.
Argument že by sis raději koupil Z4 ,slk, nebo datsuna, protože se líp dostaneš k motoru je absurdní , směšný a hloupý, to si kup raději rovnou škodovku