Novinky
Pierro
0
Tak tedy by, by, koddy bear, respektive sbohem medvěde, chybět nebudeš ani soudruhům z USA. 😉
marek.g
0
asi tak nějak.ten interiér s koženýma křeslama a "dřevěnou" palubkou 8-s .myslím,že v USA přichází čas spíš tady tohoto[odkaz] >😒] :-!
Pierro
0
a víš že mě se ten fiátek líbí?? 😉
marek.g
0
mě právě taky.akorát si v tom neumím jaksi představit ty šoféry v jůesej co doteď sedlali toho Kodiaka a nebo jakýkoliv jiný klasický americký pickup >😁 budou hotoví až zjistí,že se s tím dá jet třeba za 6 litrů místo 20 >😒]
Pierro
0
Kovbojové a júesej budou nadále sedlat tyhle žryvý potvory. Rozdíl bude jen v tom, že svého oře nebudou obměňovat každé tři roky jako doposud... Takže tomu nech tak pět let a pak se uvidí co drzci z americkýho středozápadu budou nakupovat. Na Prius to však nevidím... >😒]
da_b0mb
0
Videl bych to spis na Toyoty 😉
Pierro
0
Tundra??? 😄
marek.g
0
Yaris >😒]
Pierro
0
Aygo a vo co že ne???? >😒] anebo ten ještě menší předraženej SrÁč. Jak že se vlastně jmenuje??
marek.g
0
íkvé tykve musí mít ten co si to za ty prachy koupí :-!
Pierro
0
drápalík??? >😒]
marek.g
0
zocelený?
Pierro
0
hodně zocelený. ostrý a tvrdý jako strojní ocel... >😒]
Pekelná Micinka
0
Vy jste jarinové.. >😁 >😁
marek.g
0
tak to vidíš špatně >😒] věř mi vím o čem mluvím :-!
Yazaman
0
Problém bude až soudruzi zjistí, že po dvou "mekburgrech" z "mekdrajvu" z toho auta bez otvíráku na konzervy už nikdy nevylezou. >😒]
marianek
0
By, by? 😉
Pierro
0
please repaired it my friend... 😉
Pekelná Micinka
0
repaired? >😁 >😒] tady spíše correct 😉 a ne v minulém čase 😄
Pierro
0
dík já na ty jazyky nikdy moc nebyl a nejsem a proto jsem kde jsem. 😉 tak tedy: maryjánek korekt mý plíííís... 😉 is it correct??
Pekelná Micinka
0
No jo, už to máš v cajku. 😄 Víš co říká dottore, studuj, uč se jazyky.... a hlavně si kup lišku. >😁 >😁
Pierro
0
ty seš hotovej ámos komenskej... >😁 že tys na sobě poslední dobou dost makal a drtil jazyky?? no hlavně že si rozumíme... 😄
Pekelná Micinka
0
To každopádně. >😁
marianek
0
Rika, ale sam se toho nedrzi. >😒]
Pierro
0
S jazyky na tom nebude valně. Rusky se mluvit stydí, anglicky neumí a těch pár slov německy co zná mu na E55, případně v bazaru u Drážďan stačí... 😉
marianek
0
Ja, wie fiel, liebe? >😒] To bude jeho nejcastejsi fraze na E55 >😒]
Pierro
0
zu teuer... >😒]
marianek
0
Neni treba, Micinka (Pekelna) to provedl za me.
marianek
0
:yes: 😉
marianek
0
Tak tohle trha usi (oci) 😉
Pekelná Micinka
0
To je ta Pierrova pražská angličtina. >😁 My tu vše zkrátíme, rohliky i polivku. 😉
marianek
0
A ja myslel, ze odbornici na zkracovani jsou ostravsti chachari. 😄
Pierro
0
nedráždi hady bosou nohou... znám jednu mlátičku z Poruby a ten už by ti vysvětlil kdo je na co odborník... >😒]
marianek
0
Ze by ex-ministr zahranici? Nebo snad sam e😜remier? 😉
Pierro
0
to raději ani nechtěj vědět.... :-! >😁
Yazaman
0
Za blbé kecy o USA bys dostal na budku od e😜remiéra a za narážky na ruštinu a čínské soudruhy zase od exministra.
Pekelná Micinka
0
Vlastička je taky odborník. A nedělá krávu. >😒]
Ronault.
0
Nevím jak tobě, ale mě Tatrovák jako mlátička nepříjde >😒]
Pierro
0
mě jo... 😉
Pekelná Micinka
0
Vypadá to jak vzrušenej králík. 😄 Ale do terénu to asi bude dobrý.
Pierro😒br />
Kovbojové a júesej budou nadále sedlat tyhle žryvý potvory.
...jen budou mít na štítku "made in china" >😁 :yes:
...jen budou mít na štítku "made in china" >😁 :yes:
Mm, dosť škaredá rároha >😁
ale niečo na tom autiaku je, len tak si sedieť rozvalený v obrovskom koženom kresle, ruka na volante s priemerom pol metra a za zvuku bafajúceho osemlitra si raziť cestu po freeway..pekné 😄
ale niečo na tom autiaku je, len tak si sedieť rozvalený v obrovskom koženom kresle, ruka na volante s priemerom pol metra a za zvuku bafajúceho osemlitra si raziť cestu po freeway..pekné 😄