Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Drift do zdi aneb ani Lada Samara není všemocná

21 komentářů

Adam Novák
Ale petrumr to tak nemyslel, jen konstatoval, že je český národ antikomunistický, což je pravda. Jinak s tebou souhlasím, máme stejné názory, akorát jsme si nerozuměli 😉
Aladeen
áno jeho , neviem prečo má väčšina Čechov a Slovákov nejaké komplexy z Ruska a ich občanov a písať tu komentáre ako "blbý rusáci" ma vie niekedy riadne vytočiť .
1. Nadávajte na Komuniznus , ale nie na ľudí ktorí pod režimom trpeli a najviac a najdlhšie trpeli práve rusy , ktorých v prípade podozrenia zastrelili alebo odviezli na Sibír do koncentráku , U nás v ČSR bol režim ešte mierny .

2. pamätajte ,že to vaši prastarý rodičia ich vtedy zvolili a väčšinu hlasov dostali komunisti práve z Čiech , takže si za to môžete aj sami !

3. Rusko je už nejakú dobu krajina s rovnakým režimomk aký máme my !

4. Neodcudzujte Ladu pokiaľ nebudete odcudzovať aj Škodovky 120, Favorit , 1000MB , 130 atď. , aj to sú "diela" Komunizmu !
Adam Novák
naprostý souhlas :yes:
Adam Novák
Jestli myslíš petrumra, tak má bohužel pravdu 8-s
ozawasan
v pohodě - smažme to 😉. Lada je blbuvzdorné auto, co se techniky týče - bohužel její blbuvzdornost neplatí na řidiče blbce....
Adam Novák
Omlouvám se, já myslel, že chybu vidíš na autu :😉
Aladeen
Niektorí tu fakt prejavujete svoju inteligenciu :no:
ozawasan
chvíli jsem váhal, zda nechat popustit uzdu své zakrnělé inektilikenci.... Víš - pokud se nejdřív nezeptáš a "vysypeš" na někoho, že je v podstatě de-bil(což není francouzský titul) a pak dodáš - "pokud ne - sorry..." - je to v kontextu jako bez té druhé části....Nevím jak Tebe, ale mne učili, že nelze nikomu dát přes hubu, aby to v něm nezanechalo alespoň pachuť, byť se mu někdo potom omluví...
Berme to s nadhledem - myslím, že vážných věcí je plná krdel - takže skutečně se jedná o ironii....Ještě, že ten Němec, co se mnou bydlí, mi ten trpký pocit zvoucí mne konci jako ve Višňovém sadu, brzy schová..... Takže navrhuji mír až do příští války 😉
ozawasan
touchéééé 😉 :yes:
Atlis
boze to je kkt... 8-s
Ondris
To byla zřejmá parafráze na známý vtip😒br /> "Na sovětsko-čínských hranicích napadla skupina čínských tanků sovětský, klidně orající traktor. Tento palbu opětoval, a po zničení všech tanků odletěl zpět na základnu."
😄
Adam Novák
:yes:
Adam Novák
Jestli to je ironie, tak jen ukazuješ svou "obrovskou" inteligenci :no: Pokud ne, tak se Ti omlouvám
Adam Novák
A víš, co na tom je ten největší paradox? Většina antikomunistů jsou bývalí členové nebo sympatizanti KSČ :no:
Otrava
Tak nějak jsem z titulku očekával jak se Lada * bokem v nezvladatelném smyku do zdi, ale to, co jsem viděl bylo zcela mimo mé chápání...jako by dotyčný tu zeď snad ani neviděl. 😄
ozawasan
skvělého stroje..... Pokud by byl za volantem patřičně proškolený soudruh - Lada prorazí beton - ve vzduchu zastaví, otočí se a pak odlétne zpět na základnu..... To zase půjčili nějakému amatérovi z americké ambasády..
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Aladeen
:yes: ani já to nechápem
Adam Novák
:yes:
Hotwire
neni vsemocne, hlavne ked za volantom je taky kus vola ako na videu.
Adam Novák
Proč pořád nadáváte na Lady?