Ekonomika
Chce to dokoncit obnovu modelov, a cim skor. Trojka a patka uz dost dlho "presluhuju", a ten ich "zvlneny" dizajn nebol prijaty s velkym nadsenim...
Je pravda, že mají po letech opravdu pěkné modely. Momentálně mám v užším výběru novou Mazdu 6.
Jo pěkné modely mají a zřejmě technicky na špici, ale vlez do Mazdy 6 je děsný, to soudruzi v Japonsku nezvládli, dost otravné pro vyšší postavy a to měřím jen 184. Na auto té velikosti ...
mal som rovnaky zazitok v novej 6-ke, do tej starej sa stale zmestim v poho >😒] , alebo to uz mam naucene >😁
Musim bohuzel potvrdit, v brne jsem do toho lezl, a zevnitr docela zklamani. Jednak pusobi jako docela male auto, vzadu moc mista neni, v kombinaci s dost zatmavenymi skly byla vzadu doslova tma jako v ... ale hlavne co nechapu, jsou ty dve roletky v kufru. Jsme tam s tim s kolegou z prace maturovali, az se nas zenska dosla zeptat, ze ktere jsme automobilky😁 Daji se skovat do dna kufru (odhodit dve plastovy prepazky, dat tam dve plata a zavrit), ale stejne - proboha proc dve?
Zvenku super, zevnitr nevim.. asi by to chtelo delsi seznameni pripadne projet, tak by byl snad dojem podstatne lepsi...
Zvenku super, zevnitr nevim.. asi by to chtelo delsi seznameni pripadne projet, tak by byl snad dojem podstatne lepsi...
Nová Mazda CX5 je pěkné SUV.. :yes: :yes:
Motor je skvělý..hodláme o ní uvažovat!!
Jen nemožnost dodatečné konfigurace a doplnkové výbavy japonce limituje proti evropské konkurenci.. :-!
Motor je skvělý..hodláme o ní uvažovat!!
Jen nemožnost dodatečné konfigurace a doplnkové výbavy japonce limituje proti evropské konkurenci.. :-!
Seděl jsem v tom a nic mi nechybělo, bylo tam vše co tam mělo být. Za možnost konfigurace si ŘÁDNĚ v Evropě připlatíš...........
vsetko je to pekne ale. Napr preci 2.5l je len v top vybave a s automatom ?
Preco 165k prevedenie je bud s automatom, alebo zase len v top vybave s manualom. Nemci, poliaci a urcite aj dalsi maju ponuku pestrejsiu.
Inak co do skyactive manii je u mna zaujimavy len ten bezin. Ten je skutocne dobry prejavom a dokonca aj spotrebou. Diesel podla toho co clovek cita na forach je maximalne lepsi priemer. DPF, spotreba. Napr porovnanie ADAC cx-5 benzin:
[odkaz]
a diesel: [odkaz]
ale pozitivne na tom diesly je, ze je celkom tocivy a zaujimavy tah ma aj pri 5000ot
Preco 165k prevedenie je bud s automatom, alebo zase len v top vybave s manualom. Nemci, poliaci a urcite aj dalsi maju ponuku pestrejsiu.
Inak co do skyactive manii je u mna zaujimavy len ten bezin. Ten je skutocne dobry prejavom a dokonca aj spotrebou. Diesel podla toho co clovek cita na forach je maximalne lepsi priemer. DPF, spotreba. Napr porovnanie ADAC cx-5 benzin:
[odkaz]
a diesel: [odkaz]
ale pozitivne na tom diesly je, ze je celkom tocivy a zaujimavy tah ma aj pri 5000ot
Zapomínáš na to, že se diesel objede bez dodatečné úpravy spalin a přitom plní Euro 6, 2 roky před konkurencí.
Tehnicky vzato, něco málo paliva se spotřebuje na to, aby se zajistily emise na úrovni Euro 6, je to tedy taková pididaň - ale i s ní dosahuje Mazda minimálně průměrných výsledků, což je úspěch.
A pokud američní novináři po testu silnější verze dieselu prohlásili že by tuto variantu brali raději než 2,5 benzín, co dodat. Snad jen to, že Mazda 6 byla v dieselu uvedena na trh v USA a uvidíme co řeknou, jak se rozhodnou zákazníci, až budou mít na výběr. Do této doby na výběr neměli.
V Japonsku byli vsšichni perplex že se CX-5 z 80% prodává v dieselu ........... To nečekal nikdo, v zemi hybridům a benzínu zaslíbené .......
Tehnicky vzato, něco málo paliva se spotřebuje na to, aby se zajistily emise na úrovni Euro 6, je to tedy taková pididaň - ale i s ní dosahuje Mazda minimálně průměrných výsledků, což je úspěch.
A pokud američní novináři po testu silnější verze dieselu prohlásili že by tuto variantu brali raději než 2,5 benzín, co dodat. Snad jen to, že Mazda 6 byla v dieselu uvedena na trh v USA a uvidíme co řeknou, jak se rozhodnou zákazníci, až budou mít na výběr. Do této doby na výběr neměli.
V Japonsku byli vsšichni perplex že se CX-5 z 80% prodává v dieselu ........... To nečekal nikdo, v zemi hybridům a benzínu zaslíbené .......
CX5 a mazda 6 to maju dobre nasliapnute ..... ale na druhej strane treba vziat v uvahu neustaly pokles predaja mazdy 3 , mazdy 2 a mazdy 5 v eu...... drzim mazde palce.... ako niekto spominal vyssie.... treba mazde v eu zavod jednoznacne.... pokial tu zavod mat nebude tak to bude v eu nadalej predajna mizeria... mazda 6 jej v eu velke predaje nezrobi a CX5 je nedostatkovy tovar... takze tie predaje budu tiez slabsie ako by boli keby sa vyrabala v europskom zavode.... skoda.... ja verim ze mazda by v buducnosti mohla byt na urovni nissanu napr... ale chce to nejaky vyrobny zavod kde by sa napr vyrabala nova CX5ka a buduca nova 3ka lebo 2ka.....
Jen škoda, že nepokračovali ve vývoji CX-7, to je dost nepochopitelná chyba z mého pohledu... 😒 Ten auťák nemuseli designově prakticky nijak měnit, stačilo možná upravit zadní světla dle dnešní módy, nepatrně přidat výbavu, trošku zmodernizovat interiér, snížit váhu a přidat skyactiv techniku a mohli to bouchat vesele dál a jistě by se to dobře prodávalo... Auťák to je i po letech nádherný a bezkonkurenční. Škoda Mazdo tak ukvapeného rozhodnutí. 😲 CX-7 fan forever. :yes:
no jo, cx-7 je skoro tak velka ako cx-5 a v US je stale cx-9 ako top suv od mazdy 8-s
No jen "skoro"! Rozhodně CX-7 je větší, jak na šířku, tak na délku, zase ale je o něco nižší, takže proto možná CX-5 působí dojmem "rovnocenného" auťáku, ale tím není... Chápu ale, že pro někoho je argumentem kufr, který má CX-5 o chlup větší, ale jen o chlup... 😉 Pro mě je ale design CX-7 lépe zvládnutý jak z venku, tak hlavně uvnitř s tou zvažující se střední částí palubovky a vysokým středovým tunelem ala Cayenne... :yes: CX-9 je exot a velká kráva, mezi kterou a CX-5 teď po vypadnutí CX-7 zeje velká díra... Bohužel pro Mazdu tohle nebyl dobrej tah! :no: CX-7 měla zůstat a měla zluxusnět svojí výbavou a profilovat se jako luxusní SAC/SAV, kam i koncepcí patřila a nikoliv mezi designově "příliš obyčejné" SUV za které se považuje koncepce CX-5, která jí jakoby nahrdila... 8-s To vnímám, jako chybu Mazdy, která jaksi nepochopila, že mezi crossovery měla CX-7 své zasloužené místo... :yes:
hlavně nesmí usnout na vavřínech. Mazda je fakt super značka. Když jsem poprvé slyšel o skyactive, moc jsem tomu nevěřil. Ale jsem rád, že jsem se spletl. Na novou trojku jsem opravdu zvědavý. Protože mám v plánu během příštího roku kupovat auto a trojka je jeden z favoritů. A jestli příjde na podzim i na náš trh, bude to fajn.
uz sa neviem dockat na nove coupe, ak bude mat tak podareny dizajn ako to mazda nahodila s cx-5 a novou 6-kou.... :yes: :yes: :yes:
pozitivne financne spravy by ich plany mohli zrealnit.... zoom zoom >😒]
pozitivne financne spravy by ich plany mohli zrealnit.... zoom zoom >😒]
Obávám se, že podle nejnovějších informací to nemá být coupé, ale nějaký crossover, tak uvidíme, jak to dopadne... Každopádně 6 v MPS bude dělo. :yes:
Neví někdo jak je na tom teď mazda s korozí, vždycky jsem měl za to že ty auta vyjíždějí rezavé už ze závodu ale té nové 6 jde těžko odolat! Nějaká dvojka z roku 2008 [odkaz] [odkaz]
Len potom by videla, ako sa peniažky kotúľajú do firemnej kapsy. Asi budem musieť tomu šéfovi Mazdy napísať a pár vecí mu vysvetliť >😒] .
V tom vidím takú exkluzivitu.