Novinky
Fiat 500 XXXL ... tak se pravděpodbně bude jmenovat nástupce Ducata 😄
ako f500, mini, evoque, sportage, golf, duster, clio, CX5 ..... no a 500L bude patrit tiez k tym uspesnejsim :yes😒br />
mne sa 500L paci.... je to velkostou aj razvorom niecko ako kia venga.. ale ponuka vacsi kufor a vzdusnejsi interier :yes: a velmi pekny retro dizajn.... zvnutra je to tiez velmi pekne auto.... myslim ze nepotrva dlho a zaradi sa v taliansku hned za pandu pred punto a lanciu Y :yes:
mne sa 500L paci.... je to velkostou aj razvorom niecko ako kia venga.. ale ponuka vacsi kufor a vzdusnejsi interier :yes: a velmi pekny retro dizajn.... zvnutra je to tiez velmi pekne auto.... myslim ze nepotrva dlho a zaradi sa v taliansku hned za pandu pred punto a lanciu Y :yes:
To jako, že se už nebude jmenovat FREEMONT, ale 500L+. Nebo jak jste to mysleli, brebtové?
akorát by tam mohli začit dávat už konečně nějakej pořádnej benzínovej motor, 1.4 turbo by na tohle auto sedělo přesně..a jako abarth pak tbi..ale mít vrcholem nabídky benzín se zrychlením přes 12s to je tragedie :no:
je to rodinne kompaktne mpv nieco ako kia venga alebo C3 picasso ..... ked sa chces pretekat mozes ist do alfy romeo alebo megana rs 😉 :yes: ja ked chcem sportove auto tak rozhodne nepozeram po MPV ako ty :yes: chapem ze ludia su rozni.... ale ujasnime si fakty... rodinne mpv je rodinne mpv .... ked to zacnes takto chapat co hadam nebude u teba problem tak zistis ze motorova ponuka je uplne ok 😉
rodinné mpv které nejede? já neříkám že to chce nějaký sporťák, ale oba benzíny jsou na rodinné mpv hrozně slabý, právě že jde o rodinné auto, které se naloží a pak to bude někde 15s..nehledím jen na zrychlení, ale celkově to auto bude prostě lenoch, prostě 1.4t s výkonem kolem 130-140k by byl ideál a stejně by to rozhodně nebyl žádnej trhač asfaltu..třeba c3 picasso nabízí 1.6VTi což je relativně solidní motor na dané auto
Kazdopadne prodeje 500L jsou zatim velmi slusne :yes: Ac je to auto celkove povedene, 100000ks za rok maleho mpv bych pri zahajeni prodeje netipoval.
Ještě že se Punto vrátilo od faceliftu stylu designu 500 k normálu.. 😉
Hlavně by měli nahradit kombík STILO..nějak nám italové zaspali..
A Bravo by taky potřebovalo nový model! :-!