Novinky
, že AR teď s žádným novým modelem nepřijde, páč by mě zase svrběly ruce, že to auto musím mít a musel bych zase přehodnocovat investiční priority... a teď mám klid... a až skutečně přijde, tak vyberu penízky a tradá pro novou Alfici...
A tak to má být..
A tak to má být..
Myslim, ze ten klasicky Alfa gril je *, tak ako aj na Bugatti Veyron-e. Mal zmysel v 30tych rokoch, ked mali auta dutnikovy tvar, lenze oni chcu stale poukazovat na historiu znacky, tak to je tazko s takymi ludmi. To je ako keby mal iPhone dreveny obal, ako odkaz na prvy Wozniakov pocitac.
Vývoj pořádného, zcela nového auta nějakou dobu trvá, to není jako vyměnit blatníky na nějakém VW a vydávat to za úplně nový model.
je krásně vidět, že k výrazně vertikální masce AR musí být naopak výrazně horizontálně orientovaná světla, jako to má tahle studie, nebo třeba 159, 147. Pak to vypadá skvěle. Pokud jsou světla orientovaná vertikálně jako u Mita, nebo Giulietty, vypadá to divně.
máš recht bohužel...navíc Alfa 159 i 166 velmi schopná auta... ;-\ nechápu na co Sergio čeká
no nevím jak tohle dopadne, pokud se to povede a modely skutečně přijdou, a budou komerčně úspěšné(což bude vedle německých vozů docela oříšek) tak budu velmi velmi rád...a pokud AR nebude muset skončit ve spárech VW Group tak budu ještě mnohem radši... 😄
to je ako so slovenskymi dialnicami... nikto nikdy nevie kedy budu skutocne dokoncene...
ja by som s tym rokom 2016 radsej nemachroval... neprekvapilo by ma keby v tom case uz alfa bola 2 roky pod vw a zacala vyrabat nejaky nechutny elektromobil na baze UPu... uz davno tu mala byt SUV alfa a stale nic... nastupca 159tky tiez v nedohladne... nastupca starej alfy 166 mal byt pred par rokmi tiez... no samozrejme ze nic z toho nebolo a nikdy ani nebude... vitajte v italii... krajina zazrakov 😉
co z toho ze ma alfa 10 studi rocne ked realne vyraba dve auta... hanba
ja by som s tym rokom 2016 radsej nemachroval... neprekvapilo by ma keby v tom case uz alfa bola 2 roky pod vw a zacala vyrabat nejaky nechutny elektromobil na baze UPu... uz davno tu mala byt SUV alfa a stale nic... nastupca 159tky tiez v nedohladne... nastupca starej alfy 166 mal byt pred par rokmi tiez... no samozrejme ze nic z toho nebolo a nikdy ani nebude... vitajte v italii... krajina zazrakov 😉
co z toho ze ma alfa 10 studi rocne ked realne vyraba dve auta... hanba
Uvidime.
P.S. Nova Alfa vo vyssej strednej predsa vyjde uz o rok, na zaklade A6, ci? 😄