Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Reklama na Renault Clio IV s polonahými Francouzkami slaví úspěch (+2x video)

48 komentářů

woody-alien
O autu to samozřejmě nic neříká (snad kromě toho, že ty 17" Drenalicy Cliu slušej), ale tak už to v reklamách často bývá. Jde o to zaujmout. Z nějakého důvodu (žeby to bylo orientací ? 😉 ) mě víc zaujal spot se šmrncovními děvami. Ostatně těm mládencům s "pekáčem buchet", co si pusinkujou "bicany", se vychechtává i moje žena. Tedy alespoň v mé přítomnosti. >😒] >😁
rohYpnol
Aby si za rohem neříkala PROČ >😁 >😒] 😉
woody-alien
Nj, s tím musíš počítat... >😒]
white label
Čoveče, píšeš to jak zkušený.................................… paroháč!. >😁 😉
white label
Napadlo mě úplně to samé a věřím, že to taky bude mou "konzervativní" (včetně sexuální) orientací... >😒]
P.S. Některé kousky tam jsou opravdu "prudce jedlé", na rozdíl od těch úlisných narcisů... >😁
rohYpnol
Jsem rád, že v záplavě naprosto otřesných a nudných reklam se opět objevila reklama, která jasně ukazuje, že i reklama může být kouskem umění...

Výborné, má to myšlenku, vtip, nadhled... Jak kontrastní s reklamama ostatních výrobců, třeba Hyundaie, že >😒]
Ronault.
Hjoundé nepotřebuje reklamu s nápadem, on dělá přece i tak nejlepší auto na světě :-!
adamzprahy
nejkvalitnější vozy na světě, což je podložené sedmiletou zárukou hjondé >😒]
white label
Ti sis možná trošku popletl se sestersku Kiou. "Luxusnější" Juondéé má záruku "jen" 5 let, nebo už to snad sjednotili?
adamzprahy
to je pravda, spletl jsem si to, nicméně slova o kvalitě od pána tady v rozhovoru si moc dobře pamatuju >😁
white label
Jo, ta jejich samochvála smrdí podobně jako hra na místní vlastence...
Ještě, že některým bohatě stačí prostě jen říct, že jde o "to auto".
Pekelná Micinka
Dělá! Ale zatím není jasné, kdy ho dokončí. >😒]
white label
Tedy přesněji řečeno: "Zatím stále marně...!" >😁 😉
Pekelná Micinka
Je to složitý vývoj. 😉
tune.lar
v rodině Hundej máme, i ve firmě, sám sem auto do rodiny vybíral, a ono opravdu v cenové kategorii byl hyundé nejkvalitnější 😄
Ronault.
Pane řediteli, otázky na váš už dávno skončíly!
CHerokee
To jo, ještě kdyby to auto bylo tak zajímavé jako ty slečny a nápadité jako ta reklama...
rohYpnol
Clio ale JE podle mě velmi povedené. Nezaměnitelný rukopis, svěží interiér, nápadité doplňky a barevné kombinace...
ozawasan
říci něco ve stylu "tak teď už je maj nejen na kapotě, ale i v reklamě...." - Ale po shlédnutí se jim musím omluvit. Jasně - ty tanečnice - uff - kdo by odolal, kdyby je přibalovali ke každému novému Renaultu(ale ty provozní náklady větší jak u Maybachu), byly velmi, ale velmi hezké..... Ale spíš jde o nápad a atmosféru toho spotu - a ta je fakt povedená.... Takže hlubokosklon a má omluva za počáteční podceňování......

PS: jestli ti hoši byli "live" a ne herci - tak bych nechtěl být v jejich kůži, až budou vysvětlovat doma 😉
adamzprahy
souhlasím, čekal jsem nějakou bezduchou "sexistickou" reklamu a ve skutečnosti jde o docela kvalitní snímek, což se rozhodně cení 😄
white label
Souhlas, povedlo se, tedy ta verze pro pány, samozřejmě..., nebo je tu snad někdo (kromě Kylie) natolik "nekonzervativní", že se mu líbí více ta verze s narcisy? >😒] 😉
Ondris
Zapomněl jsi na "Věka ženy". >😒]
Pekelná Micinka
Já znám jen F.L. Věka. >😁
Pekelná Micinka
Vzadu se hlásí jeden kluk! Pardon, Juke.
Lio
Tak tomuto hovorim dobra, zauj9imava a kvalitne urobena reklama... :yes: :yes: :yes:
Ada je zase tady
Je zřejmé, že Blio nejde na odbyt, když se chudáci rendlíkovci musí uchylovat k takovému stylu reklamy. :no: :no: :no:
Jaros71
Tak s dámami je to povedená verze..ti svalouni byli trošku přes čáru..
Reklamní spoty jsou jedna věc..cena u Clia je přemrštěná..
Tak to ani takováto reklama prodeje moc nezvýší...jedině , že by nějaká ta slečna byla v balení u každého vozu.. 😉
GTI
Vrátnej z Modrý ústřice, zoofil, lesba nebo impotent, všechno jedno, tohle aspiruje na trapárnu roku. Čím to, že někdo jen tak mimochodem pronese... Das Auto, a tobě se v tu ránu nadouvaj tanga. Nahoře by tomu ovšem nepomohla snad ani transfúze viagry... Vím v čem to vězí. Víš to i ty. No jo no, nejlepší jsou vždycky jenom ti... nejlepší.
Ronault.
Neboj se toho, jen to trochu štípne... >😒]
white label
Že by jeden z mála, co ještě osobně nepoznal profláklé "švihákovo kouzlo"... 😲 >😒]
woody-alien
Začínáš se nám tu přímo před očima měnit v Ádu.... 😉 Clio (Renault) - veřejný nepřítel číslo 1.
white label
Myslíš Adův "Rendlík BLIO"??? >😒] 😉
woody-alien
😉 Jj, přesně ten. Mám trochu obavu, že až GTI někde na lékařské zprávě nebo v odborném tisku spatří název "sCoLIOsis", zatmí se mu před očima a označí tuto deformaci páteře za největší trapárnu roku. >😁
white label
Že by ho to CLIO, až tak sCoLIlO? >😒]
woody-alien
Zatím to tak vypadá... 😉
Emel
Když někdo pronese Das Auto, tak si maximálně vzpomenu na Ein Volk, Ein Reich... žádné pozitivní asociace to pro mě nemá.
3_diamanty
tak ich tu vysmejete..... 😉

ked s tym pride renault tak je to vtipne napadite coolove bombove >😁 :yes😒br />
ze mam pravdu 😉

ako pise GTI

traparna roku :yes: :yes: :yes:
protege
japonci ani korejci by tě asi nepřenesli do paříže - podle mě povedené video - renault má některé reklamy opravdu dobré - třeba na Megane jak ho ta ženská zvala na horu a on nechtěl >😁 takže traparnou roku bych to rozhodně nenazval - z reklam bych tak nazval hlavně ty na vložky a podobný sortiment 😄
3_diamanty
to je fakt... renault mal aj lepsie reklamy [odkaz]
MariAchi
...kočiček, jinak klasická reklamní blbost: Použij náš produkt a rázem se ocitneš uprostřed hustý pařby. Ta idea je opravdu pitomá a kočičky to nezachrání.
Myslete si, co chcete, ale pokud bych chtěl koukat zpoza volantu na "polonahé" holky, raději bych na něm měl modrobílou vrtuli (kdyby se holky nevyvedly) 😄
3_diamanty
no proste traparna roka 😉 .. este ze takuto rekalmu nemaju korejci... to by ich vysmiali
white label
Sebechválou zapáchající a lživé korejské "autoreklamy" u nás, už bohužel nejsou ani k smíchu.... 8-s :no: 😉
MariAchi
Tak tak...
white label
Chceš tím říct, že "movitá krása" loga tvého volantu má pro tebe vyšší "estetickou hodnotu", než skutečná "živá krása" žen?
MariAchi
To ne, logo na volantu je jen součást toho "představení".
Gró je v tom prvním odstavci 😄
white label
Ale určitá forma sugesce a sní související případné iluze jsou pro tento typ/druh reklamy typické. A platí to od prášků na praní až po Coca-Colu...
P.S. Jinak k té titulce, to je fakt barbarské "uříznout" tak pěkné kočce půlku obličeje jen k vůli většímu pohledu do podprsenky. Pan grafik je zřejmě poznamenaný příliš krátkým období kojení jeho "kojné". 😉
Klaudius
...jedna znesiteľná neagresívna reklama s nápadom, v protiklade s pár trapošmi v diskusii. Naľťastie tých príjemných ľudí je tu tentoraz viac. 😄
NSA
:yes: