Profi
maro-01
0
tak tou nadstavbou od Fliegl prekvapili a muselo to dost zasadne ovplyvnit cenu celej zostavy. Kazdopadne ten vysuvny system od Fliegla vseobecne je bomba vec v praxi, hlavne u agro-nadstavieb to funguje bezvadne. Tatra ma za ucast na veletrhu Bauma moje plus, je to spravny marketingovy smer.
Anonym
0
To rozhodně je to správný krok a Tatra musí zapracovat na propagaci, reklamě a získání nových a důležitých trhů...
4bytelnýkola
0
jaká může být cena za tenhle kousek?
Vedla aut s nosnostou 40 az 180 ton a nakladaca s lopatou s objemom vacsim ako korba TATRY, ako chla p v monterkach na plese. Do strkovne dobre, ale do lomu. Su to ich peniaze, nech ich minaju naco chcu, doba tatroviek v lomoch skoncila, asi by mali lepsie spoznat zakaznika 😉
Máš medzeru v tom o čom je výstava Bauma... Prezentácia tam bola pre Tatru veľmi vhodná.
Bol som sa pozrieť na ten stánok. V bodoch zopár rôznorodých postrehov:
a/ technické poradenstvo priamo na stánku robili Nemci z DAF Berlin, na oblekoch mali normálne vizitku DAF
b/ boli tam 3 vozidlá, jedno malo nadstavbu VS Mont, jedno nejaký základ od Fliegla a jedno Meiler Kipper. Bolo tam veľmi málo miesta, nepôsobilo to profi a nedalo sa tam dobre hýbať, ale účasť sa ráta, určite to prinieslo úžitok.
c/ pani pri " recepčnom" pulte dosť mimo - neupravená, neoblečená, bez jazykovej vybavenosti.
d/ mega nápis nad stánkom " Tatra takes you farther" by som aj povedal, že by mal byť s fUrther namiesto fArther, čo na to znalci angličtiny?
Ináč dobre, výstava parádna ako vždy. Štvrtok na fajront tam horelo v niektorom pavilóne - toľko požiarnikov, policajtov a ambulancií čo sa tam cez zápchu dostavilo za pár minút tak to som zíral teda >😁
Bol som sa pozrieť na ten stánok. V bodoch zopár rôznorodých postrehov:
a/ technické poradenstvo priamo na stánku robili Nemci z DAF Berlin, na oblekoch mali normálne vizitku DAF
b/ boli tam 3 vozidlá, jedno malo nadstavbu VS Mont, jedno nejaký základ od Fliegla a jedno Meiler Kipper. Bolo tam veľmi málo miesta, nepôsobilo to profi a nedalo sa tam dobre hýbať, ale účasť sa ráta, určite to prinieslo úžitok.
c/ pani pri " recepčnom" pulte dosť mimo - neupravená, neoblečená, bez jazykovej vybavenosti.
d/ mega nápis nad stánkom " Tatra takes you farther" by som aj povedal, že by mal byť s fUrther namiesto fArther, čo na to znalci angličtiny?
Ináč dobre, výstava parádna ako vždy. Štvrtok na fajront tam horelo v niektorom pavilóne - toľko požiarnikov, policajtov a ambulancií čo sa tam cez zápchu dostavilo za pár minút tak to som zíral teda >😁