Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

SEAT Ibiza: Na český trh přichází FR, Cupra a 1,6 TDI

15 komentářů

Pierro
A to je mi zajímavé že nový turbodiesel je v Ibize levnější o dvacet tyček jak u staršího motoru 1,9 TDI PD a v oktávce je lehce silnější varianta téhož motoru o skoro dvacet tyček dražší jak staré PéDéčko. Je snad rozdíl mezi těmito motory (1,6 TDI CR)tak výrazný??
iudex
Odpoved sám poznás...
Pierro
a čo je toto??? 8-s
iudex
No ze nie je tam rozdiel odovodnujúci taku rozdielnu cenu... Vidím, ze je piatok poobede... 😉
Pierro
chce sa mi spať... je tu hnusne asi bude šťať a to som v robote až o čtvrtej... 8-s ako u vás v Blave? :😉
iudex
Ze v Blave... to si Trnaváka nas.al >😒]
Ja tiez namiesto roboty surfujem a hladám last minuty 😉
Pierro
a ako s tým brnom??
iudex
Uz som písal pri Exeu, bohuzial 😢
Pierro
a čo ja môžem tušiť kde ty makáš?? že bývaš v Trnave neznamená že aj tam surfuješ na last minutoch... 😉
iudex
Zatial sa bránim zubami nechtami íst do tej velkej metropoly... >😁
zlysoused
ale pořád je to jen bezpohlavní SEAT. ;-\
Proč ? Seat je sportovně orientovaná mainstreamová značka, což dokládají třeba právě Ibiza FR + Cupra.
Co ti mezi subkompakty v mainstreamu připadá víc "pohlavní" ?
No pokud si verze Ibiza Cupra zachová "kvalitu" předchozí generace, která jízdně působila spíš jako parodie na hot hatch, tak o nějakém "pohlaví" skutečně mluvit nelze. :no😒br />
A subkompakty v mainstreamu, které mají koule? To je přece jasný - Clio Sport, pak dlouho nic, pak Corsa OPC, a pak už opravdu nikde nic. 😄 Teda akorát prý ještě Grande Punto SS jezdí moc pěkně.
ryman
včera jsem novou ibizu střetl v provozu a design se fakt poved.. 😄 a ve verzi FR i Cupra to bude určitě zábavné svezení.. Jen ty přední pneumatiky pujdou asi hodně rychle s*át ;-\ Já dávám tomuhle autíčku :yes: 😄
Jo, design nové Ibizy je výborný, z koncernových subkompaktů zdaleka nejzdařilejší. :yes: