Novinky
Sportovní Range bude ještě sportovnější. A ještě sportovního Defendera na sportovním podvozku se sportovní televizí na palubce. Přitvrďme ještě Disco, aby dokázalo objet losa při 230km/h bez náklonu.
V Postřižinách se zkracovalo, my tady teď všichni hrajeme na "sport" :no:
V Postřižinách se zkracovalo, my tady teď všichni hrajeme na "sport" :no:
Zaběhni do Bruselu a zakaž prosím Cayenne Turbo, ML AMG, X5M atd...rychle nebo bude pozdě!!! >😒]
Proč hned zakazovat?
To byla ironie.
Nicméně, jak jinak bys chtěl nazvat vlastnost, která odliší houpavý off-road od SUV, které by se v zatáčkách mělo naklánět daleko méně? Mně tady termín "sportovní"
či "sportovnější" vůbec nevadí.
Nicméně, jak jinak bys chtěl nazvat vlastnost, která odliší houpavý off-road od SUV, které by se v zatáčkách mělo naklánět daleko méně? Mně tady termín "sportovní"
či "sportovnější" vůbec nevadí.
Stabilnější? 😄
Viz. Mig... Většina úspěšných výrobců přichází s tím, co si žádá trh anebo, co jim vyšperkuje nabídku RRSR bude o tom samým.
Skutečně? Ale to by mě nenapadlo! Nepsal jsem tam náhodou o Postřižinách? ...Ano.
Tak jako tak to ale neznamená, že se mi to musí líbit. Neznám moc značek, které by se ke "sportovnímu" naladění hodily hůře jak LR. Možná rozteklému sendviči ten jakožesport ještě sedí, ale tyhle větší modely... Jsem už na to asi skutečně starý.
Tak jako tak to ale neznamená, že se mi to musí líbit. Neznám moc značek, které by se ke "sportovnímu" naladění hodily hůře jak LR. Možná rozteklému sendviči ten jakožesport ještě sedí, ale tyhle větší modely... Jsem už na to asi skutečně starý.
Proto to je RRS, mě se zase právě tenhle model líbí z celý řady nejvíc
Rangovi se nová řada povedla... přitahne nové zákazníky... Maji to moc dobře promyšlené.
Nezapomínejte, že je spousta lidí která se svým rangem nikdy nebyla ani nebude v terénu !
X6 taky nedává smysl a kolik jich jezdí ! >😁
Nezapomínejte, že je spousta lidí která se svým rangem nikdy nebyla ani nebude v terénu !
X6 taky nedává smysl a kolik jich jezdí ! >😁
Nový Range Rover Sport je škaredý, méně pohodlný, míň toho uveze a nehodí se do terénu,
Range Rover sport má možná hezčí obrázky na pozadí,ale to ho nezachrání,bože a ta zadnice Range rover sport to je vážně ohavné