Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Design po generacích: Škoda Superb

12 komentářů

Bristol
nemohu si pomoct ale druhá generace(2001-0😄 i přes mnohé nedostatky a viditelný původ vypadá prostě dokonale, a v 1.8T nebo 2.8V6 jistě výborné auto...škoda že nástupce na tyto tvary nenavázal 😐
marek.g
Tudoru je mi dodnes líto. Tohle se prostě mělo vyrábět... :-!
twistedTSD
Vyrábět, to se jaksi lépe řekne než udělá...Ale Tudor je opravdu pěkný.
Tymkoo
Pořád je tu Audi A5. Je hromada konceptů, které se výroby nikdy nedočkaly. Veyron taky vypadá, jak kdyby z oka vypadl Audi Rosemeyeru. A pozadu není ani Bentley Hunaudičres, ze kterého si vzal Veyron pohonnou jednotku.
jossalito
Kdo by si koupil od škodovky velké kupé za moc peněz?
sargis
Najkrajsia prva. Zo sucasnych urcite "cinsky Passat". Neviem, vtedajsie Skodovky sa mi velmi pacili. Prva Fabsa, Octa I kombi a ten Superb boli podla mna vyvazenejsie ako sucasne modely.
sargis
Ten, kto si kupi predrazeneho Rapida, popleteny zakaznik.
marek.g
tak mraky by jich asi nevyrobili,ale pár kupců by se našlo. Auťák by to byl moc pěkný.
Aladeen
Bol aj najkrajší ! :yes:
martindr
tak po tomto clanku a zvlast opis poslednej generacie mi to uz velmi pripomina slovnik miestneho exota.
Adam Novák
Superb z 30. let nejde porovnávat, ale pak platí čím novější, tím hezčí :yes:
Vojtaaa
Nový facelift je moc pěkný, hodí se k celkovému tvaru auta, ale je škoda že je dnes Suberb jen o trochu větší. Bylo by zajímavé kdyby Škoda udělala Superb opravdu superb- tzn. takový jako byl ten původní. Mnohem větší, originální, jiný. 😄