Novinky
Na Alpině je zejména sympatické, že takto tuní a upravuje i kombíky a čtyřkolky. Tahle B3ka odvozená od F31 v 😁rivu se 410 koňmi to je vlastně M3ka v kombíku (a ve čtyřkolce). Přemýšlet jen o jednom autě doma v garáži, tak je to tohle. Naprostý všeuměl. Rychlá jako M3, navíc s kufrem a přitom pro celoroční provoz (čtyřkolka). Poněkud jen nerozumím tomu, proč samotné BMW nedělá totéž. Jestliže si to lidé kupují od Alpiny, tak by si to kupovali i od BMW.
Nádherné auto. :yes:
Nádherné auto. :yes:
M3 v kombíku a čtyřkolce je RS4. Asi se chtějí trochu odlišovat. Asi proto nebude M5 x-drive.
Přece jen v BMW vědí, že čtyřkolka je možná efektivní, ale přece jen ne tak zábavná.
Přece jen v BMW vědí, že čtyřkolka je možná efektivní, ale přece jen ne tak zábavná.
ACH MŮJ BOŽE 😄
Ona jim (radoby ridicum) ta Alpina nevypada tak dobre na plakatech...:0) Nicmene to je vlastne zase dobre. Kdyz nekam prijedu Alpinou, Mig35 nepozna nic, a znalci oceni dobry vkus. A je dobra sance, ze kdo jezdi Alpinu, neni "mene bystry"...:0)
Alpina nikdy nedosáhne na klasické Mkové modely, B5 byla horší než M5, tenhle model nová M3 zadupe do země. Přece jen BMW má trošku jiné možnosti, inženýři z divize M jsou trochu někde jinde než tuneři od Alpiny... Pro někoho, kdo se chce odlišovat budiž, ale pro řidiče zůstane staré dobré M tou nejlepší volbou.¨
O desingu se nebavím, ten je pro mně tradičně u Alpiny horší...
O desingu se nebavím, ten je pro mně tradičně u Alpiny horší...
No a tu je ta chyba ze sa Alpina porovnava s M modelmi co vlastne ani nema zmysel kedze su marketingovo a tym padom cielene odlisne a nesmu sa brat ako konkurenti ale iba ako odlisna alternativa.M modeli boli a budu vzdy "ultimativnejsie" kym Alpina je komfortnejsia a luxusnejsia verzia.Markentingovo su nastaveni tak ze Alpina modeli su rychlejsie ako naj. normalni model ale nie tak rychli ako M modely.
V generaci E60 byla Alpina B5 s kompresorem nachlu stejně rychlá jako M5... Tak nevím co nemá smysl
Nojo "znalec" se POZNÁ 😉
PS: Je opravdu škoda že dnešní ekonomická realita světa už NEumožňuje další vývoj motorů jako Alpina R6 3.3 nebo V8 4.8 - i tak je 😁3 biturbo FANTASTICKÉ že? Vemte si takové Audi, kolik let jim trvalo než dohnali technický náskok BMW a zvládli udělat (vůbec ne špatné) V6 3.0 biturbo 230 kW - a inženýři z Buchloe jim "vmžiku" ukázali JAK se to dělá (když se to umí) a svým R6 3.0 biturbo 257 kW/700 Nm jejich 7mi leté úsilí a snahy vyrovnat se technickému náskoku mnichovských "poslali v zapomnění" :yes: :yes: 😄
PPS: Zajímavý VÝROBCE aut je ten co sídlí v Buchloe, že? 😉
PS: Je opravdu škoda že dnešní ekonomická realita světa už NEumožňuje další vývoj motorů jako Alpina R6 3.3 nebo V8 4.8 - i tak je 😁3 biturbo FANTASTICKÉ že? Vemte si takové Audi, kolik let jim trvalo než dohnali technický náskok BMW a zvládli udělat (vůbec ne špatné) V6 3.0 biturbo 230 kW - a inženýři z Buchloe jim "vmžiku" ukázali JAK se to dělá (když se to umí) a svým R6 3.0 biturbo 257 kW/700 Nm jejich 7mi leté úsilí a snahy vyrovnat se technickému náskoku mnichovských "poslali v zapomnění" :yes: :yes: 😄
PPS: Zajímavý VÝROBCE aut je ten co sídlí v Buchloe, že? 😉
ac schnitzer,hamann,carlsson atd. to vsetko je mainstream upravcov kde 90% ich produkcie sa zameriava na spoileri,kolesa,koncovky vyfukov atd. rad tomu hovorim cirkus na kolesach... No a pre poriadok nech ludia vedia ako sa to naozaj ma robit tu mame slachtu kde sa nachadzaju v mojich ociach AMG a Alpina (pre niekocho tam patri aj Brabus) ktorich v "tichosti" podporuju materske automobilky a kde prebieha zdielanie know-how obojsmerne (prve seriove auto s elektricky vyhrievanym kat. bola B12 5.7) tj. tito a podla mna nespravne nazivani "upravcovia" sa priamo podielaju na vyvoji modelov u automobilky.Auta od tychto vyrobcov su technicky tak rozdielne a vzdialene od orginalu ze v nemecku a plati to aj celosvetovo mozu mat status automobiliek kym prvy menovani nie. P.S. KYLIE klobuk dole vyznas sa aj ked sa niekedy po tebe neda CiTaT 😉
jj Kylie se vyzna ze ma za to ze Alpina upravuje eMka 😄 AC Schnitzer best tuning BMW [odkaz] a ted BMW 6 Gran Coupe AC Schnitzer :yes: [odkaz]
Ako som povedal pre mna je to mainstream ale 100 ludi 100 chuti 😉
Že vás to PLÁCání baví, aneb VYMÝŠLET si NENí pěkné 😉
PS: Vás povinné diskutování JEN pod ověřeným jménem asi také moc NEpotěší (Mig(a)_35 rovnou "klepne" 😄
PS: Vás povinné diskutování JEN pod ověřeným jménem asi také moc NEpotěší (Mig(a)_35 rovnou "klepne" 😄
paničko, jediný, kdo tady byl na infarkt, když přišlo na pravé jméno na nelichotivém dokumentu jste byla zatím Vy. takže nevím, proč se zrovna Vy tak těšíte :-!
Oni si totiž ZAKLÁDAJÍ na tom, že NEjsou "tuner", ale VÝROBCE aut (který dává svým autům vlastní VIN čísla! 😄
PS: Alpina opravdu NENí (a snad ani "nechce být") úpravcem do "líbivosti", je to VÝROBCE automobilů který si zakládá na svých motorech a JEDINEČNÉM nastavení podvozku = a výsledkem této kombinace jsou značně ojedinělé vozy nabízející mimořádně "univerzální" schopnosti (kterým se, sorry, normální sériové kusy BMW NEmohou rovnat 😉
Já bych chtěla, aby "si (Alpina) do parády vzala" MODEL Gran Coupe 😄
PS: A mimochodem "doporučuji opravte si něco v hlavě", neb mi to sdělujete pod JINÝM článkem 😉
PPS: Už jsem to tu psala, mně je MNOHEM "bližší" verze Alpina (než M) - to (také) k té "bubosti" 😄
PPPS: No a závěrem ještě jednou zkusím NAPOVĚDĚT - Alpina NENÍ úpravce (a když to nějaký NE"ználek" z "neznalosti" říká - jsou na to docela "citlíví" - konec NÁPOVĚD 😉
a za 2) pod textem o BMW Gran Coupe jsem napsala, že by mne "potěšilo" kdyby se Alpina "vrhla" i na tento model - neb a protože má v nabídce modely B5, B6 a B7 ale Gran Coupe (asi) NE"vyhovuje" jejich filozofii = prostě ho v nabídce NEMÁ
PS: Na to že jste ani NEtušil že Alpina vozy mají vlastní VIN - teď "machrujete" docela PĚKNĚ 😉
PPS: Ruf je ÚPRAVCE (který má ale TÉŽ vlastní model - tohle NEvyhrajete 😄
B5 se aspoň odlišovala tím, že měla kompresor, který BMW nepoužívá, ale tohle už je na úrovni chiptuningu..
PS: Ale "k věci" - Alpina právě že NENí o "vyhonění výkonu" - jak si, dle svého textu asi, představujete 😄
My co známe celou jejich minulost, jejich motory (není to tak dávno co si jeden "v nouzi" muselo "půjčit" i samo BWM 😉 ) jejich famózní naprosto BEZKONKURENČNÍ "naladění" vozu .... o tom lidi jako jste vy přesvědčovat NEbudem - my VÍME, že vy ne (je) VÁŠ problém (vaše škoda) 😄
PS: Pro vás to bude RÁNA - ten návrh redakce aby diskutovat mohli JEN "ověření" lidé pod vlastním jménem >😒]
(u vás je SNADNÉ "odhadnout" zda se po povinnosti psát pod svým jménem budete hlásit k svému "bývalému NICKu" 😄
..aneb urážky výmysly a ostatní co (skryt v anonymitě) "předvádíte" bude muset skončit Skončit SKONČIT 😉
PS: O co že to(též) NEzvládnete psát pod svým jménem (rsp. "ofic registrací")? 😄
Alpina je jina liga proti Ac schnitzer 😉
PS: Srovnání s (spíš jen "designovým tunerem" AC Schnitzer) je naprosto "mimo" (to skoro nemá cenu komentovat..
To ale nemá moc společného s naším VÝROBCEM automobilů = řekla bych že vlastně VŮBEC NEtušíte "o čem vozy Alpina jsou" 😉
(začínáte a končíte číslíčkem výkonu = čím větší tím lepší, aneb autum já fakt rozumim, váš Mig_35 😄
to jak jste od první chvíle NEbyl schopen říct "kdykdejak" ten příspěvek měl být - to už bylo SLABŠÍ :no: :no: :no: 😄
PS: Také se TĚŠÍTE až (i) zde bude možno diskutovat JEN pod ověřenou identitou/pravým jménem? >😒]
Kdyby vám to (stále) nedocházelo - tyhle úvahy (a jinde realita) jsou kvůli VÁM (a vám podobným 😉
PS: Já se za sebe NEstydím - a NEjsou to "šusťáky", ale komplet od H-I-G-H (vidím že v oblečení se vyznáte stejně jako v autech 😄
PS: Ten (téměř) plynulý zátah 8mi válce 4,4 s dvěma turby a výkonem 540 PS přes celý ukazatel rychlosti je FAMÓZNí, že? :yes: 😉