Novinky
Pierro
0
Co je to ohavnýho předraženýho plazivce?? Vždyť to žere jak bitevní vrtulník, váží jak tank a vůbec nejede??? a co ekologie?? drápalíku, zastaň se mě... tohle auto nepatří na silnice!!!! 8-s
T613
0
kdyby je rozdávali tak jsi první v řadě, ty exeáči :-!
Pierro
0
no když bude od Bburaga, tak do tý hračkárny frčim jak namydlenej blesk ty jeden modrej ovále... 😉 co Brno, můžem s tebou počítat??
T613
0
já dojdu, pokud v té díře nepojdu
Pierro
0
dojedeš s Pájou?? A přivezete mi nějaký to bburago??? >😁
Navtech
0
Ty už drž radši hubu, nebo si tě najdu a vykousnu ti játra! >😁
T613
0
dočkej času >😒]
Pierro
0
Dej ale pozor, mám je poměrně propitý a tedy tvrdý. Jinak jak by sis je chtěl dát ty jeden gurmáne?? Na cibulce, smažený anebo snad foagrá???? >😒] Že už ses bejku nějak dlouho neozval... 😉
docela by mě zajímalo jaký důvody tě vedou k takovému komentáři.
Tonhle komentář může napsat jenom závistivej, rejpavej ubožák, kterej může nad tímhle super autem jenom slintat!!!
PS: tvoje závistivý názory mi jsou úplně u pr.....
Tonhle komentář může napsat jenom závistivej, rejpavej ubožák, kterej může nad tímhle super autem jenom slintat!!!
PS: tvoje závistivý názory mi jsou úplně u pr.....
jeho závistivé názory jsou ti tak u pr.., že jsi mu věnoval 4 řádky textu. Jumper nedopadej tolik na hlavičku, zkus to sem tam na nohy.
Neboj, je to starej vometák! Ráno si ho podám na křižovetce ve Vysočanech a prokopnu mu dveře u tý jeho stodvacítky. :-!
Hmmm, šest a půl minuty valivého hluku od kol a asi 5 sekund slyšet i to, proč jsem si ho pustil ;-\