Novinky
lordlord
0
jarama bude asi to 11. nej lambo
Tak by mě zajímalo, jak autor pořadí sestavoval. Má osobní zkuśenost aspoň s jedním z těch aut?
napriklad Lamborghini R8.270
jednoznacne number 1 :yes😒br />
2 diablo......
3 countach...
4 espada...
5 350GT
..........
10 LM002
2 diablo......
3 countach...
4 espada...
5 350GT
..........
10 LM002
Já teda ze všech nejvíc preferuju Urraco, vím že vypadá jak větší Maserati Merak, ale v přehledu bych ho viděl radši jak ty modely vyráběny s Vw...
Mě se nejvíc líbilo jak James May z Top Gearu v jedné epizodě řídil to Urraco,tak jak byl v zácpě na něj křičeli lidi neznalí historie Lamborghini,že má repliku,protože když se řekne Lamborghini,lidi si představí😒br />
Aventadora,Murcielago,gallardo,Diablo,… po Urracu ani pes neštěkne,teda kromě tebe,čím tě Urraco tak okouzlilo?
Nechápu proč je v nejlepší desítce historie Lamborghini koncept místo "obyčejného" Diabla nebo Jaramy...
Nejlepší asi bude Aventador, z hlediska jízdních vlastností. Mě se líbí Countach, ale LP400, který bez křídla ovšem prý zrovna dobře ovladatelný nebyl.
Nejlepší je Aventador s pevnou střechou,od doby co audi vlastní Lamborghini jsou lamborghini dobře ovladatelné,před tím to byla špatně ovladatelná monstra s velkým IMAGE,takže teď je to naštěstí obojí OVLADATELNOST a IMAGE,Nejrevolučnější autem byla bez pochyb Muira SV,kterou měl například Frank Sinatra, Klasické Diablo se mi taky moc líbilo,hlavně ta záď je krásná, Murcielágo a Aventador jsou sice podobná vzhledově,ale jsou to naprosto jiná auta Murcielágo je na limitu hůř ovladatelné jak Aventador,Countach je taky fantastický.ale je víc o image než o radosti z jízdy protože jízda v něm je utrpení. Lamborghini bych rozdělil na dobu před AUDI a po AUDI kdy po vstupu audi do Lamborghini je to nejlepší co mohlo vzpínajícího se býka potkat,protože to jsou stále krásná auta a teď i výborně ovladatelná a kvalitní protože jsou hodně německá