Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Z Ghibli bude Alfa 6C a Maserati postaví vlastní verzi sporťáku 4C

16 komentářů

Hammunasakra
Určítě DOBRÝ a nabízí se i jako Subaru BRZ 😉
Ja Prvni 123
myslite to dobre oba, ale bmw urcite ne... ma si zadek hnanej, ale malo zatizenej, takze zadna radost. Tu Toyotu jsem jeste nezkousel... ale rad bych nasel neco v Evrope! Uvidime. Mozna dobrej napad - ze bych ji zkusil?
zlysoused
Tak to je tu pro tebe BMW1, nebo Toyota GT86
Hammunasakra
Ano, smutnou realitou je, že na to abyste dnes DOOPRAVDY získal něco jako byla Alfa 75, chce to něco jako "prémiový" vůz typu BMW 1 Coupe 135i 😉
Ja Prvni 123
vykonná! Ty smsky nas nici... 😉
Ja Prvni 123
hmm, obavam se, ze se to vubec neda srovnat... agresivni chovani motoru, transaxle a mechanickej samosvor... to byl zivocich! Giuliette je hezka, vykona... ale porad predokolka, sesnerovana elektronikou... 😒
Hammunasakra
Auto (prostě) "povyrostla" = jestli vám vyhovovala Alfa 75, koukejte dnes po nějaké "ostřejší verzi" v nižší střední, nabídka je docela široká - NEzklame ani Alfa Giulietta.
Tehdejší V6 2.5 měl 115 kW = dnešní 1.4 T MultiAir 125 kW by měl být "naprosto uspokojující" 😄
Ja Prvni 123
pro me to byla vsecno zbytecne velka auta... Alfa 75 - to bylo NECO! A stacil dvaapullitr... ani to nemusel byt trilitr... "vytrel" jsem si tehdy s kazdym baworakem! Tansaxle a samosvor... na urovni milovani.
Ja Prvni 123
s dlouhym zadkem... Ale jako Alfa 6C by to mohlo byt super. Konecne nastupce uzasne 75?
3_diamanty
mojim snom z 90tych rokov bolo ak neberiem v uvahu znacku maserati .... tak to bol aston martin DB7.... [odkaz] ... no a co sa tyka maserati tak predosle quattroporte som zral..... to sa mi velmi pacilo ... take mafianske kompaktne sikovne delo 😉 [odkaz] ked si pomyslim ze to auto malo 3,2V8 a bolo velke dlzkovo ako prva octavka tak to muselo byt riadne delo :yes:
Hammunasakra
Maserati má (více než) DOSTATEK názvů ze své bohaté historie - Shamal, Indy, Karif, Biturbo, Kyalami, Merak, Khamsin, Mistral, Coupe CC, Bora, Sebring.. 😄
PS: A pak ještě spoustu "číselných" názvů 😉
Hammunasakra
Ano, ten "posun" se mi také až tak moc NE"líbí" - byť "obchodní" logiku to má.. 😐
Jsem zvědavá na co (případné) Coupé - to z 90tých let byl "totální sen" mých studentských let 😄
3_diamanty
😉 ber ten nazov ako priklad...

vieme ze nove ghibli je vlastne skor novym quattroporte ako ghiblim.... kedze terajsie obrovske quattroporte je uz uplne mimo misu ( aj rozmermi ) a vieme ze ghibli bolo vzdy kupe a nie limuzina.... a tak by viac znacke maserati sedelo keby ghibli pomenovali quattroporte... no a quattroporte by pomenovali nejak inak .... no a potom by mohli spravit kupe a to konecne pomenovat ghibli 😉
AUDIRS6
tie tvoje detinske napady ... 8-s
aby niekoho nenapadlo teba premenovat na Monstropper >😒]
3_diamanty
je paradox ze z ghibli ( niekdajsie kupatko ) spravili fakticky nastupcu niekdajsieho quattroporte ....... ja by som to spravil tak ze to nove ghibli by som premenoval na quattroporte... velke terajsie quattroporte by som premenoval na monsterporte a ghibli by som spravil ako dalsi model a samozrejme ze by to bolo kupatko .... 😄
Hammunasakra
..by snad (opět) mohlo být Ghibli COUPE :yes: 😉