Novinky
vrkuboy
0
Já s tím problém nemám a chápu roli Škodovky v koncernu VW, jen když má být tím tvůrcem "dodávek" proč nám předkládá pozérské modely ala Citigo a Rapid Sport a tvrdí, že to dokazuje jejich talent tvoření sportovních vozů, které přitom nevyrábí. 😄 No skalní fanoušci značky jim to možná žerou...
Přejít do diskuze
Tak znovu, Škodovka nemá vyrábět sportovní auta. Ta má být mnohem blíže k dodávkám (tedy ona přeprava "vzduchu"). Prostě kus auta za málo peněz.
Žádné vysoké otáčky a emoce, na tohle tu jsou jiní. Role jsou jasně dány, míření na zákazníka taky. Jestli to nechápeš, problém je čistě na tvém přijímači. Bohužel.
Žádné vysoké otáčky a emoce, na tohle tu jsou jiní. Role jsou jasně dány, míření na zákazníka taky. Jestli to nechápeš, problém je čistě na tvém přijímači. Bohužel.
Pisal som o autorskej reportazi z tejto akcie. Mam vsak dojem, ze to bude len preberacka. VW Group ich nezafinancoval a v kancelarii je tak utulne.
Omyl pouze bych Škodovce přál opravdu kvalitní sportovní auto odvozené od jednoho z už vyráběných modelů. Kabrio? Ne díky ja nerad auta který se kroutí jak had.
Hmotnost by neměla být problém. Je tam nějaké minimum a předpokládám, že má ještě balast, aby nebyl příliš lehký. Třídveřová karoserie by měla být pevnější, i když to lze u závodního vozu vyřešit. A větší dveře jsou podle mne výhoda. Neřeknu, kdyby se třídveřový nedělal.
Ale o tom můžeme jen spekulovat. Škoda, že mu nedali střechu z kompozitu. 😄
Ale o tom můžeme jen spekulovat. Škoda, že mu nedali střechu z kompozitu. 😄
A dovedeš pochopit, že škodovka nemá tvořit žádné čistě sportovní vozy?
Máš pohled maldýho kluka, který by škodovce nejraději naordinoval výrobu kupátek, kabrioletů a sporťáků. Ale o tom škodovka nikdy nebyla a nebude. :-!
Máš pohled maldýho kluka, který by škodovce nejraději naordinoval výrobu kupátek, kabrioletů a sporťáků. Ale o tom škodovka nikdy nebyla a nebude. :-!
Fotky už jsou dávno na světě viz: [odkaz]
Vypadá to docela dobře... jen škoda toho šicího stroje pod kapotou.
Vypadá to docela dobře... jen škoda toho šicího stroje pod kapotou.
Protože doposud tvoří jen jakési pseudo sportovní vozy. Počínaje Fabií RS TDI a Rapidem sport konče.
Možná kvůli hmotnosti. U závodních aut jsou zadní dveře nahrazeny jen lamino krytem (karbon, kevlar nebo hliník) který je na pevno spojen s karoserií a neotvírají se. Ve výsledkku tedy může být lehčí než 3dv.
Dnešní doba je zvrácená i traktor může být sport podobně jako vysavač z teleshopingu může být turbo navzdory tomu, že žádné nemá. >😒]
Tohle je ale závodní auto, ne sportovní. Mne by třeba zajímalo, proč to nepostavili na třídveřovém Leonu, popřípadě nezavařili zadní dveře. I když tahle malůvka možná neodpovídá úplně realitě.
Favorit Sport Line ti nic neříká? Kolik kombíků má sport v označení. A copak je asi to "S" v SUV? Beru to jako vtip, ať už dobrý, či špatný, a jdu dál.
Tak proč potom studie Rapidu Sport? Proč Citigo Sport (jen pár nálepek)... vše jen pseudo sport. Já nikam Škodovku neposunuji. 😉
Som zvedavy, kedy budu uverejnene autenticke fotografie? Teda, ked sa auto.cz unuvalo na "Největší světový sraz příznivců značek koncernu VW ..."
Škodovka nemá v "popisu práce" dělat sportovní auta. Ty má dělat Seat, Audi, Lamborghini... Proto se o to taky pokouší.
Je tedy od tebe velmi dětinské, snažit se posunovat škodvoku někam, kam nepatří a kde ji vedení nechce vidět. :-!
Je tedy od tebe velmi dětinské, snažit se posunovat škodvoku někam, kam nepatří a kde ji vedení nechce vidět. :-!
Ano pěkné. A já věřím že by to lidé ve Škodovce také zvládli, jen by jim jaksi muselo býti s (VW) hůry dáno. No ono se to holt z Vlkohradu řídí prostě tak jak se to řídí. Můžeme s tím polemizovat, nemusí se nám to dokonce ani líbit, to je ale tak všecko co proti tomu můžeme dělat, že.