Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Objízdné trasy při opravě D1: Žádné se neplánují!

5 komentářů

Mixo
Nevim, zda je adekvatini pouzivat slovo peklo. I ted bylo velmi castym jevem, ze se provoz svadel z 2 smeru do 1 a zadne peklo to nebylo. Pravda, tyto useky byly zatim kratke, nyni budou delsi. To je vsak jedno, spunt je to stejny a ztrata 50 km/h na 8 km useku neni tak hrozna.

Horsi kolony mohou nastat jedine ve spickach, napr. patek odpoledne a i to pri spuntech ze dvou pruhu do jednoho.

Anebo se pletu?
Mig_35
Zvyknout se dá i na šibenici. Komu se nelíbí, Pendolino, Šikanzen a další jezdí :yes:
Top manažeři přesednou do vrtulníků a plebs bude lítat z Tuřan a Mošnova. Anebo se udělá hlavní město z Brna. Beztak už je 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Johnnn
Jaký máte názor na tento systém? Zatím jsem slyšel samou chválu - odolává výkyvům teplot, soli, nedají se vyjet koleje,...
Peto02
Casto jazdim do Nemecka smer Passau a takmer vzdy je v Rakusku alebo Nemecku nejaky 8km usek ktory rekonstrujuju. Vo vacsine pripadov to su pohodove useky, kde 80km/h rychlostou stratite trocha casu (5 minut?) ale to je tak vsetko. Len raz sa mi stalo, ze v tom useku bol defektovany kamion a tak bola zapcha. Aj v nahustejsej premavke v piatok poobede ked idu vsetci slovaci, cesi, madari, rumuni, bulhari a srbi domov, tak sa ide vacsinou tych 80km/h bez problemov, len asi 2x sa mi stalo, ze sa premavka spomalila na 60-40km/h.
Neviem porovnat intenzitu dopravy ceskej D1 s rakuskou A1 ci nemeckou A3, ale pri obmedzeniach kedy sa z 2 pruhov 130km/h ide do 2 pruhov 80km/h vasinou ziadne problemy niesu.