Novinky
@mariachi: Otevřená 911 se mi od 996 líbí víc se střechou nahoře než dole. 😄 Se střechou nahoře si zachovává tu nádhernou linii kupé, se střechou dole má na můj vkus příliš těžký (opticky) zadek.
Co používáte za prohlížeč, že můžete normálně reagovat?
Co používáte za prohlížeč, že můžete normálně reagovat?
Když mi to nefungovalo na E😜loreru, Chromu,Firefoxu a Opeře , tak jsem zkusil jako poslední možnost android 4.0 a ejhle ,najednou to šlo bez obtíží , teda před 10min jsem měl výpadek asi 3minuty ,tak jsem si říkal ,že se to zhroutilo úplně ,ale teď to zase jde 😉 . No jo no, vyplatí se mít v případě nouze víc různých přístrojů u sebe >😁 .
K tomu srovnání - jak k F-ku, tak k Boxsteru mi karosérie "nahoře bez" sedí podstatně víc, než k 911, ta bez střechy vypadá tak nějak...ořezaně.
A jinak jaké dojmy máš vlastně z F-Type? 😄
V porovnávačce byl F-type V8. 911 poslední, ale s výbornou trakcí a stabilitou, která je v jiném světě, než jak 911 byly (a někdy ještě jsou) vnímány. R8 zvýtězila, byť byla prakticky nejdražší. Stabilita, jistota, ovladatelnost, charakter motoru. V porovnání s dřívějšími hodnoceními pomohl S-tronic. F-type jako novinka druhý a nejvíce mu uškodily opět zmiňované problémy s trakcí. Záleželo ale na úhlu pohledu. Pokud by se nekoukalo na finanční stránku věci 1. R8, 2. F, 3. 911 ale z pohledu financí 1. 911 i jako daily driver, víkendovka na zábavu F ale se silnější V6.