Novinky

Zpět na článek

Video: BMW řada 5 Gran Turismo – Novinka na projížďce

36 komentářů

Navtech
Zepředu sedma, zezadu X6. Co víc si může člověk přát? Mě se tyhle "mutace" líbí a svět mě bude následovat. Amen! >😒] :yes:
white label
Proč urážíš X6ku, myslel jsem, že ji máš docela rád... 😉
Navtech
Právě, že jí mám hodně rád. X6 má evidentně pro "nasrandíry" na rozdávání. 😉
white label
Ale X6 má harmonický i zadek, což se o tomhle zdaleka říct nedá...
:-!
Navtech
Bože, snad mě znáš, ne? Mě je zadek ukradenej, hlavně když to víko nemusim zvedat rukama, ne? >😁
white label
Ty raději jen jedním prstem... :yes: >😁
Navtech
Radši alespoň dva prstíčky... >😁 :yes:
white label
Už ti to docvaklo..., jo... myslel jsem - jako doma... :no: >😁
woody-alien
Špatný to nebude, ale trochu chladím svý nadšení dokud ji neuvidím naživo. Fotky i videa zkreslujou, ale ta hrana zadku takhle vypadá o něco vejš než by měla být. Jinak pětimetrová "kráva" na dlouhý cesty s praktickým kufrem - asi bych se nechal ukecat. 😄
Navtech
Nojo, pořád je to na fotkách menší kráva, než bych si představoval, nebo chtěl. Uvidíme live. Hnedle najedu do Autec s celou rodinou, kočárkama, babičkama, brindákama a uděláme tam pořádný "tóčo"! ...pak si nechám zavolat taxíka a za rohem vlítnu do Meda, aby mě nerozbili držku 😲 >😒] >😁 >😁 >😁 :yes:
white label
To není auto pro tebe, tam nedáš ani dvě rakve po ťamanech... :no: >😒]
Navtech
To se uvidí! Svět se zmenšuje! >😁
white label
Ale to nemůžeš brát všechno jen podle sebe... :-! >😁

Ty už si jak místní hráblá hraběnka... 😉 >😒]
Navtech
Nee, já to beru podle Tondy z tržnice! Ten je malinkej! 😉
white label
No jo, ale Tonda je ťaman... 😲
Navtech
No však! 😉
woody-alien
Trochu adrenalinu neuškodí.

>😁 :yes:
T613
vypadá to šeredně, ale potřebovat sem tam vyvézt babky na hřbitov s motykama a maceškama .. tož co by ne
webpaja
...take prvni snimky (byt castecne) interieru. da se rozeznat pouziti tradicnich prvku a ovladacu (ovladace klimy ze soucasnych modelu) a tri samostatna zadni sedadla.
T613
mám drzý dotaz. A kde jsou? :-!
marek.g
nebuď drzý >😒]
webpaja
Spravne zaku T613, davas pozor, to se mi libi... snimky jsou tu😒br />
[odkaz]
Pierro
tak tohle by celkem šlo.... 😉
T613
pořřřádek muší být!
Pierro
Technika dokonalá, interiér docela zajímavý, přístrojovka nic extra, sedačky však krásné a asi i pohodlné. Zvenčí - no předek tak trochu alá prasečí rypák, z boku divné, zadní partie obludné. Při rozměrech téměř pět metrů to bude asi dost ohavná obluda... :-! Ale nechám to na živé setkání, X6 se mi na fotkách taky moc nelíbila a naživo jsem změnil názor. Mám však obavu že tady nepomůže ani seznámení in natura. Spíš se ptám na dvě věci - pro koho tohle auto vlastně vzniklo a proč tomuhle combi/coupé/mpv vlastně u baworů říkají GT... :-!
white label
Proč "tomu" tak říkají, také nevím, ale zřejmě proto je tam tak velký nápis "GT", jinak by to totiž určitě (hlavně zezadu) nikoho ani nenapadlo... :-!

P.S. A tu "obavu" (mírně řečeno) mám také... :no:
woody-alien
S tou X6 jsme to teda měli podobně, v totéž doufám i v případě "GT"...
white label
V případě zadních olištovaých "víkodveří" doufáš určitě marně... asociace s X6 není zcela na místě, tam naopak záď působí velmi harmonicky se zbytkem auta... :-!
woody-alien
Včera jak jsem to zkouknul poprvý, tak sem čučel jak žluva. Asi jo, ten zadek a ta lišta (jak když je hlavním trhem Čína)....no, já se asi už komentářů zdržím a počkám.
Navtech
No, buď tak laskav! 😉
woody-alien
>😁 >😁
Vampix(Diesel Power)
Jak tak posloucham, většině se to nelíbí, takže do českého národa idealní BMW...Nikoho nezajima, nikdo neohmata na parkovišti, nebude potřeba pošrkabat škaredy vůz...

Mně se teda líbí až na tu záď, ta se mi musi ukazat živě...Hlavně at mužu sklopit sedadla a přespat >😁

btw ta X1 na fotkach vypada hodně šikovně, takove vozitko bych si klidně nechal líbit 😄
white label
...no právě... "...až na tu záď"!, tu ti asi opravdu nikdo schválně nepoškrábe 😉
woody-alien
To se říkalo i o předchozím Foresterovi, že ti ho nikdo neobejde s klíčema, a........byla to pravda. :-!
white label
Ano, jedná se o takvazaný "absolutní" design...jakákoli další změna ho může pouze vylepšit... >😒]
Vampix(Diesel Power)
tak to bych o te zádi na 5GT zase neřekl...myslim že tam je ještě co pos...pokazit 😉 maji tam rezervy >😒]