Testy
minulý týden když mě to předjíždělo v Podolí. Na silnici to vypadá fakt extravagantně. :yes:
... za 2 mega >😁
Ne, sranda. Bude to paráda v tom jezdit, tady bych si dovolil použít diktum BMW - Sheer driving pleasure, kde to vskutku platí. Méně je to pravdivé už u majitelů, kteří si myslí, že se za volantem nových BMW opravdu pobaví. Až nasednou do tohoto, asi si budou říkat, co si to ksakru koupili... že byli obelháni klamavou reklamou atd atp... no nic. Jsou auta a auta. Tohle ovšem není auto, je to hračka. Pro Jakuby Maliny... ne pro nás.
Ne, sranda. Bude to paráda v tom jezdit, tady bych si dovolil použít diktum BMW - Sheer driving pleasure, kde to vskutku platí. Méně je to pravdivé už u majitelů, kteří si myslí, že se za volantem nových BMW opravdu pobaví. Až nasednou do tohoto, asi si budou říkat, co si to ksakru koupili... že byli obelháni klamavou reklamou atd atp... no nic. Jsou auta a auta. Tohle ovšem není auto, je to hračka. Pro Jakuby Maliny... ne pro nás.
to ze to nema klimu mi je jasne... ale co ked je vonku zima? treba sa obliect? 😄
Len vodic a auto, ziadna elektronika, musi to byt super zazitok moct sa s tym vozit na nejakej bezpecnej drahe...
Z pohledu diváka je to auto kupodivu nuda a nepůsobí nijak dramaticky, možná je to i díky tomu tragickým zvuku. Jednoduše staticky vypadá akčnějí víc než v pohybu. Za volantem už to ale je celkem jízda. X-Bow u nás pravidelně závodí na kopcích a je to celkem schopné autíčko. Jedno KTM bouralo minulý víkend v Brně - Kohoutovicích. Video - [odkaz]
x-bow je skvele auto,hodne dlouho jsem o nem uvazoval a vahal...nakonec jsem ale poridil za polovicni cenu praktictejsi GT86, je mi jasne ze ale tady ta zabava bude jeste 2x vetsi. clovek jak starne tak je bohuzel praktictejsi😄 vic takovych aut. tohle, radical sr3 sl atd😄
KTM by se mělo asi věnovat motorkám, ono to "auto" je zajímavý ale za 10tis euro si lidi kupujou i pěkný auta, natož cena přes 2 miliony to už přece je i GT-R a to je tak trochu jiná liga i s jinou praktičností. Musí se v tom sedět jak v ledničce, žádný místo a ještě je v tom zima. Asi bych se došel o víkendu sklouznout na pořádný motokáře než tohle.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
To víte, RAKOUSKÉ auto 😉
No, aby jsme drželi diskuzní úroveň, tak rakousko - indické.
Ale je fakt, že tohle je skutečné "auto" na hraní, nic víc, nic míň. A to je dobře >😒]
Mimoto, když si koupíš jednoúčelové auto na víkend, tak je to vydávání se za úseky x km daleko právě to, na co se těšíš.